Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
St3ven
addikt
Nem hallottam még róla, de most ránéztem.
A legnagyobb gond ezekkel az alkalmazásokkal, hogy elég nehéz átszoktatni rá az ismerősöket. Meg kb. évente lehetne "átnevelni" az embereket, mert időközben mindegyikről kiderül valami turpisság, vagy éppen megveszi őket egy nemkívánatos mamutcég.
A WhatsApp-ot legalább már egyre többen használják Magyarországon is, a Viber számomra érthetetlen itthoni népszerűsége mellett.
-
St3ven
addikt
Ha jól tudom, a Mega elődjét a Megaupload-ot is csak fogta, és egyszer csak lekapcsolta a hatóság. (Vagy ez nem a Kim Dotcom-féle tárhely?) De abban igazad van, hogy a rengeteg helyet foglaló, kevésbé értékes adatok mehetnek oda.
A hsz. másik részére:
Úgy van, de a kérdésre leginkább lecsapják a telefont, szóval nyomozhatsz azokból a félinformációkból, amiket addig elmondtak, hogy melyik cég is hívott, és hova is kellene küldened a törlési igényedet. Persze ha nincs szerencséd, hogy kiderítsd, ki hívott, folytatódik az adataid adás-vétele, és legközelebb 3 másik cég fog keresni mindenféle kihagyhatatlan ajánlatokkal.
-
"Az ilyen online tárhelyekben nem bízom hosszútávon: lekapcsolják, fizetőssé teszik őket egyik napról a másikra, stb"
Én se, de ha meg tudja az ember válogatni, hogy mit tesz oda, és mit tart gépen, ki lehet jönni jól is a dologból!
aXXon: például egyszer csak úgy felhív valamilyen cég megbízásából valaki, hogy nem -e vennél tőlük ezt meg azt, aztán ha megkérdezed, honnan a f@szból van meg nekik a számod, jobb esetben elmagyarázzák, és elvileg töröltetheted is magad az adatbázisukból.
Egyébként apámat legalább heti egyszer felhívja valamilyen cég, hogy vegyen valamit tőlük...
-
aXXon
őstag
Valaki elmagyarázná nekem, hogy ebből milyen hátrányom származhat?
-
d@vee
őstag
Nem kell használni a WhatsApp-ot és voálá
Most mondhatnám, hogy aki mindenféle chat alkalmazást meg ilyeneket (Facebook, WhatsApp, Viber, Instagram, Twitter, stb...) felrak a telójára, az automatikusan be is vállalja ezt a rizikót tudatosan, vagy tudatlanul... -
törölt tag
Köszi a cikket, hasznos volt!
-
St3ven
addikt
Több mint 1 milliárd ember viszont igen, szóval a hatás mértékét tekintve kifejezetten jelentős a Felhasználási feltételek és az Adatvédelmi irányelvek legújabb módosítása.
-
nyisziati
veterán
Még szerencse, hogy nem használok WhatsApp-ot.
-
Az igazán elegáns, és kicsit sem félreérthető ( gyomorforgató gusztustalan, stb ... ) megoldás az lett volna, hogy nem kell megnyomni egy " read " gombot, hanem az " Agree " mellé egy pipa, hogy Nem köszi.
Lehettek volna Etikusak, de nem akartak. Hát így csak kicsit genyák lettek
( Jelezném nem vagyok érintett, Nem használtam a WhatsApp-ot soha, és úgy tűnik nem is fogom már )
Persze a Face-t használom, nyaggat is a " fiókja biztonságának érdekében adja meg telefonszámát " mondókával, és persze tudja is a számomat, mert feldobja hogy Ez az ? de nem adok engedélyt míg ver a szívem
Új hozzászólás Aktív témák
lo Tényként tálalva jelent meg a fenti hír az egyik népszerű magyarországi hírportálon, de vajon valóban ez a helyzet?A...
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Minolta objektívek
- ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB DDR4 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Silicon Power 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz SP032GBLFU320X02 RAM
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés ACER PREDATOR HELIOS 18
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest