- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
És ezt miért nem azoknak írod meg, akik ilyen módon írnak üzletszabályzatot, ahelyett, hogy velem kötekednél (mert az, hogy én rákérdeztem, hogy a te utasítás jellegű hsz-ed miatt miért változtatna valaki, az nem volt az, ellenben azzal, amit most írtál), meg a "hátuk mögött" fikáznád őket?
-
Mr X
veterán
Nem azért, mert én azt írtam. De talán jobban jár vele, mint ezzel a mostani megoldással, hogy ír egy szar "üzletszabályzatot", annyi esze sincs, hogy a hozzászólásokat letiltsa. Aztán mikor a közösség szétszedi az írásának minősége miatt, törli az egészet.
Az a másik röhejes dolog, mikor egy 40 napos újonc 2 pirosponttal ír ilyen "isteni kinyilatkoztatást".
Én javasoltam egy egyszerű megoldást, ami mindenkinek csak jó, úgyhogy leszel kedves nem kötekedni.
-
Aki beteszi aláírásba, annál viszonylag érthető, hogy minek. Én se írok ki mindig egyéni feltételeket (bár én nem aprózok annyit, hogy ilyesmit megírjak).
"Privát üzenetben meg kell beszélni"
Aha... és akinél ez több százas nagyságrendű? Mert az érdeklődő nem biztos, hogy azonnal vásárol is, kérdései meg lehetnek. Na erre való a cucc. Aki sokat üzletel, annak talán segít (hülyék ellen nem véd).
-
"de minek?"
Mert az internet mindenhova elér.
Új hozzászólás Aktív témák
lo de minek?Ez itt a kérdés!Meghirdeted, érdeklődnek, megállapodtok, eladod/megveszed. Ennyi!Privát üzenetben meg kell...
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- Honor 8 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest