Hirdetés
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- Yézi: Blekk Frájdéj
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nanus
senior tag
Sziasztok!
Valaki játszik ezzel?
Elakadtam .....Repülőn vagyok Charlieval kell beszélnem valami sonar szemüveg miatt de nem jutok tovább ....mi a francot kell csinálnom
Meg is van ...találtam vidit..
-
MoRT2195
tag
Valaki tudna segíteni? Ma megvettem a játékot, és a Pre Order Packot szeretném aktiválni. Ezt ugye a splintercell.com/vip oldalon lehet megtenni, de ott azt írja, hogy ez az én régiómban nem lehetséges. Hogy lehetne aktiválni akkor? Ha már Magyarországon is mindenhol adnak ilyen extrát, akkor ne csesszenek már ki így az emberrel, hogy nem lehet aktiválni.
-
-
Gergosz2
veterán
bíromaz iylen lopakodós-gyilkolós játékokat

Jó lesz ez
-
Nekem ez nagyon tetszik.

-
Abu85
HÁZIGAZDA
Sam azért eléggé durva gyilkológép lett az első részek óta. Még a Convictiont érteném, hogy a lánya, stb ... de itt már ugye ismét "lelki békében van".

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen RAM-ot vegyek?
- BIOS topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Facebook és Messenger
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Ford topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- XPEnology
- Futás, futópályák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max - 256GB / Space Gray / 83% + Spigen tokok
- Logitech Trueforce G923 kormány és pedál szett váltóval, break moddal
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 100% Akkumulátor
- Gitárerősítő Boss Katana 50
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest