Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dave™

nagyúr

válasz neduddki #58 üzenetére

A 100 ezer euro azért nem a topik témájához kapcsolódik, ha jól gondolom. Te mondtad, hogy hazánkban is vannak klasszikus pénzügyi tanácsadók, de ez nem annak tűnik. Ez exkluzív szeretne lenni (árak alapján), csak gáz, hogy egy ilyen hányadék honlappal hirdetik magukat. Nálam már itt ellentmondásba ütköztek.

A versenyeztetés az átlag polgárra vonatkozott, akinek nem telik ilyen szolgáltatásokra, és mondjuk hitelt szeretne felvenni. Amelyik ügynök/tanácsadó/bróker nem foglalkozik vele ennek hatására, mondtam, körbe kell röhögni, és továbbmenni a többi tízezerhez. Lesznek elég sokan, akiknek megér némi (nem sok) munkát egy kalkuláció és egy ajánlat, hátha őt választja, ezzel generálva egy-kétszázezer Ft jövedelmet. Akinek ez nem ér meg 1-2 óra munkát, az menjen követ bányászni.

#57: ja ide még a legfontosabb ellenérvet elfelejtettem: az összehasonlítás feltételezi, hogy a lakás MINDIG, FOLYAMATOSAN ki van adva, és azt FIZETIK is rendesen. Olyan albérlet, ahol mindhárom teljesül szerintem elég kevés van.

Új hozzászólás Aktív témák