Hirdetés
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- WireGuard VPN a mindennapokra
Új hozzászólás Aktív témák
-
srph25
tag
A megbámulással való problémám már megfogalmaztam, bele sem merek gondolni, hogy abból a (*és most nem akarok egy random bazinagy számot mondani*) temérdek csajből/nőből, akik szemrevételeztek az utóbbi években, hány volt éppen közülük párkapcsolatban. Ha nem boldogok, minek vannak együtt... Jobb, mint egyedül lenni, mi? Csak a pasija meg ne tudja...
Ha ehhez hozzáveszem, h saját bevallásom szerint OK kategóriás külsővel rendelkezem, a DiCaprio-kkat mennyien nézik már meg...
Ha pedig attól eltekintünk, hogy esetleg párkapcsolata van a leselkedő hölgynek... Azaz tegyük fel, hogy szingli (mert azért a többség gondolom mégiscsak ilyen). Miért nem jön oda beszélgetni? Arra már nem tart elég jónak? Csak mert a belső értékeimet sokkalta nagyobbra tartom, mint a külsőket (őszintén szólva nem is tudom van-e egyáltalán külső értékem?
).
Sajnos az emberiség tényleg abba az irányba tendál, amit az Idiocracy - Hülyék Paradicsoma című film felvázol. A többség csak keresi a jó szexet, minden más tevékenység degradálódik. Nem tudom ez miért és mire jó.
Nem teljesen ide illő példa, de hasonlóan aggaszt az emberek mai szabadidős tevékenysége. "Na mit csináljunk?" - teszik fel oly gyakran a kérdést. Válasz & ötlet hiányában, "Hát akkor menjünk a plázába" (v rosszabb esetben érkezik a válasz is: "Szexeljünk"
). Máshova már nem is lehet eljárni, múzeumok, sétálóövezetek, szabadtéri rendezvények... Komolyan mondom, annyi remek időtöltés akad.(Erről már egy ideje tervezek külön bejegyzést írni, de előbb össze kell szednem a gondolataimat. Szeretném felébreszteni az embereket ebből a rémálomból, s hamarosan konkrét lépéseket is tenni fogok - de csak szépen, meggondoltan. Értelemszerűen erről is be fogok számolni.)
Elképzelhető, hogy bennem van a hiba amúgy... Nekem ez a véleményem. Mi emberek vagyunk, nem állatok... Szerintem az egyik fő dolog, ami megkülönböztet minket az állatoktól éppen az, hogy megálljt tudunk parancsolni a vágyainknak.
Olvastam, hogy az ember alapvetően poligám faj, de egyre inkább tendál a monogámia felé. Ez lehet, hogy a 20. század előtt így volt, de most egyre inkább visszafele fejlődünk...
A vidi pedig tetszik, ezt még nem is láttam, hehe

Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- AliExpress tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Spórolós topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Arc Raiders
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- További aktív témák...
- Xbox One / Series X Játékok
- Új 2TB 2000GB m.2 Külső SSD, tesztelt, garancia
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- -ÚJ,2 ÉV GAR- DDR5 GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR5! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Garanciás - LG C2 55 OLED TV 4K, 120Hz, 2.1 - OLED55C21LA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851, 100% Akksi
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Ulefone Armor 33 Pro
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

).
). Máshova már nem is lehet eljárni, múzeumok, sétálóövezetek, szabadtéri rendezvények... Komolyan mondom, annyi remek időtöltés akad.