- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Celeron aranykor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shomci
tag
sziasztok
segítséget szeretnék kérni.ma este 7 fele újraindítottam az xperia Z-met. (azt jelezte h van 1 üzenetem de mégsem, gondoltam majd észhez tér reboot után) akksi 33%on volt, azóta töltöm kisebb nagyobb megszakításokkal
na hát nem bootolt be azóta sem. először egy háromszögletű ikonka valami csavarhúzóval jelent meg alul meg egy töltöcsík mozgott, de az aztán eltűnt (pont vezettem, nem tudtam rá odafigyelni)
azóta meg rebootolgat, xperia logo feljön, majd 2x elmegy az a szines cucc, és újraindul.
már letettem róla h az adataim megmaradnak, gondoltam a pc companionnal majd újra rakom, de hát amint felismeri a telót újraindul.bootloader locked.
rootolni próbáltam xda-n levő leírás alapján de nem történt semmi (lehet az rontotta el?)
.253 végű firmware van rajta, legújabb T-s.van esetleg valakinek 5lete? vigyem vissza gariba?
köszi
Soma -
Shomci
tag
sziasztok!
ahogy olvastam, másnak is van baja a 10.1.1.A.1.253 rootolással.
T(r)é mobilos a készülék, és a boot loader lockolva van gyárilag.
többféle módszert is próbáltam az XDA-ról és mindegyik ugyan annál a résznél hal el..
leírásokat pontosan követtem, drivereket feltettem, nem fut a pc companion sem. 3 féle jutub tutorialt is megnéztem de semmi.Starting: Intent { act=android.intent.action.MAIN cmp=com.sonyericsson.android.s
ervicemenu/.ServiceMainMenu }
/data/local/tmp/onload.sh ...innen hiába várok, a fehér kijelző után csak nem restartol.
ki tudok belőle lépni szóval nem fagy meg, de hát ez így nem túl jó.van valakinek erre megoldása?
thx
S
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Sony első Full HD felbontású okostelefonja Európában hamarosan piacra kerül, s ezzel megelőzi a konkurenciát.
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest