Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- HUNNIA1920: Kínaiwebáruház, amit jobb elkerülni
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
Én azt az időt várom már, amikor egy tablet/telefon 1-az-1-ben ki tudja váltani az otthoni PC-t, otthon csak egy monitor lenne, bill+egér és ezeket csak rá kéne kötni a tabletre/mobilra. Ez királyság lenne...
-
Rimuru
veterán
Nekem az lenne jó ha natívan tudnám futtatni (Intel Atom Z2460), csak ehhez ki kéne iktatni magát az androidot is.
-
peter9228
aktív tag
válasz
Speeedfire
üzenetére
A Pi-n ez egész használható sebességű. (Persze, azért egy rendes asztali PC-vel nem ér fel)
-
törölt tag
xperia P-n majd kipróbálom nap közben
semmi közöm a linuxhoz, de úgyis 2 műszakot felügyelek végig, van időm ... -
Speeedfire
félisten
Közben úgy néz ki nem kell feltalálni a spanyol viaszt, más is gondolt már erre az openwrt dologra.
[link] -
lapa
veterán
válasz
Speeedfire
üzenetére
teljesen komoly. amit csináltál azt ugyanígy be lehetne rakni (gondolom lecsupaszítható lenne a blade). persze sok a kérdés, noti billzet usb-e, de főleg hogyan hajtod ki a panelt. valami nyák kéne hozzá tán egy csippel (ennyit mondtak szakik), de nem mentem bele mélyebben. meg az x thinkpad fedelek se olcsók, pláne duplán + palmrest + bill + panel... pedig az nagyon komoly lenne látványra is. mehetne rá arm-os ubuntu... remélem kínában már csinálják az ilyesmi csupasz fon belsőket, és lesz valami olcsó sokmagos mediatek nyák ilyen célra.
-
lapa
veterán
nekem továbbra is vágyam két thinkpad fedelet egymásba fordítva mobiltelefon agyú és 12" affs paneles gépet építeni. a fon meg az akksik lennének az alsó megnézeumfedélben, rajtuk a bill meg a palmrest. még zárható is lenne az eredeti zsanérok és retesz miatt... útrabook. csak a panel-fon összeköttetés a bajos, a többit egy kupac mobiltelefon-akksiból össze lehetne sakkozni.
-
peter9228
aktív tag
Elvileg a mobil Ubuntu (legalábbis az Ubuntu Edge) tudni fogja ezt, ha rákötöd monitorra HDMI-n, asztali Ubuntut kapsz eredményül.
-
westcoastog
veterán
Ez de kemény.

-
Lenry
félisten
válasz
Speeedfire
üzenetére
ha dobsz egy leírást, akkor megnézem L9-en, felkeltetted az érdeklődésem

-
Speeedfire
félisten
Hátha valaki kedvet kap és feltolja egy 4 magos csúcstelefonra.

Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autós topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Poco M7 - lépésben Siófok felé
- Pánik a memóriapiacon
- További aktív témák...
- Nálam már kapható a jelenlegi leggyorsabb brutál notebook: Samsung Galaxy Book 5 Edge 5G!
- Sony WF-G700 White- INZONE Buds vezeték nélküli zajszűrős(ANC) fülhallgató - Fekete, 2 év gari
- High-End AMD Ryzen 9 9950X3D, ASRock X870E Taichi + Dell AlienWare AW2725DF + ajándékok
- 24,5"-os FullHD Dell Alienware gamer monitor újszerű állapotban AW2518HF
- GAMER LAPTOP - ASUS Rog Zephyrus M16 / Intel i7 12700 / RTX 3060 6gb / 24gb DDR5 / 2TB ssd
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, keretmentes kijelző!)
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi