Hirdetés
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Algieba: Algieba mint kreatív tornádó
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
Új hozzászólás Aktív témák
-
krypton
senior tag
-
krypton
senior tag
Sziasztok!
Két kérdésem lenne. Az egyik az az, hogy találkozott már valaki olyannal, hogy a telefon fektetve nem érzékelt rendesen? eXistenz 4.0 fut a felefonon. A másik kérdésem pedig az lenne, hogy pixelhibára milyen szabályok vonatkoznak a T-hez? Egy piros beragadt pixelről lenne szó.
-
krypton
senior tag
Sziasztok!
T-mobilos készülék esetén milyen pixelhiba határok vannak, hogy garanciában cseréljék/javítsák?
Szerk.: Újkorában nem volt egy sem, most pedig van beragadt piros pixel is. -
krypton
senior tag
válasz
norbert1998 #36601 üzenetére
Szerintem jó lesz az eXistenZ, ha lassul akkor majd a bagyusz féle CM. CWM-et tudok használni, az minden telón kb ugyan olyan. Azért akadékoskodtam én itt, mert ugye a gyári (azt hiszem 4.1) rendszerről történő cserekor kellett flashtool meg mi egyéb, és nem tudtam itt kell-e azzal ügyeskedni. De ha nem akkor nagyon egyszerű dolgom van.
-
krypton
senior tag
válasz
norbert1998 #36598 üzenetére
Egy kicsit gondban vagyok én ezzel a telefonnal, nekem nem Sony van. Elég csak ROM-ot frissíteni és az majd cseréli a kernelt is, vagy mást is kellene telepítenem? A gyáriról már sikerült megcsinálni az eXistenZ 3.3.0-át leírások alapján bár nem igazán értettem a felépítést (fw, kernel, stb.)
-
krypton
senior tag
válasz
norbert1998 #36593 üzenetére
Hát bocsi, én csak akkor foglalkozok a telóvan ha bnő panaszkodik. Tényleg nagyon belassult az eXistenZ. Az új kernelt gondolom ugyan úgy kell telepíteni mint a régieket. Letöltéshez egy linket tudnátok adni? És akkor a gyári vagy az új eXiatenZ lesz a jobb? Nem kell semmi csak pörögjön a rendszer
-
krypton
senior tag
Sziasztok!
Barátnő telefonja megint romcserére érett lassú , nagyon idegesítő stb. Jött ki azóta új kernel is ahogy látom. Jelenleg 12.1.A.1.201 van fent és 12.1.A.1.205-öt ajánl. eXistenZ 3.3.0 fut most. Mire ajánlottcserélni? Gyári felület előnyben. Kernel frissítéshez és romcseréhez leírás van? A legfontosabb, hogy ne lassuljon, ne kelljen várni hogy feljön a billentyűzet stb.
-
krypton
senior tag
SlimKat ROM-ra lehet valahogy Xperia UI-t tenni? Vagy legalább valami olyasmit, mint a gyári.?
-
krypton
senior tag
Sziasztok!
Éppen egy gyári 4.3-as SP-re próbálnék feltenni eXistenZ ROM-ot, de nem sikerül. A flashtool félbemarad azzal a hibaüzenettel, hogy "Processing of loader.sin finished with errors." Ez mit takar, mit csináltam rosszul?
Szerk.: Másodjára sikerült, de még mindig nem tudom mit csinálhattam rosszul
-
krypton
senior tag
Sziasztok!
Barátnőm telefonjára szeretném felpakolni az eXistenz 3.3.0 rom-ot. Windows 7 alól ez a leírás bátran használható? Elég részletes? Ha odáig eljutok hogy rom és recovery van fent onnan menni fog, mert az gondolom ugyan olyan mint más telefonokon. Mindenképpen kell hozzá sd kártya, belső memóriából nem lehet megoldani? A 3.0-ra a 3.3-at recoveryből fel lehet telepíteni?
-
krypton
senior tag
Sziasztok!
Barátnőnek is Xperia SP van, T-Mobilos. Mióta kijött a 4.3 hivatalosan eléggé belassult a rendszer. Arra gondoltam hogy teszek fel neki valami jó kis főzött ROM-ot. Olyat keresek ami közel megtartja a gyári Sony kinézetet, melyik a legajánlottabb? Van valami nagyon részletes leírás, hogyan tudom feltelepíteni (jöhet angol is), illetve hogy hogyan tudok mentéseket készíteni neki a játékokról, stb. mert nincs még rootolva se a készülék.
Én erre a ROM-ra gondoltam, van hozzá leírás is, de nekem ez nem elég hogy magabiztosan nekivágjak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AliExpress tapasztalatok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- CPU léghűtés kibeszélő
- Sorozatok
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Idén nyáron visszatér az HBO Max
- Építő/felújító topik
- Tápválasztás PC-hez: ne ezt rontsd el – Tech Percek #8
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest