Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
ez most elég gáncs húzás volt azt remélem érzed (dehogy érzed, szétvet a sértettség meg az ideg megint)...
idegből visszaélni a helyzeteddel, és meghúzni egy olyat ami egyébként tilos vagy legalább is a nem a te jogköreiddel rendelkezőnek nem lehetséges, ez nem volt szép, nem volt elegáns, és nem egy moderáció vezetésére alkalmas vezető személyiségre vall.
-
DeFranco
nagyúr
mondok egy ellenpéldát:
egy felelős vezető és felelős moderátor az alábbiakat írta volna:
rendben Spet, lásson akkor tisztán mindenki, az érveim(nk)et vállalom(juk), nyugodtan screenshotold be a miértmod topicból a threadet. ha esetleg nem áll módodban, de hozzájárulsz hogy az egyébként nem publikus beszélgetést publikáljuk, megteszem én is szívesen, kérlek jelezz vissza, hogyan gondolod
nem pedig idegből berakod aztán megmagyarázod hogy te hogy implikálgatod a más mondandóját.
az ilyen implikálgatásból volt már nekem is problémám meg másnak is, a konkrét ügyet felhánytorgatni felesleges de pontosan látszik hogy súlyos szerepkör és attitűdtévesztésbe estek sorozatos jelleggel, aztán meg papapapapa összezártok az önkritika teljes hiányával.
régen se volt fenékig teufel de legalább nem seggszőrtépkedős csendőrpertus titkivitákban ment a parttalan szájtépés hanem hajlandó volt kimenni a hóra a moderátor is és adott esetben akár a tévedését is elismerni, nem csak azt hajtogatni hogy én azt gondolom hogy...
[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
nem, nem írt ilyet, ezt te gondoltad hozzá. annyit írt hogy nem hozhatja nyilvánosságra. pont.
csak azt állította, ezt nem teheti meg (nem igaz). - ezek szerint a zárt topicok tartalma tetszés szerint nyilvánosságra hozható?
mert hogy én akkor ezt most ezennel hivatalosan implikálom, és feszt screenshotolok, ok?
btw: ha higgadtan és megfontoltságod teljes birtokában tetted be az sokkal rosszabb. véleményem szerint. van bennem emberség ezért próbáltam menteni a helyzetet azzal hogy biztos ideges vagy, de ha ez számodra sértő vagy bántó elnézést kérek, nem feltételezem nem állítom és nem is sugallom akkor ezt.
[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
Én is sajnálom hogy nem tehetem (?) ki a kis vitánkat az ingyenesen elvihető cuccok ingyenesen elvihetőségének elégséges jelzéséről, de ettől függetlenül nem szándékozom kitenni, mert nem célom a tartalom nyilvánosságra hozása csak sajnálom hogy egy ilyen vérnősző barom entitás van érvényben mint a titkitopic meg az általános PH(c) tanúvédelmi program. és ez alól nem kérek én sem dedikált kivételt sem személyre szóló szabálycsűrést mert köszönöm nem élek vele.
az a helyzet hogy az érveid gyenge lábakon állnak, minél tovább véded annál nevetségesebb lesz a helyzet és még ha igazad is lenne sem így kellett volna rendezned a saját (pozíciód) jól felfogott érdekedben. ami lose-lose szitu, mert ha higgadtan nem látod ezt át, az sem jó, ha meg idegből írtál (ne pofozz le, értem hogy nem, matematikai eseteket vizsgálunk) akkor az sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudományos Pandémia Klub
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nők, nőügyek (18+)
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Mesterséges intelligencia topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- War Thunder - MMO Combat Game
- Parfüm topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- További aktív témák...
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest