Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• mindfreak

őstag

válasz SQX_Barto #19 üzenetére

Meggondolandó dolog újítani a már bevált felszerelésünket. Neked is ez jött le szerintem a tesztelt padok után.

Én is így jártam a Razer DeathAdderrel. Egy nagyon jó egér, kényelmes fogással és nagyon jó optikával. Azonban...

Tegnap este felfedeztem, hogy nyikorog a vezeték és az egér találkozásánál. Minden egyes kisebb mozdításkor hallottam. Akárhogy tekergettem, kábeleztem nem akart elmúlni. Elővettem a régi MS egereimet és mindkettő hangtalan volt. Na ekkor már kezdett bennem felmenni a pumpa! Egyfolytában erre figyeltem. Ezek után még jobban elkezdett idegesíteni, hogy az egér műanyagja fénylő fekete és minden karc, ujjlenyomat meglátszik rajta. Teljesen készen voltam. Nem bírtam tovább, garancia ide vagy oda: szétszedtem. Sikerült kijavítani a nyikorgás problémát, viszont a hyperglide-ot nem sikerült már úgy visszatenni, mint gyárilag volt (mert a csavarok alatt vannak :((( ) és azóta nem olyan jó az egér csúszása. Most egyfolytában ez jár a fejemben, hogy az 1 hete vásárolt Razerem rosszabb állapotban van, mint a 4 éves 1.1A-m és már a garancia is ugrott. Pedig ez tök jó egér lenne. Most néztem új glide valami 2500 Ft-ba kerül boltban... esélytelen, ennyit nem adok érte. Most vadászok PH-n hátha lesz olcsóbban. Addig visszatettem az IME 3.0-át. :U

Ami jó, ahhoz nem kell hozzányúlni...

Új hozzászólás Aktív témák