Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Sony Xperia Z2 - Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Yager01
senior tag
válasz espista #6742 üzenetére
Feltoltam a [STOCK ROM][FTF] Xperia Z2 (D6503) 17.1.2.A.0.314 1281-2115_R4A ROM -ot legújabb!!!! FlashTool segítségével. Mikor ez megvolt USB hibakeresés Hamis helyek Álhelyek pipa! Ezután a fejlesztő lehetőségekben töröltem az usb-hibakeresésre vonatkozó engedélyek részt.
Ezt követően indítottam el a Flashtool programot és dugtam rá a készüléket. Ekkor a telefonon megjelent egy kérelem a PC felől amit engedélyeztem. Ezután a Flashtool-ban aktív lett a Lakat ikon amire klikk és követtem a felugró utasításokat . Ezzel a lépéssel ROOT -oltam a készüléket.
Mikor ez is megvolt feltoltam a DulaRecovery-t - lockeddualrecovery - install.bat.... stb. Mikor ez is megvolt RESTART és a külső memóriára felmásolt Xperia_Z2_D6503_23.0.1.A.0.167_Root_Recovery.zip és fix_game.zip telepítettem. Előtte Wipe davilk és Wipe cache....letúrtam mindent és szűz rendszerre raktam az előbbi ZIP -ket.
Röviden ennyi...
-
peterson1190
tag
válasz espista #9437 üzenetére
Vedd ki a pipád a super su-nál a mount namespace separationnál, majd reboot és megy. Root Browsert használok tökéletesen megy vele.
Alcatel ?>3310>Cxt55>ZTEBlade 3>Xperia X8>Lenovo S650>LG G2>Lenovo vibe X2>Honor 6>Sony Z2>Huawei Mate 7>OnePlus One>Galaxy S6 edge>Honor 8>Galaxy S7>Galaxy S8>Mi Mix 2S>Pixel 4XL>iphone8>Iphone11>Mi10>Note20 Ultra>Zenphone 9>S24
-
dedehu
aktív tag
válasz espista #10456 üzenetére
Nos. Nem tudom. Ha jatszani akarsz vele es ha nem tiszta 4.4.2-rol indultal akkor lehet erdemes megprobalni. Ha veletlenul nem factory reseteltel erdemes megprobalni *hatha* sikerul. A booltoop rogton jon az elso ujrainditaskor vagy kesobb? Megprobalhatod meg a debloat script utan ujrainditani a gepet, vegig szaladsz a beallitasokon es utana restart, nyomd fel az xposedet (utana wipe cache/dalvik,art) Ha szeretned, es jo vagy angolbol megkeresem neked az xda thread(ek)et.
Nalam megy rendesen, de holnapra tervezem hogy kiprobalok egy masikat, ha szeretned megosztom "elmenyeimet"
[ Szerkesztve ]
-
dedehu
aktív tag
válasz espista #10549 üzenetére
Ha nem nyitottál bootloadert akkor azok rendben vannak, ha nyitottál akkor meg a képek iszonyat zajosak lesznek amig a drm funkciokat vissza nem allitod. Szoval ha nyitottal bootloadert a drm elveszett, ha zarva van a ta, particiod es a drm kulcsaid rendben vannak.
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz espista #10561 üzenetére
Thx
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest