- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: 2025 dude
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- N€T0X|N: SSD cserék
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
szabonagyur #37 üzenetére
Én meg úgy vagyok ezzel, nekem jobban megéri az új mint a használt. Az újra van 1-2-3 év jótállás, mígy egy használt műszaki termékre alig pár helyen adnak pár hónapnál többet. Ha a használt cikk tönkremegy pár hónap után, akkor újra meg kell venni, vagy még megéri, vagy már nem egy újhoz képest. De ezt mindenki maga dönti el, hogy mi éri meg neki.
Én sok használt cuccba belebuktam már 18év alatt(most vagyok 36), egyszer megfogadtam, ha van rá lehetőségem, akkor kizárólag újat veszek és eddig bevált, kivéve pár esetet pár márkával.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
szabonagyur #32 üzenetére
Én minden eszközömet ami otthon van, szolgáltatón keresztül vettem. A tablet is így érkezik majd.
-
quailstorm
félisten
válasz
szabonagyur #32 üzenetére
Ugyanez, csak asztali géppel nálam. Még Januárban raktam össze a Ryzenem+GTX1070.
Utána a laptop fejlesztése (az i5-3317u volt a fő laptopom 2015-től) már abból állt, hogy az ingyen kapott telibehányt törött kijelzős HP 450 G1-et kipofoztam Aliexpresses kijelzővel, SSD-vel, meg raktam még bele RAM-ot.
Így van most i3-4000M-em, 8GB RAM-mal és fullHD TN kijelzővel az i5-3317u, 4GB RAM és HD+ IPS helyett (inkább mellett, mert a Samsung maradt, néha kell hogy annyira picike)...
Új hozzászólás Aktív témák
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Mobil flották
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- EAFC 25
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Google Pixel topik
- Formula-1
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Akciókamerák
- További aktív témák...
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest