Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Sony Xperia Z2 - Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
moriak
tag
Sziasztok. Kb. mennyi a töltési idő nálatok hálózatról?
-
moriak
tag
Szia. Samuról váltottam napokkal ezelőtt. Első benyomás, hogy semmi pénzért nem vennék másikat. 6-7 óra között jön ki a kijelző idő WiFi plusz hívással. Amit nehezen szokok meg hogy az értesítések és az indikátorok nem elérhetők egy lehúzással. Erre van megoldásotok? Akadás abszolút nincs. Üveg hátlap ami furcsa még de tok plusz fólia érkezik. Dokkolót szerintem érdemes venni hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
moriak
tag
Megkaptam ma a mágneses kábelt, viszont enyhén melegszik a telefon felőli feje. Nálatok létezik ez a jelenség? Köszi.
-
moriak
tag
Sziasztok! T-ben mit kezdenek olyan Z2-vel aminek az előlapi üvege megrepedt? Ma vettem csak észre ahogy a fény rávetődött... azt hittem, hogy a fólia. Életemben nem találkoztam ilyennel, hogy így megreped 1 cm-en felül az üveg. Nem dobálom, nem esett le, nagy bumszli gumi tokban van benne és fólia a kijelzőn. Elképzelhető, hogy illesztési hiba miatt repedhetett be? Zsebben sem hordom táskám vagy kabátom zsebében szoktam.
-
moriak
tag
válasz Majko102 #10833 üzenetére
Elég szomorú, hogy ilyen összegek repkednek. Először azt mondtam volna, hogy karc a fólián majd néztem, hogy a fólia alatt repedt a hangszórónál. Nincs külsérelmi nyom sem a készüléken sem a fólián. Szabad szemmel nehéz észrevenni párom telefonjának a vakujával pásztáztam. Egyértelmű, hogy repedés viszont ami még érdekes, hogy a hangszóró másik sarkán nyomom meg a kijelzőt akkor enyhén nyomódik így ebből kifolyólag anyaghibára/ragasztási hibára gyanakszom. Holnap kiderül reggel beviszem a T szervizbe délelőtt megírom, hogy mit mondtak.
-
moriak
tag
válasz Tomtotom #11268 üzenetére
Sajnos ez: [link]
T-be rendesek voltak. Üveg kijelző mozgását ők is észlelték és a valószínűsíthető anyaghibát jegyzőkönyvbe írták. Viszont ami negatív volt, hogy ezeket hiába észlelik ők (többen is nézték) mellékesen megjegyezték, hogy nem fog történni semmi és már mondták, hogy mit tehetek ha ugyan úgy küldik vissza.[ Szerkesztve ]
-
moriak
tag
Sziasztok. Használ valaki itt T-s készüléket Blue Mobile-os SIM-el? Köszönöm.
-
moriak
tag
Sziasztok. Múltkor írta valaki, hogy bepókhálósodott a kijelzője, viszont már a feloldó képernyőn sem jutott tovább. Kijelzőn kívül backup probléma volt. (Névjegyek stb.) Arra mi volt a megoldás? Köszönöm
-
moriak
tag
Sziasztok. Használ valaki itt T-s készüléket Blue Mobile-os SIM-el? Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest