Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
NvidiaRTX
üzenetére
Van tér fejlődésre, én se szeretek benne mindent. Remélhetőleg a második rész fejlődni fog, de ahhoz képest, hogy nem csináltak még ilyen szintű játékot, elsőre szerintem elég kellemes az eredmény. Jópár ún. AAA fejlesztő példát vehetne róluk. Bevallottan több tartalmat akartak bele, pl. átvezetőket, de így adta ki a költségvetés vagy a kiadó sürgette, már nem tudom. Érdekes, hogy zenéből milyen irgalmatlanul sok belefért (és milyen jók a trackek), meg az 50-60 egyedi ruha is, ha a színvariánsokat nem számolom, pedig az se kis meló. Én amúgy sokszor téma szerint váltogatom a ruhákat, pl. a sivatagban szoktam a bikinit, meg a halas ruhát (nemtommármianeve) felvenni gyakran, de boss gyilkoláshoz meg a Raven ruhát vagy a War Dress-t, esetleg a Neurolink-et.

A mellékküldetések nagyja unalmas, láthatóan vagy nem volt fantázia hozzá vagy nem tudom, de sokkal többet ki lehetett volna hozni belőlük.
A hirdetőtáblás küldik közt van egy csomó, aminek semmi értelme. Menj el Xion másik végébe, ahol megtalálod a döglött macskát, ezzel quest vége, visszateleport, reward... Ezek többsége láthatóan azért van, hogy húzzák az időt, nem sok fantázia van bennük. A gyűjtögetős szarság (fénykép, halászat, szódák) is túl sok ahhoz képest, hogy mi a tényleges, "értelmes" időtöltés a játékban és amint New Game+ van, ez rögtön feltűnik, mert másodszorra nincs értelme megcsinálni egyiket sem és így kiderül, hogy 20-ból 5 óra vagy több csak arra ment el.
Témáját tekintve érthető, hogy nem zöld dzsungelben mászkálunk, hanem wasteland és sivatag. Nem szép, mert nem tud szép lenni az ilyen terület, de ez a téma sajátossága, cserébe meg vannak csinálva rendesen. Az UE4 viszont vajsimán fut, szerintem a látványra nem lehet panasz, pedig már rég nem a legújabb tech. Egyedül a mindenhomályos zavar (hiába tekerem fel menüben 10-re az élesítést, csak Eve haja lesz tőle ocsmány, a távol ojjektum meg marad homályos), de arra tettem fel reshade-et.
A sivatagban utálom azt a hülye keleti területet a romokkal, ahol szinte sehol nem tudsz bemenni, de ha végre bemész, nem találsz ki, az épületekre meg 1-1 helyen lehet felmászni (aztán úgyis leesel, ahogy ugrálsz a tetőkön, mert az idióta pont akkor nem kapja el a kötelet stb.
), de azt is mire megtalálod, megőrülsz. Ráadásul ez a kreténség az egy irányból nyitható ajtókkal is csak feleslegesen frusztrálja az embert. Ez mind tetves időhúzás. Mert ha egyszer végre bentről kinyitod, úgyse mész oda soha többet, hogy legyen értelme annak, hogy már nyitva van...
Darálásnál a nagyobb csapatokra el szoktam nyomni valami burst skillt, aztán meg van oldva még hardon is, különben egy kicsit valóban szétesik a dolog, bár nem igazán szokott probléma lenni, ha rámugranak többen. Nekem tetszik, hogy nincs 360 fokos blokkolás.
Azzal nem találkoztam, hogy megállna a karakter és nem történik semmi. Az insta killeket viszont gyűlölöm, még jó, hogy csak néhány bossnak van. Meg azt is utálom, amikor a sárga támadásokat nyomja folyamatosan (mocskos Providence). Vagy ha nem sárga, de mégis blokkolhatatlan.
Speedrunokat nem csinálok, nekem ez most már kicsit ilyen relax cucc (140 órám van benne most), így se a ládák, se semmi nem zavar, megtanultam a rohadás lézerek közt is ugrálni, de pont ezért nem akarom a végén az idegbajt a hard fokozattal (sőt, legutóbb letettem legkönnyebbre, csak legyünk rajta túl, mert Unidentified Naytiba-val kezdve már csak bossfest van, a sztorit meg ismerem és ha szenvedni akarok vele, arra ott a boss challenge - hardon pont idáig van meg amúgy). Az jó lenne, ha a pofázásokat el lehetne nyomni gyorsabban vagy akár teljesen egyben, ahogyan a videók skippelését.
Ruhacsere animáció nem tudom hogyan néz ki Nier-ben, addig nem jutottam el benne, nekem nem hiányzik. A Niert befejeztem 5 óra után mert halálra untam benne magam. Semmilyen ingerenciám nincs újrakezdeni, egyelőre nem bírtam megérteni azt a hype-ot, ami körülötte volt/van. Majd 1x valamikor nekimegyek újra. -
Ezt a fost meg jól megbántam. Próbáltam szeretni, de ezt nem tudom szeretni, hiába látványos, ha csak frusztrál. Lenyomtam a kampányt normál szinten, kínlódtam még egy kicsit egyebekkel (eszemben sincs PVP-zni), meg 1x megnéztem a siege módot normálon, ahol egyetlen kört sikerült túlélni, akkor köszi, delete. Rohadjonmeg, tudtam, hogy a Clair Obscur kellett volna. Most így ahhoz sincs kedvem, inkább befejezem a Cyberpunkot újra.
-
NvidiaRTX
őstag
Amit hiányoltam az a játék elején megjelent "grandiózus" rombolás a játék további részében.
Oké volt pár szkriptelt "leomlós" átvezető, de mégsem olyan nagy volumenű mint a játék elején amikor zuhantak az űrhajók meg dőltek össze a dolgok.
Tehát amolyan klick bait volt a játék eleje, hogy hú gyerekek mi lesz itt még... de aztán valahogy leül az egész szimpla bal/jobb egér nyomkodássá. -
NvidiaRTX
őstag
Azért a végén amikor kizúmol a kamera és meglátjuk a Föld körüli Kolónia méretét hát megértem visszatenni az állam a helyére.

Én nagyobb esélyét látom annak a folytatásnak, hogy a Földön maradunk és új helyszínekre megyünk közben persze támad majd a Colony is.
Ja meg a Demogorgon lelövése sem volt semmi.
Mekkora dög volt mi? -
Amit viszont nem komálok az ilyen több ending-es játékokban az az, hogy teljesen mind1 mit választasz a folytatást nem befolyásolja.
Akartam is írni, hogy kíváncsi leszek, mi a kánon ending, mert itt túl nagy a különbség ahhoz, hogy akár csak elméletileg tovább lehessen vinni a mentést. Így meg kicsit értelmetlen, hogy többféle van, ha eleve to be continued, tehát folytatással már akkor számoltak, amikor ezt kiadták.
-
NvidiaRTX
őstag
Nálam a poén az, hogy elsőre mindent megcsináltam mármint minden mellék küldit ahogy Lili Eidos 9 kitérőét is, de a végén aztán még is egy olyan endinget választottam amin nem oszt nem szoroz a Lili-vel való kapcsolat.
Számomra érthető volt a sztori elsőre is mert feltettem a gépi magyarítást rá ami ha hiszed ha nem elég jó lett.
Amit viszont nem komálok az ilyen több ending-es játékokban az az, hogy teljesen mind1 mit választasz a folytatást nem befolyásolja.
Ha jól emlékszem egyedül a Mass Effect részekbe volt olyan, hogy tudtad folytatni a mentésed az új részben valamilyen szinten.
Én Raven-t megsajnáltam a végén egy kicsit, de persze megérdemelte amit kapott. Hogy visszatér-e? Remélem igen.
Bár mondjuk érthető volt a viselkedése miután rájött a dolgokra.
Csak a szokásos "gonosz karakter" duma, hogy mi nem értünk semmit...
Azért elképzeltem volna egy közös kalandozást Raven-el ahogy megyünk és aprítjuk az ellent.
Elvileg van rá mod is, hogy Scarlet és Raven veled együtt harcol.
-
42-t találtam meg, a többit leírás alapján (fényképek nagy része is önerőből lett meg, de 1-1-et sehogy nem sikerült megtalálni). Van olyan, ami sose lett volna meg szerintem... Pedig a ruha dögös, azt meg akartam szerezni.

Raven jó kérdés, nem tudom eldönteni igazából, így viszont lehet visszatér majd. Várom a másodikat mindenképp, nem gondoltam, hogy ennyire be fog szippantani a játék.
A sztorit relatív nehezen raktam össze (lehet most sincs meg jól), nem világverő az angolom, ráadásul koreai VA-val tolom. Nyilván a "szomorú" ending nem jó, bár a lényegen nem változtat a "párjához" képest, én meg elsőre beszoptam, mert nem jutottam el Eidos9-be, amit nem is tudtam, hogy létezik és a Lily-meter se nagyon tűnt fel, vagy ha igen, nem tudtam mire jó, mit mutat. Elég sok dologhoz nem ad egy deka segítséget sem a játék vagy rohadtul el van rejtve a sok szir-szar doksi közt, amiket meg nem szeretek olvasgatni.
De a fusion ending a jobbik szerintem ('"Come, my comrades!"). Még ha meg is kell küzdeni a kib@szott Providence-szel, amit minden nehézségi gyűlölök, 3x inkább az Elder.
-
ha utálod a játékot mert bizonyos ponton nehéz akkor minek állítod hard-ra?
Az még az elején volt. Nyilván az 5 teljes végigjátszás alatt belejöttem, megtanultam sokmindent. És így mediumon is unalmas már az eleje és hardon se mutat semmi túl izgalmasat. Egyedül a bossok a végén, azért veszem ott visszább, mert az meg sok.
Mert amúgy szeretem a harcot, ami látványos, fluid, változatos (pl. ellentétben a Space Marine-nel, ami sokkal nehézkesebb, darabosabb, nem ilyen elegáns, még tanulom [nem kontrollerrel] - persze nem is egy filigrán csajszi ugrál benne, de az nehézsúlyú küzdősport, ez meg azzal szemben szinte csak akrobatika), de ha lemegy két ütésből minden ellenség, akkor csak rohangászok, mint egy fejetlen csirke, mire végre bosshoz érek, ahol történik is valami.
-
NvidiaRTX
őstag
Én a 3. végigjátszásomat tolom mert meg szeretném kapni a 3. endinget is. Történet módban játszok csak mert ugyan úgy vagyok vele ahogy te, hogy egy játék szórakoztasson és ne fejfájás legyen.
A játék sztem egyáltalán nem nehéz 41 óra alatt talán ha 5x-ör haltam meg benne (nem számolom ide a Nikke DLC-t).
Igaz történet módban egér + bill-el ami tökéletes számomra.
Ehhez kifejezetten nem kell kontroller ellenben egy Elden Ringhez már szenvedés a bill + egér kombó.Scarlet boss 4 halál után meglett. Egy a lényeg nem szabad kapkodni. A végén már szinte hozzám sem ért.
Nekem csak egy dolog szúrja a szemem az írásodban, ha utálod a játékot mert bizonyos ponton nehéz akkor minek állítod hard-ra?
Ezzel kinek akarsz bizonyítani? Mert férfi vagy és nem játszhatsz easy-n vagy story módban?Sztem sok ember félreértelmezi a játékokat mert k.vára nem arra valóak, hogy bebizonyítsad milyen patentül tudod nyomkodni a bal meg jobb egeret hanem arról, hogy szórakoztasson.
Én a Szoulsz lájk szemetekkel vagyok így ha nem megy hát nem megy törlöm a francba és nem fogom miatta szétverni a cuccaimat.
Persze vannak 0 damage játékosok, de azoknak van hozzá érzékük, nem mindenki lehet olyan jó mint ők ezt el kell ismerni. Ahogy formula 1 pilóta sem lehet mindenki.
Én inkább az a fajta vagyok aki szét modolom a játékokat, kedvemre alakítom őket, hogy még inkább élvezetes és esetleg könnyebb legyen.
A Stellar-ba vagy 60 mod van feltelepítve és igen van jó pár NSFW is mert miért ne... azért nem kell ennyire prűdnek lenni.
Az hogy a karakteren van-e ruha vagy nincs semmit nem befolyásol a játékban csak kozmetika. (legalább lesz benne valami látnivaló ha már javarészt csak kopár sivatagot kapunk amit már a Nier Automata-ba is utáltam)Természetesen vannak undorító modok is amiket én sem tennék fel.
Baj lenne ez miatt az emberekkel? Sztem nem.
Akkor ennyi erővel az Elden Ring groteszk szörnyei vajon épelméjű emberek agyából pattant ki?
Vagy a lábfétises Kojima a baba cipelő Death Stranding-el? Az milyen koncepció akar lenni?Szóval ja, valaki utálja a hentait valaki meg imádja ilyen a világ.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Space Marine lett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)