- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Yézi: 10 év
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- [Re:] Deezer - A francia Spotify?
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
És ezt miért nem azoknak írod meg, akik ilyen módon írnak üzletszabályzatot, ahelyett, hogy velem kötekednél (mert az, hogy én rákérdeztem, hogy a te utasítás jellegű hsz-ed miatt miért változtatna valaki, az nem volt az, ellenben azzal, amit most írtál), meg a "hátuk mögött" fikáznád őket?
-
Mr X
veterán
Nem azért, mert én azt írtam. De talán jobban jár vele, mint ezzel a mostani megoldással, hogy ír egy szar "üzletszabályzatot", annyi esze sincs, hogy a hozzászólásokat letiltsa. Aztán mikor a közösség szétszedi az írásának minősége miatt, törli az egészet.
Az a másik röhejes dolog, mikor egy 40 napos újonc 2 pirosponttal ír ilyen "isteni kinyilatkoztatást".
Én javasoltam egy egyszerű megoldást, ami mindenkinek csak jó, úgyhogy leszel kedves nem kötekedni.
-
Aki beteszi aláírásba, annál viszonylag érthető, hogy minek. Én se írok ki mindig egyéni feltételeket (bár én nem aprózok annyit, hogy ilyesmit megírjak).
"Privát üzenetben meg kell beszélni"
Aha... és akinél ez több százas nagyságrendű? Mert az érdeklődő nem biztos, hogy azonnal vásárol is, kérdései meg lehetnek. Na erre való a cucc. Aki sokat üzletel, annak talán segít (hülyék ellen nem véd).
-
"de minek?"
Mert az internet mindenhova elér.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nintendo Switch 2
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Synology NAS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Computex 2025: egyre komolyabban veszi a VGA piacot az Acer
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- 128 - Lenovo Legion 5 (16IRX9) - Intel Core i7-14650HX, RTX 4070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged