- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Narxis: Problémák, problémák, problémák
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
MC Pite
veterán
válasz
Williamgrant #15305 üzenetére
Sírba tesznek a gyártók... Vagy hozzászokok hogy a net teli van szeméttel ami miatt régebbi eszközökön ne túl gyors - kombinálva hogy felénk 3G-3,5 mutatóban van (4G viszont általában jó) - kap egy friss delight fw-t a 808 és amíg el nem romlik addig azt használom. A samukról annyi rosszat olvastam a topikjaikban (főként S5 mini) hogy letettem, viszont hw-esen meg a sony töketlenkedése akaszt ki...
Ezek alapján nem feltétlen érdemes energiát ölni az A3 belakásába (meg ugye a kézbefogásos próba az én mancsomnak nagyon kényelmetlen volt elsőre)...
Nem azon csodálkozok hogy a Z5C-megoldották a micro usb csatit, hanem hogyhogy nem temették el a Z1-el mágnesest?Viszont a sok olvasgatásban találtam -egyébként tök logikus
- rész magyarázatot a fényerőre: [link]
Most 175/200/0-val a kalibrált monitorjaimhoz elég közel áll, de beáldozok némi színhűséget, holnap megnézem mennyit számít.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán gyártó újra egy kompakt házba csomagolt készülékkel rukkolt elő, mely elődjéhez képest még szebb formatervet, és még erősebb hardvert kapott.
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- HyperX Cloud Alpha Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest