Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- joghurt: frenda dsttöytoi
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diegolio
újonc
Valamelyik nap az egyik tesztoldalon ennek a telefonnak a kameráját hozták ki győztesen, több más neves márka ellenében. Később ide tévedve döbbenten olvasom azt, hogy a T. tesztelő szerint ennek a készüléknek nem jó a kamerája "Közelre továbbra is nehezen fókuszál, túlexponálja a felvételeket, illetve erőteljesen zajmentesíti is a gyenge dinamikájú képeket, az első képet hosszas döbbenet követte mindannyiunk részéről, és ez már egy elég nagy merítésből lett a legjobb."
Nos, én nem tudhatom, hogy a T. tesztelő hogyan és miként használta és tesztelte a készülék kameráját, viszont az biztos, hogy én napi szinten sok használat mellett sem tapasztaltam azokat a kritikákat amik fel lettek sorolva, sőt, inkább ellenkezőlegNem tisztem eldönteni, hogy miért fals eredményeket produkálnak,
de talán az mindent elmond a teszt-cikkíróról, hogy egy 250 ezer ft-os telefonnal akart zseblámpást játszani, és mivelhogy ez nem úgy jött neki össze ahogyan ő ezt elképzelte, negatívumként rója fel (tessék venni egy nagy zseblámpát, az majd befogja világítani a szobát, egy telefont nem erre kell használni, nem erre lett kitalálva, mert akkor hamarabb lezabálná az aksit)És hogy ne csak a "szám" járjon, mindenki döntse el maga, hogy akkor kinél lehet a hiba:
http://www.sonymobile.com/hu/legal/testresults/xperia-x-performance/ -
Kleroo
veterán
Még ilyen töredék méretben is simán látszik a mosás a részleteken, agyonmosott a rét.
Azt még csak lenyelem a korábban fikázott képnél hogy ilyen fika ISO1000-n, de úgy összességében ez a kamera 2016ban minden aspektusban gyenge budget kategória fölött.
És még mindig csúnya az EXMOR képe 100%-on. Anno Az ARC-al kezdett el rajzfilmesen-digitális hatásuk lenni, és még most is pont ugyanolyan a képvilág
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB // BONTATLAN // Számla // Garancia //
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPHONE 15 128GB BLACK .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest