- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tonnara di Scopello
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheAquir
csendes tag
En a Dell WD15-ot hasznalom a Dell XPS 13-hoz es maximalisan meg vagyok vele elegedve.
Mukodik pl MacBook-al vagy Lenovo Ultrabook-okkal is.
DP Daisy Chaininget nem probaltam de ez is DisplayLink szoval valoszinuleg nem mukodne -
426os
őstag
Fú én is visszasírom a régi gépeimet a dokkolóik miatt!
T420, E6430, Zbook G2, mindnek normális dokkolója van. Jelenleg a cégnél Zbook G3-mat használok, "zseniális" Thunderbolt kábeles "dokkolóval". Csak a baj van vele. Rövid a kábel, kontaktos, nagyon hamar megtörik, hol érintkezik, hol nem. Hol működnek a perifériák, hol kép nincs a külső monitorokon, vagy éppen vibrál a kép.. Borzasztó. Ráadásul külön kell a kensingtont a géphez csatlakoztatni és még usb port is alig van a dokkolón. Konkrétan ha nem lenne plusz hub a monitorokban, nem tudnám használni az összes eszközöm. Aki ezt kitalálta...
-
Stanlee
őstag
Akkor nem csak en vagyok ennyire erzekeny. Ezert sem tetszik ez a megoldas, mert ha az embernek tenyleg ide-oda kell hurcolasznia gepet, akkor a sok ki be dugdosasssal egy ido utan elfarad es kontakthibas lesz az USB is.
En jol elvagyok a T460s-el, de ha ez megdoglik, akkor lehet kidobni a meglevo dokkolot.
-
hhx
tag
Sajnos nálunk a cégnél is ez a tendencia van Dell fronton..
Eddig lehetett használni a normális, jól bevált dokkolót az E7470-es gépekkel bezárólag, az újabb gépeknél (7480,7490) már szintén az USB-C csatlakozós vackok vannak.
Dell Latitude 7480-as gépnél egyik kollégámnak már 2-3 hónap után rossz lett az USB-C csatlakozó.

Kicsit megmozgatod már el is szállt a két monitor.Fejlesztőknek gratulálok ezúton is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 216 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060 (ELKELT)
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M32U Arm Edition 31,5 144Hz IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5465, 91%AKKSI
- MSI Thin GF63 12VF RTX 4060 / 144Hz / SZINTE ÚJ!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest