Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
vika1010
tag
Sziasztok lenne két kérdésem, az egyik az, hogy karácsony körül vettem a telefont és egyre idegesítőbb számomra, hogy egy napot sem bír ki az aksija pedig mindenhol azt látom, hogy mindenki "áradozik" hogy jó az üzemidő. Ez miért lehet? A másik, hogy T-mobile-nál szerintetek kb. mennyi idő mire jóvá hagyják a 4.3-at?
-
vika1010
tag
Ha felraktam a CE-s ftf-et de valószínűleg este fele fent lesz a T-mobile-os azt simán SUS-al rá fogom tudni tenni?
-
vika1010
tag
kérdőjel után ismét a .254-es verziót írja az update checker a T-hez -.-"
-
vika1010
tag
valaki linkeljen már egy normális flashtoolt értelmes driverekkel mert sehol nem találok egy normálisat
-
vika1010
tag
válasz anderledani #20397 üzenetére
Nekem tökéletesen üzemel a myXperia
-
vika1010
tag
Jó lenne kitalálni mert nálam már minden hívást kihangosítva vesz fel nem csak egyet-egyet
-
vika1010
tag
válasz Naleth #23322 üzenetére
A legnagyobb problémád mint ahogy később láttam az az hogy nincs root jogosultságod, de leírom, hogy mik kellenek majd ha már meglesz.
Tehát az a baj, hogy a Nova 4.3-nál ugye nem támogatja a navigációs sáv átlátszóságát ezért meg kell kerülni.
Erre én a GEM Xperia Xposed nevű appot nyomom és az már simán adja a dolgot, a GravityBox is nagyon hasznos én azzal a állapotsávot szoktam állítgatni, illetve a Nav. sávban is lehet vele mókolni (pl. én a gombok színét itt állítom az átlátszóságot meg a GEM Xperia-ban így kombózom a kettőt) a harmadik app ami a gombok kinézetét módosítja az a SoftKeyZ amivel egyesével vagy akár pakkokban is tudod módosítani a gombokat (mint ahogy a screenshot-on láthattad nekem pl a vissza és az alkalmazás váltó gomb nem látszik abszolult)Bocs ha kicsit hosszú lett
-
vika1010
tag
válasz AllTheBest #23383 üzenetére
Telefonálni lehet vele? mert akkor nyomom is fel
-
vika1010
tag
válasz BlackSoft #23660 üzenetére
A telefon szerintem ár/érték arányban az egyik legjobb hivatalosan a t-mobilon kívül mindenhol 4.3 a jelenlegi android verzió de természetesen erre is rá lehet tenni, kifejezetten stabil és gyors a gép bagyusz fórumtársnak köszönhetően tegnap kijött a cm10.2 most sokan azt próbálgatjuk, hibái természetesen mint minden készüléknek ennek is vannak de nem vészes szerintem egyik sem, tehát egy szó mint száz szerintem a nagytöbbség teljesen elégedett a telefonnal
-
vika1010
tag
Van egy SOS problémám a cm rommal mégpedig az h nem találja az SD kártyán a lementett névjegyeket
-
vika1010
tag
Megoldottam (bocsi a dupláért)
-
vika1010
tag
válasz callmeakos #23795 üzenetére
20 perce nekem is élő jött T-mobile
-
vika1010
tag
Fater Huawei y300 on is az enyémmel egyidőben
-
vika1010
tag
Valahol van felrakva telenoros .ftf mert csak T-st találtam ha valaki tud linkeljem már pls.
-
vika1010
tag
Off: [link]
linkesítettem
[ Módosította: bolondember ]
-
vika1010
tag
válasz norbert1998 #24296 üzenetére
root expolerbe keresd ki a kártyán a vcard file-t és berakja magától
-
-
vika1010
tag
[xperia launcher ]
sztem egész korrekt főleg egy xperiás témával a pac romon -
vika1010
tag
PAC romba feldobta h van frissítés, le is szedtem 224 mega cwm-ben ha felrakom előtte mit wipeoljak mert eléggé be van már lakva van rá esély h a frissítést felrakjam de ne vátozzanak a beállításaim?
-
vika1010
tag
válasz Viktor0610 #25104 üzenetére
Feltettem wipe nélkül és konkrétan nem kapcsol be a teló de tényleg semmi felraktam cwm-ben írta h ok power off és utána nyomom nem csinál semmit nyomom a reset gombot a hátán...semmi rádugom gépre semmi ötlet?
-
vika1010
tag
két óra alatt 43% ment le... ez már szerintem nagyon abnormális
[ Szerkesztve ]
-
vika1010
tag
PAC romon ha beírom a service menü kódját (*#*#7378423#*#*) nem csinál semmit rossz a kód amit beírok vagy mi lehet a bibi?
-
vika1010
tag
Aki felrakta már a T-s 201-et attól kérdezném, hogy van valami észrevehető különbség a svájci verzióval szemben?
-
vika1010
tag
válasz #12634880 #26584 üzenetére
Köszönöm a válaszod, az enyémen most bagyusz legújabb CM romja van fent és az érdekel h engem minden gyári romban az zavart iszonyatosan h a gyári launcherbe ha valami appból kiléptem mindig töltött meg nem hozta be egyből az ikonokat, az alkalmazás tárba sokszor beállítottam h betűrendbe jakja az appokat de cseszett a fejemre és berakta össze-vissza és az a kérdésem, hogy ez megszűnt-e
-
vika1010
tag
válasz #12634880 #26587 üzenetére
Igazából csak meg akartam ezt nézni amiket írtam de ha továbbra is csinálja nem szenvedek vele (unatkozom) nekem nagyon adja sony gyári felülete ezért igazság szerint legszívesebben a gyári romot használnám de ez engem nagyon zavar h lassan tölti be a gyári launchert, igen tudom a nova nagyon jó de az csak nem a gyári, hiába témázgatok nem lesz olyan szép, tegnap felraktam az existenz 3.0-át gyönyörű nagyon szép tényleg ezzel a 4.4 UI-val de nekem iszonyat lassú így ment is fel a CM, az igazat megvallva nekem a PAC rom adta eddig a legjobban, úgyhogy most azt várom hátha bagyusz kicsit kezelésbe veszi és összehozza a 201-es frissítéssel de ez már a telhetetlenség netovábbja
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest