- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
apaszka
veterán
Köszönöm a képnézegetőt!
Nagyon ügyes vagy! -
VIPowER
őstag
Ebben a képen lévő beállításokat hol találhatom?
-
Rabidsnail
senior tag
Remek munka!!! Hálás köszönet minden percért,amit ránk áldozol!!!
-
dipo2221
újonc
heló
én nekem nem sikerül feltennem a magyarítástvalami leírást tudnátok adni hogy hogy kell hát ha én rontottam el valamit...
előre is kösz -
kittus0413
újonc
Miért van az, hogy ezt letöltöttem, egy pár napig jó is volt, de amikor egyszer kikapcsoltam és vissza akkor csak egy fekete háttér jelent meg?! Mit csináljak most? Csak hívni tudok, és utána is lefagy. HELP PLS!!
-
Dmiki
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem: leszedtem a legújabb ex et. Minden frankó, kivéve, hogy néha gondol egyet és beakad a térerő (nem változik) és elmegy a net. Megszűnik minden sim el kapcsolatos dolog. Nem is tudom használni egész addig még újra nem indítom az exet. Ötlet?
-
eeew1
újonc
Sziasztok! HTC desire s típusú telefonom van. Tudtok valami programot javasolni, amivel új mappát tudok létrehozni a menüben, és alkalmazásokat is húzhatok bele. Ez a Go Launcher Ex nekem nem jön be! Csak a mappa funkciójára lenne szükségem!
-
fPApi
őstag
Én tabletre töltöttem le, minden OK, viszont beállítottam a dock ikont 3-asra, de nem látok semmit. Mi ez a dock?
-
Gaberking
senior tag
Sziasztok!
Hogyan lehet egyből elérni a hívásnaplót? Ne a kapcsolatokat nyissa meg a telefonkönyv ikonra kattintva, hanem a hívásnaplót.
Köszönöm előre is! -
TRob1
veterán
Azért, mert még mindig nem tették vissza a Marketre az elérhetőségét vmiért (a többi nyelv már ott van)
De van 1 ilyen oldaluk, és ha katt a Download-ra, akkor nekem a nemrég linkelt képen látható oldal jön be (hogy vkinek miért müxik innen, másoknak meg nem, az rejtély)
Mind1, az a lényeg hogy megoldódott.ui: Szívesen.
-
TRob1
veterán
Android appz fórumban is ezt mondta vki, erre más vki meg megköszönte a magyarítást (nála működött)
De most van jobb, kiszedtem a telefonomból, ezzel valszeg menne: Hungarian package for GO Launcher EX.apk Próbáld ki és írj! -
pyth
tag
Köszi a segítséget, de nálam halott a link. Azt írja ki h az url nem található a szerveren. Próbáltam a telón és pc-n is. Esetleg ha más is ránézne a linkre, megköszönném!
-
TRob1
veterán
Hello!
Nemtom mi lett a GoLauncherrel nálad, de nézz rá erre a linkre, lehet telepíteni? Persze ha még kell...
-
pyth
tag
Oké! Akkor én miért nem találom? Ilyen bamba lennék? Kérlek segíts
-
pyth
tag
Most akkor van magyar nyelv az új verziókban? Nekem azt írja hogy nincs találat...
-
Nunder
őstag
Annyi kérdésem lenne, hogy a legfrissebb GO-ban, hogy lehet betenni, a gömb alakú képernyőváltó animációt? Ha rábökök a véletlenszerűre, akkor időnként bedobja, de a felsoroltak között nem szerepel.
-
siofok
őstag
Szia!azt sztném kérdezni,hogy a dokk ikonokat kji lehet cserélni,vagy azt csak a fizetős változatban?Előre is köszönöm!!
-
TRob1
veterán
NEWS!!!
GoLauncherEx 2.60 a Marketen, és letölthető a HIVATALOS MAGYARÍTÁS is hozzá!!! (Köszönjök GoDev, és persze nagy köszönet stefi-nek, hisz főleg neki köszönhető)
-
stefi68
addikt
válasz
keselyü57 #106 üzenetére
Nincs benne a honlapon lévőben a magyar nyelv
(#107) TRob1: láttam a leveled, de semmi időm nem volt ma (tegnap sem), már én is várom, hogy bekerüljön végre a hivatalosba, azért nem kezdtem bele a "maszek" verziók gyártásába, de hát még mindig nem valósult meg.
Szerintem már hamarosan... -
keselyü57
tag
Tudja valaki, hogy a Go Launcher EX 2.59-es verzió elérhető végre magyar nyelven is. A honlap szerint igen, de jó lenne biztosra menni.
-
nexusking
aktív tag
Nekem nem települ.
Rajta van az alap verzió, elindítom a telepítést, ésazt írja ki, hogy az alkalmazás nincs telepítve. -
keselyü57
tag
Köszönöm, SZUPER!!!!!!!!!!!
-
keselyü57
tag
Miért inaktív a beállításoknál az ikon effektus? Ha jól gondolom itt lehetne beállítani gömb nézetre az alkalmazás fiók ikonjait. (Galaxy Ace)
-
stefi68
addikt
Valószínű, hogy lesz egy külön nyelvi csomag (a legjobb megoldás), amit külön fel kell telepíteni, legalábbis az újonnan bekerülő szövegből ezt lehet sejteni...., de hogy mikor azt senki nem tudja
-
stefi68
addikt
Lehet, hogy végre egyszer csak bekerül a magyar nyelv is hivatalosan?
Mindenesetre itt az európai nyelvek között már megjelentInnen már csak néhány hónap és benne lesz....
-
Amarth
aktív tag
Tableten hogy lehet eltünteni a felső sávot,ahol az ikonok vannak?
-
TRob1
veterán
válasz
-=Vacsek=- #96 üzenetére
Ha külön telepített témád van, az ott is marad, amíg azt is nem uninstallálod.
A launcherbe viszont csinálj 1 bizt. mentést. -
-=Vacsek=-
senior tag
-
TRob1
veterán
válasz
-=Vacsek=- #94 üzenetére
Nem valószínű (nálam legalábbis semmi ilyesmi gond nincs, nem is volt soha)
De mondjuk nálad van más furcsaság is (mint kiderült a másik totyikban)
De szvsz uninstalláld a launchert, és akkor kiderül mind2 felmerülő kérdésre a válasz.
1 próbát megér. -
-=Vacsek=-
senior tag
Lehetséges h a launcher miatt fagyna meg a telo ha megy a wifi és épp böngészek rajta?
-
TRob1
veterán
Köszi a 2.53-at!
-
stefi68
addikt
Háááát komolyan mondom ez már nem igaz!!!!!
Feltettem nekik a Crowdin.net -en indított projektbe a Hungarian Group-ba a magyar nyelvű fordítást, naponta kb 4x megnézem ugyan jóváhagyták-e már, erre kiadnak egy új verziót megint magyar nyelv nélkül.
Ebből is látszik, hogy minket MAGYAROKAT a kutyába sem vesznek!
-
nandras
csendes tag
Köszönöm az eddigi munkádat kíváló alkalmazást fordítottál le hibamentesen. Lesznek frissítve a új verziók is?
-
GrandS
senior tag
Hol kell azt beállítani, hogy automatikusan elinduljon és a Home billentyű megnyomására is ennek a főoldala jöjjön be?
Ja és persze nagyon köszönöm a munkádat!
-
TRob1
veterán
válasz
-=Vacsek=- #83 üzenetére
Valszeg tud segíteni rajtad a MoreLocale2 app. De mintha azt olvastam volna a napokban, hogy a defyre is van már magyar nyelvű rom.
-
TRob1
veterán
válasz
-=Vacsek=- #81 üzenetére
Alapból magyarul indul, ha innen töltötted le, és a telefonod nyelve is magyar (külön nem lehet állítani).
-
-=Vacsek=-
senior tag
Hol tom beállítani a magyar nyelvet rajta?
-
Kobudera
tag
Munkádat nagyra értékelem, köszönöm a tegnapi frissítést.
-
rum-cajsz
őstag
a facebookon kerestek fordítókat, itt a go fordító oldala: [link]
Mondjuk a magyar zászlócska nincs még ott....
-
DJGABI
addikt
Feltettem, ezt használom, köszönöm!
-
Breki
veterán
-
zho-lee
addikt
Köszönjük!!
-
Picúúúr
csendes tag
Sziasztok.
X10 mini prora hogy lehetne feltenni 2.3mas verziót?xD mert nemvágom vagy egyáltalán lesz új frissítés vagy valami? :/ -
stefi68
addikt
Új verzióban a magyarítás frissítve: v2.39
-
Bernus
újonc
Sziasztok!!először is gratulàlok a magyarosítàshoz!! Sokunknak segìtesz vele.felraktam a telomra és a programot,de a hàttérképet megnyújtja.valaki segítene nekem ebben,hogy hol tudnàm ezt a hibàt kiküszöbölni?
-
porse
őstag
Én mindig is ezt használtam, nem is tudtam, hogy ez is le lett fordítva...
Köszönet érte -
Zozoka73
tag
Kösz, kösz, már töltöm is!
-
TRob1
veterán
Nagyon köszi az újat
-
spawn21
veterán
NNNagyon csipázom ezt az alkalmazást! Hálám üldözzön két háztömbnyit!
-
Kobudera
tag
Szia! Nagyra értékelem a munkádat és köszönöm. A magam és a felhasználók nevében. Nem tudom mennyi kedvet érzel még magadban, de szeretném felhívni a figyelmed, hogy ha gondolod megjelent az új verzió a 2.36, természetesen ha vársz későbbire az is teljesen érthető, én a magam részéről a magyart használom és bízom benne, hogy még lesz a munkádnak folytatása. Mellesleg ha gondolod szerintem nem csak én vagyok úgy, hogy nagyon szívesen kompenzáljuk a munkádat pár száz ft-al. Természetesen önkéntes alapon, nehogy azok akik ezt nem így gondolják megsértődjenek.
-
Kunsztler
senior tag
Sziasztok!!!!
2.35-verzábol mikor lesz magyar nyelv?Előre is köszi a választ
-
zho-lee
addikt
a munkád, nagy vagy!
-
stefi68
addikt
Új magyar verzió letölthető: v2.33
-
Winner_hun
félisten
Ha új verzió van akkor hozzászólásnál is jelezhetnéd, számomra pl. hasznos lenne, mail értesítő rulz
-
TRob1
veterán
New: GoLEx v2.33!!!
-
roKas
tag
Itt valami nagyon nagy varázslat van
Nekem , ha a letöltő linkre kattintok ez a file jön le :GoLauncherEX-2.31-hu_translated_by_Stefi.zip. És ebben nincs apk. Kérlek ha teheted oszd meg a rendes lefordított apk-t ha teheted.
Ez hihetetlen! Ha az Operával indítom a letöltést egy zip jön, ha az explorerrel, akkor apk. Érti ezt valaki ? mindegy, köszönöm a fordítást!
-
SziberTomi
tag
Láttam eredeti androidos és htc-s háttereket a go launcherhez. Azokat honnan lehet leszedni hozzá?
Köszi előre is.
-
novoszath
senior tag
nagyon jo blogod csak gratulani tudok es en is te verziodat hasznalom go progikbol
csak igy tovabb
Udv: Novi
-
roKas
tag
Nagyon köszönöm én is a fordítást, de baromira nem tudok mit kezdeni ezzel a zip fájllal.
Segítsen már ki valaki, hogyan tudom feltelepíteni apk nélkül?
Ugyan ez van a LauncherPro-val is. Abban a zip-ben sincs apk. -
TRob1
veterán
New: GO Launcher EX v2.32
-
TRob1
veterán
New: GO Launcher EX v2.31
-
TRob1
veterán
válasz
KV-Marianna #45 üzenetére
Az még nem
(majd ha stefi linkeli, akkor igen
) Én csak jeleztem neki hogy van új (persze ő is tudja mindig, csak hát nem árt egy kis noszogatás
)
szerk: Kedves KV-Marianna! Kérlek, ha 5 percen belül írsz új hozzászólást, akkor használd a hsz-ed feletti (szerkesztés) gombot, és ne újat írj.
-
KV-Marianna
újonc
Hálás köszönet a magyar nyelvért, számomra ez a leghasználhatóbb alkalmazás.
-
TBG
senior tag
Köszi a magyarítást
-
TRob1
veterán
-
TRob1
veterán
Friss (gyorsjavítás 2.28-as fagyására néhány telefonon): GO_Launcher_EX_v2.29.apk - Jó munkát hozzá a hétvégi esős napokra
-
TRob1
veterán
Friss: 2.28
-
imot2
csendes tag
Friss verzió 2.27
-
baree78
csendes tag
Üdv! A kérdésem az lenne,hogy párom SE X8-asán kiteszek bármit a kezdőképernyőre,legyen az bármi,óra,widget,stb.,gondol egyet,és minden eltűnik róla.. És marad az 5 üres oldal.
Az én X10-emen minden tökéletes!!
Köszönöm előre is!:-) -
flash-
veterán
köszi a frissitést
szerintem a legjobb launcher -
bonebeni
csendes tag
A menüben lévő ikonokat nem lehet valahogy kicserélni :/ ? mert ugyebár alapből nem minden ikont módosít az adott téma :/
-
TRob1
veterán
Hát ez érdekes
Szedd innen (talán nem haragszik meg stefi): GOLauncherEX-2.25-hu.translated.by.Stefi -
imot2
csendes tag
De ebben apk-t nem találok.
-
imot2
csendes tag
Sziasztok! A 2.25-öt hogy kell telepíteni?
-
TRob1
veterán
Én bevállaltam (bár gondolom sejtetted hogy így lesz
), köszi szépen. Eddig minden OK. (És külön köszönet a gyors GO Contacts v1.17 magyarításért)
-
TRob1
veterán
válasz
robit1973 #25 üzenetére
Igen, jó lenne. Szeretem stefi fordításait, de sajna már ott vagyok, hogy inkább az angol verziókat használom mindenből, egyelőre ez a kivétel (meg a Contacts), de már úgy vagyok, hogy ebből is áttérek angolra, mert sajna nem győzöm kivárni a hun verziókat.
Remélem egyszer a készítők beleépítik alapból a magyar nyelvet is.
-
robit1973
aktív tag
Kérlek csináld meg a friss verziónak a fordítását ha lehet, abban már elvileg működnek a GOWidget-ek. Köszönöm!
-
-
bicsi03
csendes tag
Köszönöm a segítséget, így már Magyarul tud a Defy.
-
Juliuska
senior tag
"...a kezelőfelületen egyes ikonokra klikkelve nem mindig érzékeli az érintést elsőre..." - gondolom, ezt még a v.2.13-nál írtad...
... vagy még ugyanezt tapasztalod a v2.20-nál is...?
-
bicsi03
csendes tag
Sziasztok. Csak én vagyok Láma, vagy a Defy nem tud lenni Magyar menüs?
-
petihp
csendes tag
Helló ,sajnos nem tudom feltelepíteni a GOLauncherEX magyarosítást,elindul a telepítés,majd kiírja,hogy az akalmazás nincs telepítve. Esetleg van más taktika a nyelvcseréhez?
-
RootRulez
félisten
Launcher Pro már nem lesz magyarul?
-
gabter
tag
OK. Köszi. Ettől féltem egy kicsit, akkor lehet nem upgrage-elek egyelőre, annyi fontos újság nincs még benne. Van ugyanis CirleLauncher-em is, de annak a backup-ja nem műxik jól és mindig kézzel kell újra beállítgatni rajta a contacts-okat. Ehhez meg most nincs kedvem.
Majd ha lesz valami nagyobb újdonság. Köszi a választ. -
-
gabter
tag
Köszönöm szépen a magyarításokat, korábban a LauncherPro-dat használtam, most meg ezt. Remélem előbb-utóbb beépítik a hivatalosba. Kérdésem az lenne, hogy miként tudok frissíteni új verzióra? Most a 2.16-os van fenn, de szeretném feltenni a 2.20-ast. Csak sajnos nem engedi, ha felülírnám, azt írja, hogy "Application not installed". Van-e valami trükk, amit tudnom kéne? Köszi.
-
TRob1
veterán
Ma kijött a 2.20 (2.19 hez képest 1 fontos hibajavítás)
Esetleg ebből már 1 magyar? (ez a 4. verzió az utolsó óta)
-
TRob1
veterán
Tudom hogy nemigen szeretsz válaszolgatni, ezért kérdés helyett csak jelzés:
Ma kijött a 2.19.
-
rum-cajsz
őstag
tök jó, hogy ezt csinálod, köszi!
Nem lehet felvenni a fejlesztőkkel a kapcsolatot, hogy bekerüljön a hivatalosba? -
katonam
tag
Nagyon köszönöm!
-
djkrisz1
csendes tag
Köszönöm
-
Lasy
veterán
szép szép csak kár, hogy nem kedvelem.
-
tpeti78
senior tag
Köszönjük szépen a munkádat!
-
dokee78
félisten
Gratula 1000 hála.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Az Android rendszert használó felhasználók az utóbbi időben egyre jobban bővelkednek a "Home" kezelő...
- Háború Izraelben
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Tőzsde és gazdaság
- Linux kezdőknek
- Adobe Lightroom topic
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Microsoft Excel topic
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest