- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát vicc az is, hogy a 478-as lapokat is van aki még 4-5eFt-ért akarja eladni...
-
Gergosz2
veterán
válasz
Speeedfire #1 üzenetére
engem az sokkol hogy 1366-os deszkát idehaza már nem is kapni !
Novemberben halt meg a gigabyte alaplapom és csak Pozsonyból tudtam újat szerezni....
-
Speeedfire
félisten
Lehet jobban járok ha eladom a 775-ös dolgokat és veszek valami amd apu-t.
-
jaja1981
addikt
Ugyan ez van a 775 procikkal is.
-
Vladi
nagyúr
ez így megy. Leáll a gyártás, de kereslet még van, ezért a használt árak elszállnak. Anno sdrammal meg ddr1-el is így volt.
-
zoo8800
veterán
válasz
Speeedfire #7 üzenetére
No, akkor nem kell egy jó kis alaplap? Olcsón adom
-
Speeedfire
félisten
válasz
Mulderpapa #5 üzenetére
Tavasszal akartam venni új gépet vagy lapost, még nem döntöttem el. Nem akartam most ápgrádelni a gépet. De nekem is ez van a fejemben, cpu + ram + vga elad és veszek valami int. vga-s cpu kombót.
zoo8800: Na ezaz. -
zoo8800
veterán
Hehe. Egy Gigabyte G41-es lapot, amit 3 éve 10-ért vettem, most 10e felett el lehetne adni.
-
Mulderpapa
aktív tag
válasz
Speeedfire #1 üzenetére
Engem is lesokkolt... Pár hónapja én is akartam venni, de nem találtam értelmes áron, úgyhogy inkább eladtam a többi alkatrészt.
Szerintem jobban jársz, ha eladod a procit, ramot és a hibás alaplapot, hozzáteszed egy 775-ös lap árát és veszel egy 1155-ös alaplapot pl. egy Pentium G2030 procival, ami oda-vissza elveri az erősebb Core2Duo-kat is. -
Speeedfire
félisten
válasz
II.Démonlord #2 üzenetére
Nemrég fele ennyiért voltak.
00KID:
Régi 945-ösöket láttam csak ennyiért itt aprón. -
Freiherr
őstag
válasz
Speeedfire #1 üzenetére
10k az nagyon sok egy 775-ös lapért,amit 17-ért vettél 4 éve.Keress másikat,azt javaslom.
-
II.Démonlord
tag
Pedig ennek viszonylag egyszerű az oka. Hiába régi, még mindig van rá elég kereslet, viszont a cégek már csak kis részben gyártanak, így magas az ára.
-
Speeedfire
félisten
Vagy csak engem sokkol le?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple asztali gépek
- ASUS ROG Ally
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vallás
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- PS 5 1Tb Slim lemezes 1 éves. + PS 5 portal Hordtáskával.
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
- Bomba ár! Fujitsu T935 Convertible: i5-5G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu T936 Convertible: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PS Plus előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest