Hirdetés
- GoodSpeed: Így lettem telekomos, mégsem lettem telekomos, és vagyok telekomos...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: 1992-1993, a játék folytatódik
- bambano: Bambanő háza tája
- bb0t: A könyvelő szakma halott?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Itt van az a topik, de újra is elmondom, hogy nem, ez soha nem volt a hardverapró része. És nem tűnt el, ott van benne minden:
Előzmények:
Archívum I.
Archívum II.
Archívum III.
Archívum IV.Ami ezekben a topikokban van, az van itt összegyűjtve: PH megbízhatóság. De ez soha nem volt a hardverapró része.
Nem veszett el értékelés.
-
-
válasz
mickemoto #75 üzenetére
Nézd vissza a wayback machineban, hogy nincs is értékelés az adatlapokon 2012-ben, a hardveraprós adatlap ugyanolyan adatlap volt mint a prohardveren. Nem volt belső értékelés, ez egy hamis emlék. Mandela hatás. Mint az, hogy "Luke, én vagyok az apád".
Beszélhettél értékelésről, de ez ide ment: [link]
-
Az sem egy utolsó probéma, hogy az értékelések annyiszor kukázódnak, ahányszor újraírja valaki a motort.
Ez nem igaz. Nem vesztek el értékelések.
Amire te gondolsz, azoknak két forrása lehet:
1. Amire gondolhatsz, azok nem hivatalos pontok, amiket egy külső tárhelyen gyűjtögetett pár ember önszorgalomból ezer éve. Azokat nem hoztuk át, mert nem biztos, hogy megbízhatóak voltak (bemondásra, ellenőrzés nélkül írattak emberek pontokat maguknak), de azok az értékelések sohasem voltak itt nálunk.
2. A kettővel ezelőtti Hardveraprós rendszerben 5 pirosat kapott az eladó és 2-t a vevő, ez rossz ötlet volt, és amikor átálltunk arra, hogy 1 üzlet = 1 pont, akkor az 5/2 pontokat átkonvertáltuk 1/1-re. Ekkor számszakilag kevesebb a pontérték, de nem az értékelések száma.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Mindenkinek az életében jelen vannak a változások... mérföldkövek, mély pontok és vannak emlékezetes vagy feledhetetlen...
- Eladó Google Pixel 9 Pro 256 GB Obsidian
- Ryzen 7 5700X / RTX 4060 / B450M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- iPhone 15 Pro Max 256GB // 98% akku // Telekom garancia 2027.04.18.
- Eladó Gigabyst M34WQ - Ultrawide 3440x1440 144hz Gaming monitor!
- Új Lenovo Ideapad 5 Pro Ultrabook -35% 14" Bivaly RYZEN 7 6800HS 16/1TB 2,2K Radeon 680M 2GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest