Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
- moonlight115: Privát, oh!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Quake III. , ahogy nekem kezdődött
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Hirdetés
!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stanlee
őstag
Abban a bodeban egyszer vettem matricat, amikor a csehektol kellett hazamennem, mert anyukam korhazba kerult es utana vissza Bajororszagba mar Ausztrian keresztul utaztam. Csak harman voltak elottem, de szetuntam magam. Megfogadtam, hogy ott soha tobbet nem veszek matricat.
Salzburg jo kornyek, szeretem!!!
ps.: a cseh rendszer is megerne par szot. Engem ugy lehuztak a hataron, hogy azota is emlegetem.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító bejegyzés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Sony PlayStation 5 CFI-1216A lemezes PS5 eladó
- BMW E39 540i - V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Silverstone st1200-pts tépegység
- HP ProBook 440 G7, 14" HD, I5-10210U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, Garancia ( OLVASD VÉGIG)
- Dell Latitude 7490, 14" FHD Érintőkijelző, I7-8650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, Számla, Garan
Üzleti előfizetők hirdetései
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600