- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kempingezés és sátrazás
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Jim-Y
veterán
Én azt az időt várom már, amikor egy tablet/telefon 1-az-1-ben ki tudja váltani az otthoni PC-t, otthon csak egy monitor lenne, bill+egér és ezeket csak rá kéne kötni a tabletre/mobilra. Ez királyság lenne...
-
Rimuru
veterán
Nekem az lenne jó ha natívan tudnám futtatni (Intel Atom Z2460), csak ehhez ki kéne iktatni magát az androidot is.
-
peter9228
aktív tag
válasz
Speeedfire #12 üzenetére
A Pi-n ez egész használható sebességű. (Persze, azért egy rendes asztali PC-vel nem ér fel)
-
törölt tag
xperia P-n majd kipróbálom nap közben
semmi közöm a linuxhoz, de úgyis 2 műszakot felügyelek végig, van időm ...
-
Speeedfire
félisten
Közben úgy néz ki nem kell feltalálni a spanyol viaszt, más is gondolt már erre az openwrt dologra.
[link]
-
lapa
veterán
válasz
Speeedfire #8 üzenetére
teljesen komoly. amit csináltál azt ugyanígy be lehetne rakni (gondolom lecsupaszítható lenne a blade). persze sok a kérdés, noti billzet usb-e, de főleg hogyan hajtod ki a panelt. valami nyák kéne hozzá tán egy csippel (ennyit mondtak szakik), de nem mentem bele mélyebben. meg az x thinkpad fedelek se olcsók, pláne duplán + palmrest + bill + panel... pedig az nagyon komoly lenne látványra is. mehetne rá arm-os ubuntu... remélem kínában már csinálják az ilyesmi csupasz fon belsőket, és lesz valami olcsó sokmagos mediatek nyák ilyen célra.
-
lapa
veterán
nekem továbbra is vágyam két thinkpad fedelet egymásba fordítva mobiltelefon agyú és 12" affs paneles gépet építeni. a fon meg az akksik lennének az alsó megnézeumfedélben, rajtuk a bill meg a palmrest. még zárható is lenne az eredeti zsanérok és retesz miatt... útrabook. csak a panel-fon összeköttetés a bajos, a többit egy kupac mobiltelefon-akksiból össze lehetne sakkozni.
-
peter9228
aktív tag
Elvileg a mobil Ubuntu (legalábbis az Ubuntu Edge) tudni fogja ezt, ha rákötöd monitorra HDMI-n, asztali Ubuntut kapsz eredményül.
-
westcoastog
veterán
Ez de kemény.
-
válasz
Speeedfire #1 üzenetére
ha dobsz egy leírást, akkor megnézem L9-en, felkeltetted az érdeklődésem
-
Speeedfire
félisten
Hátha valaki kedvet kap és feltolja egy 4 magos csúcstelefonra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged