- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thome
veterán
Ééééééénis akarok kúúúcsot!

-
Wolverine
félisten
-
sviba
tag
"how to harvest gas?"
Ezaz... ilyen tökkelütöttek kapnak bétakulcsokat, mi meg szomorúan nézzük a videókat.... ez van.
Apropó. Wolverine, neked lett?
-
Preda
aktív tag
-
sh4d0w
félisten
-
Ptech
addikt
Hát én néztem battle reportot többféle HD felbontásban, és szerintem semmi baj nem volt a grafikával.
Én mondjuk nem vagyok kényes rá, amíg nem feltűnően ronda vagy nincs helyén valami, addig engem nem zavar.
Nekem kifejezetten tetszik a grafika részletessége, az animácókon lehetne még mit csiszolni, de az már egy kicsit más.
Blizz játékoknál amúgy sem a grafika volt a meghatározó, hanem a játékélmény és a hangulat. Korrektebb felfogás mint a most tucatszámra érkező csillogó-villogó FPS-ek, amik szinte egy kaptafára sorozatgyártásban érkeznek.
-
.bableWes
őstag
a sima sc grafikája veri a wc3at, az sc2 meg ...

de várom már istenem, majd lehetne PH! sc2 multis összejövetel

szerintem ez lesz a második olyan játék amit megveszek eredetibe - sc volt az elsö és utolso
- -
Breki's
tag
Van amúgy SC2-s Live stream a Ustream.tv -n aki csöpögni akar.
http://www.ustream.tv/channel/sc2tvv2 -
Haart
addikt
-
menalcas
őstag
-
Ptech
addikt
-
bolondember
MODERÁTOR
-
Haart
addikt
Úgy mondod hogy gameltél vagy úgy hogy csak videót néztél róla? Végülis a végső következtetést akkor vonom le én is ha saját szememmel látom.
-
bolondember
MODERÁTOR
-
Haart
addikt
Nézegetem, de ahogy egyre több videót megnézek, nagyon silány a grafika. És ezt többen is alátámasztják. Persze ettől még lehet jó a gameplay, de akkor is a graf kb a warcraft 3 szintjén van. Meglátjuk...
-
Wolverine
félisten
-
menalcas
őstag
Jöhetne már a teljes is, így vidik alapján jónak igérkezik.
-
Wolverine
félisten
Reménykedj - lesz még egy-két hullám

-
iSonic
addikt
-
ollie
MODERÁTOR
-
Hiftu
senior tag
Jó, jó, valamikor csak kijön. De csak az első 1/3-a, nem?
Mikorra jön majd ki az egész, és valójában mennyibe fog kerülni? Ez a nem mindegy. -
olbaidhun
őstag
Mennyire vártam én ezt a játékot! Remélem mostmár hamarosan a polcon figyel..
-
Haart
addikt
-
baleee89
aktív tag
jöhetne már!

-
D1Rect
félisten
Nem nyertem.

(#3) ollie:

-
ollie
MODERÁTOR
Hmm, ezt a videót el kéne küldeni a MOL-nak.

-
bolondember
MODERÁTOR
hát, nem vagyok a szerencsés kiválasztottak között..

de a videók ott vannak - az egyikben azt hittem a hajam leteszem: "how to harvest gas?"?!?!?!

-
Vistaboy
veterán
Itt a hivatalos gépigény, de ez még változhat a fejlesztés során:
• Windows XP SP3/Vista SP1/Windows 7
• 2.2 Ghz Pentium IV or equivalent AMD Athlon processor
• 1 GB system RAM/1.5 GB for Vista and Windows 7
• 128 MB NVidia GeForce 6600 GT/ATI Radeon 9800 PRO video card
• 1024x768 minimum display resolution
• 4 GB free hard space (Beta)
• Broadband connection
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Még 2026-ban megérkezik a karcsúsított Commodore 64 Ultimate
- Diablo IV
- Filmvilág
- Autós topik
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- A Vivo X300 FE is megérkezett
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xbox tulajok OFF topicja
- A Capcom szerint a Pragmata még csak a kezdet lehet
- További aktív témák...
- Palit GeForce RTX 4070 Ti SUPER GamingPro OC WHITE 16GB - Alza garancia 2027.11.10 - BESZÁMÍTOK
- PowerColor Radeon RX 7900 XTX RED DEVIL OC 24GB - Garancia - BESZÁMÍTOK!
- Új, Gamer félgép - GIGABYTE B650 EAGLE AX + Ryzen 7 7800X3D + Corsair 2x16GB DDR5 6200MHz
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G5 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E780 - i7-640M I 8GB I 160GB I Nvidia I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Eladó Apple MXQT2D/A Magic Keyboard Német / 12 hónap jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4529
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
- Apple iPhone 17 512GB Black Karcmentes állapot 100% akku (12 ciklus)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)