Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Bjørgersson
üzenetére

-
ZCoyote
őstag
Lefekvés előtt fél órával vagy egy üveg sör, vagy egy pohár meleg kakaó. Ízlés szerint.
-
Bjørgersson
félisten
(#5) Ringman: Nekem minden hétköznap ez van, már suli második napján is ezt csináltam.
(#9) Viszlát: Általában nekem (még) 10 óra szokott kelleni, de nagyon remélem hogy előbb-utóbb (inkább előbb) kinövöm ezt is és elég lesz a 8 óra. Minden reggel fáradtan kelek a hajlani "félalvás" miatt, de lehet ha normális végig tudnék aludni egy éjszakát, akkor már elég lenne a 8 óra is.
-
Viszlát
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Egyrészt nem vagyok alvásszakértő, másrészt meg mindenkinek más az alvási igénye. Nekem például elég 5-6 óra alvás és már jól vagyok, lehet neked még kevés a 8-9 óra, csuda tudja, vagy éppen elég lenne 6-7 is, ezért hajnalban már nem alszol jól, mert már kipihented magad. Próbálkozni kell, bár nekem is csak 20 éves korom körül állt be a mostani alvási rendszerem.
-
Löncsi
őstag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Ne járj suliba.

-
Ringman
félisten
ez bizony így van, saját tapasztalat is ezt mutatja, sőt, 4 óra alvás után ált. fel is kelek, ha sokat fogyasztottam.
szerk:
(#6) kovy29a beállítottnák korábban felkelés szinte biztosan pszichés eredetű (azért átlag iskolanap alatt nem kéne előjönnie), én ált. szigorlat/zh/vizsga előtt tapasztaltam, néha mostanában fontos tárgyalás/ szoros határidő előtt, amikor minden ki van centizve.
-
Viszlát
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Időben lefeküdni, legalább negyed, de inkább fél órát ráhagyni a kelésre. Ki is pihened magad és még álmodban is tudod, hogy ha nem ébredsz fel az első csörgésre, csak a harmadikra, még akkor is bőven időben vagy.

-
lvnt
őstag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Wörishofener Nervenpflege. 3 db lefekvés előtt. Én is nagyon nehezem alszom el, ha tudom, hogy reggel időre kell felébrednem, és nekem bevált. DM-ben (is) kapható.
Ringman: Ugyan nem komolyan írtad, de: az alkoholtól lehet, hogy hamarabb elalszol, de az biztos, hogy nem leszel kipihent reggel. Nem lesz minőségi az alvás.
-
Ringman
félisten
ital

a poszt meg tényleg igaz.
-
Bjørgersson
félisten
Mennyire igaz. Amióta megint van suli, nem alszok rendesen, hajnalban mindig csak félálomban forgolódok. Kibszott idegesítő. Van rá valami megoldás gyógyszeren kívül?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer félgép - GIGABYTE B450 AORUS + Ryzen 5 5600X + Kingston 2x8GB DDR4 3000MHz + ID-COOLING SE-214
- Samsung U28E590D - 28", 3840 x 2160, 1ms, TN, AMD FreeSync - Eladó!
- MSI RTX 3080 10GB GDDR6X SUPRIM X Eladó!
- GAINWARD RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 GHOST OC Eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 735 G6,FHD,13.3",AMD Ryzen 5 3500U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Adata 600W
- Xiaomi Redmi A5 / 3/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Ja és nem is használt semmit 

Egyébként nem rossz ötlet.