- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- CsST: Mi az az instant túra?
- sziku69: Szólánc.
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Sony Xperia Z2 - Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
toto0569
addikt
Én a ROOT folyamatra lennék inkább kíváncsi.Nem a Kingroot-ot használom,hanem a régi módszert.Viszont a 8.1-ben már át kellett írni valamit ,hogy úgy ROOTolni lehessen.Nem tudom.hogy működik e az a win 10-en?
http://m.itcafe.hu/tema/re_windows_10_nincs_ingyen_ebed/friss.html
itt megkérdezheted a problémád. -
"Ezen működik a 3*zoom, veszteségmentesen?"
Mért melyik Sonyba van ilyen funkció?
Veszteség mentes nagyítás, csak optikai zoommal lehet. Úgy tudom, hogy eddig nem gyártott még ilyen telefont a Sony, de erre nem mernék megesküdni.
Akár milyen jól működő algoritmussal számolják ki az új pixel értékeket, az sohasem lesz olyan mint a kiinduló kép. Természetesen a kijelzőn nem biztos, hogy a szem fogja érzékelni a minőség romlást, de ettől függetlenül romlik a kép minősége.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Sony beleadott apait-anyait, hogy a Z2 kompromisszumoktól mentes csúcsmodell lehessen. Majdnem sikerült is, csak apróságokon múlik a tökéletesség.
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest