Hirdetés
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én a 3. végigjátszásomat tolom mert meg szeretném kapni a 3. endinget is. Történet módban játszok csak mert ugyan úgy vagyok vele ahogy te, hogy egy játék szórakoztasson és ne fejfájás legyen.
A játék sztem egyáltalán nem nehéz 41 óra alatt talán ha 5x-ör haltam meg benne (nem számolom ide a Nikke DLC-t).
Igaz történet módban egér + bill-el ami tökéletes számomra.
Ehhez kifejezetten nem kell kontroller ellenben egy Elden Ringhez már szenvedés a bill + egér kombó.Scarlet boss 4 halál után meglett. Egy a lényeg nem szabad kapkodni. A végén már szinte hozzám sem ért.
Nekem csak egy dolog szúrja a szemem az írásodban, ha utálod a játékot mert bizonyos ponton nehéz akkor minek állítod hard-ra?
Ezzel kinek akarsz bizonyítani? Mert férfi vagy és nem játszhatsz easy-n vagy story módban?Sztem sok ember félreértelmezi a játékokat mert k.vára nem arra valóak, hogy bebizonyítsad milyen patentül tudod nyomkodni a bal meg jobb egeret hanem arról, hogy szórakoztasson.
Én a Szoulsz lájk szemetekkel vagyok így ha nem megy hát nem megy törlöm a francba és nem fogom miatta szétverni a cuccaimat.
Persze vannak 0 damage játékosok, de azoknak van hozzá érzékük, nem mindenki lehet olyan jó mint ők ezt el kell ismerni. Ahogy formula 1 pilóta sem lehet mindenki.
Én inkább az a fajta vagyok aki szét modolom a játékokat, kedvemre alakítom őket, hogy még inkább élvezetes és esetleg könnyebb legyen.
A Stellar-ba vagy 60 mod van feltelepítve és igen van jó pár NSFW is mert miért ne... azért nem kell ennyire prűdnek lenni.
Az hogy a karakteren van-e ruha vagy nincs semmit nem befolyásol a játékban csak kozmetika. (legalább lesz benne valami látnivaló ha már javarészt csak kopár sivatagot kapunk amit már a Nier Automata-ba is utáltam)Természetesen vannak undorító modok is amiket én sem tennék fel.
Baj lenne ez miatt az emberekkel? Sztem nem.
Akkor ennyi erővel az Elden Ring groteszk szörnyei vajon épelméjű emberek agyából pattant ki?
Vagy a lábfétises Kojima a baba cipelő Death Stranding-el? Az milyen koncepció akar lenni?Szóval ja, valaki utálja a hentait valaki meg imádja ilyen a világ.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad Air 5 64GB Wifi eladó! 100% Akku, patika, 12 hó bolti garancia
- Apple iPad Air 4 64GB Wifi eladó! Patika, 100% akku, 12 hó gari
- LG 32MR50C-B VA Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 5ms / FreeSync
- 27% - GIGABYTE GeForce RTX 5070 Ti GAMING OC 16GB GDDR7 Videokártya!
- Lenvoo M80q Micro - Mini PC - Core i5 10500T 16Gb ram 256GB SSD - gyári Wifi - csak 1db
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Odyssey G7 S28BG702EP IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)