Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrSealRD
veterán
válasz norbert1998 #49551 üzenetére
Megnézem őket, de ettől függetlenül ezeknek van valami fájása? Tehát pl nem szeretnék belefutni olyanba, hogy reggel nem ébreszt mert éppen olyan kedve van, vagy amikor pont kellene akkor lehal a mobilnet vagy a GPS, esetleg a force close-ba csak a sysemui, egy zárképernyő feloldás után...stb Ezek csak fejből eszembe jutó fiktív dolgok és csak érzékeltetni akartam, hogy milyen szintű bugokra nem vágyom. Ne értsd félre, tudom, hogy nincs tökéletes szoftver...
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
MrSealRD
veterán
válasz norbert1998 #49553 üzenetére
Ez a lassulás, illetve ramhiány mivel orvosolható? Feltéve persze, hogy orvosolható... Factory reset, vagy teljse újra húzás kell neki a gyógyuláshoz?
Mondjuk 2 havonta újrakni mindent...hát...
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
David_DD
tag
update: visszaraktam a slim 8.9et, most annyiba változott a helyzet h újra van netem, de csak 3g és H+ között ugrál. ötlet h hova lett az lte? azért budapesten már csaknem szűnik meg
-
norbert1998
nagyúr
válasz MrSealRD #49554 üzenetére
Nem tudom. Sose volt egy rom annyi ideig fent, hogy ezzel kísérletezzek. a rekord 3 hónap, pacmennel. 3 hónap után kezdett érdekes dolgokat művelni. bezárás, fagáys, billentyűelőnemjövetel egy darabig. és akkor kijött a cm12, amit menten ki kellett prbálnom. most is az van. rohadt gyors, de ha befagy, akkor rohadt bosszantó, és viszonylag könnyű fagyasztani, mint a gyárit. de én már nem játszok romokkal, mert nem akarok. kibírom ezt a remélhetőleg 1 hetet.
-
Steve198310
őstag
Mit tartalmaz a plexi csík a teló alján?
"Hülyékkel nem érdemes vitatkozni.. Csak lesüllyedsz a szintjükre és ott legyőznek a rutinjukkal"
-
Sebhelyes
senior tag
válasz Steve198310 #49565 üzenetére
A LED-ek fényét...
-
Sebhelyes
senior tag
válasz Steve198310 #49567 üzenetére
Az enyémen nincs "csati" alul...
-
Coradiel
csendes tag
válasz Steve198310 #49565 üzenetére
Meg egy antenna is van benne.
-
Steve198310
őstag
válasz Sebhelyes #49568 üzenetére
Ahhoz szét kell bontani a készüléket. Csatlakozik az alaplaphoz
(#49569) Coradiel: Na ez már valami Mihez tartozó antenna. Most szét van borítva a kis telóm de mostmár csak a "képtelenséggel" küzdök. NO SIGNÁL
Szereztem egy új digitizert amit gondoltam nem jó. De jó csak nincs rajt szivacs csík körben aztán a digi túl közel volt a kijelzőhöz és nem tetszett neki[ Szerkesztve ]
"Hülyékkel nem érdemes vitatkozni.. Csak lesüllyedsz a szintjükre és ott legyőznek a rutinjukkal"
-
darvinya
titán
válasz Steve198310 #49570 üzenetére
Digitizer berakáshoz minek kellett kivenni az alsósávot???
Amúgy kellene a szigetelő olaj a LCD és érintő közé.
Ez általában érintő belső oldalán van.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
tomp
félisten
válasz Steve198310 #49570 üzenetére
A plexiben lévő antenna a mobilhálózati antenna. Azon keresztül veszi a mobilhálózatot. Ha vastagan beborítod alufóliával, nem lesz hálózat.
-
ekrisztian
őstag
Sziasztok!
Tudnátok nekem linkelni egy custom recoveryt, ami felmegy unlockolt gyári független rootolt 207-es 4.3-as telefonra?
Slimcat romot szeretnék kipróbálni de az összefoglalós twrp philz cwm nem indul el.
Látszólag ok minden telepítésnél.
Bár cmd-ban csak annyit látok, hogy milyen sebességgel történt az upload.Telefonon megadtam a jogot a PC-nek.
És már mindent kipróbáltam, de a recovery nem jön be.
Köszi előre is a helpet! -
ekrisztian
őstag
válasz ekrisztian #49574 üzenetére
kész, van recoverym
-
Steve198310
őstag
Sziasztok
Kezdem az elején
Vásároltam egy SP készüléket és rohadt boldog voltam az első 4.3 frissítésig
Jöttek a gondok. Persze a Z sorozat akkor is előbbre való volt és azzal foglalkozott a sony apraja-nagyja. Majd jött az SP gondjai ami elég idegőrlő várakozás volt. De persze nem volt felhőtlen az új FW sem. De várunk csak jobb lesz. De semmi változás. Annak a fasza akinek nyitható a BL és cseréli.
A lényeg pedig az,hogy a közel 1,5 év alatt sok volt a bosszankodás miatt.
Elég hanyag az anyag választás. Az alaplap fedél egy igen vékony műanyag ami hamar el is pattan. (vagy 100 felé)
Maga a keret kijelző érintő szép és tetszetős. A műanyag fedél alatt agy kisméretű alaplap rejlik ami kellőképp erős lenne ha nem lenne szoftveresen elbaltázva.
Most váltottam én is a Z sorozat legöregebb tagját a sima Z-t. Ami igen csak meg lepett. Ugyanazok az alkalmazások stabilan hiba mentesen futnak. Mi ez ha nem a fejlesztők hibája? A Sony fejlesztők hibája!!! el csesztek egy bitang jó telót."Hülyékkel nem érdemes vitatkozni.. Csak lesüllyedsz a szintjükre és ott legyőznek a rutinjukkal"
-
darvinya
titán
válasz Steve198310 #49576 üzenetére
Inkább annyi, hogy rossz volt a telo amit vettél/kaptál.
Azon semmilyen SW nem fog segíteni.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Steve198310
őstag
válasz darvinya #49577 üzenetére
Nem az első darab ami nálam van ez a 3. és ezen semmi nem fog szépíteni.
Szinte ugyanezeket produkálta mind. Fagyás, sárgulás , alkalmazás leállás stb. Lehet vannak jó darabok de ezek nem azok. Meglehet az elejéről faszák voltak de amik 2 év alatt meg fordultak nálam azok mind mind hibáztak.[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
válasz Steve198310 #49578 üzenetére
Mint köztudott, hogy szolgáltatói telefon nem teljesen jók.
Értsd: azok 65-75%-osak, míg függetlenek 75-96%-osak.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Szmoki
senior tag
én nem tudom mi történt, de a gyári .205-ös nagyon szépen muzsikál most. Kellett egy stabil ROM és a gyári a legmegbízhatóbb viszont gondoltam, hogy lassú lesz és bezárogat mindent. Ennek ellenére nem ez történt, nagyon meglepődtem a sebességen. CE verzió az összefoglalóból, ~100 alkalmazás lehet rajta, viber+fb lite fut. Annyira megjött a kedvem a telóhoz, hogy még fóliát is tettem rá
"I keep my hand on my steel because,I love my life and I always will..." -Nate Dogg
-
air
nagyúr
válasz Steve198310 #49578 üzenetére
Mintha ezeken a vizeken már eveztél volna pár hete. Nem akarod abbahagyni? Kicsit unalmas.
Fikáztad már eleget. Add el, vagy dobd ki a francba!Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
szaszaboy0
tag
Sziasztok, tanácsot kérnék. Már vagy 2 hete nagyon merül a telefon van hogy megáll egy bizonyos százaléknál azután merül tovább s a képernyő idő nem éri el a 3 órát. Lehet doglodik az akksi vagy más a gond? Slimkat van fent de a gyarival is ezt csinálja és úgy hogy a stamina mód is kapcsolva van még a helyi wifi is.
[ Szerkesztve ]
Üdv Szabi
-
AeSDé Team
őstag
Sziasztok! Régen csekkoltam a történéseket erre felé, hogy állunk mostanság custom romok terén? Van stabil 5.0 vagy esetleg 5.1? Nyár van és unalom, most lenne időm babrálni a telót
-
gooool
őstag
válasz AeSDé Team #49584 üzenetére
Döglött már az ipar.
Ami volt az van most is, Bagyusz annyit tett még, hogy megcsinálta a saját CM11 rom-ját, hogy a belső tárhely is elérhető legyen és ennyi. Más területen nem történt változás.
Inkább halnak ki a felhasználók, ami érthető is, meg nem is.Üdv, Balázs
-
norbert1998
nagyúr
válasz AeSDé Team #49584 üzenetére
a cm12-vel semmi gond nem lenne, ha valami oknál fogva nem történnének random fagyások. ez az egyetlen baja az egész rendszernek, de lemerem fogdani, egy hozzáértő fejlesztő ezt fél nap alatt megoldaná, ha lelkes lenne mellé. sajnos, nincs fejlesztő sem.
[ Szerkesztve ]
-
Tomtotom
senior tag
Várunk minden Sony telefon használót [link]
Samsung Galaxy Watch, OnePlus 8t
-
AeSDé Team
őstag
válasz gooool #49585 üzenetére
Hát ennek nem örülök Én még közelében sem vagyok annak hogy lecseréljem ezt a mobilt, egyenlőre elégedett vagyok vele. Röhej hogy másfél éve 60k-ért vettem most meg már 15-ért is lehet szerezni, mitől értékelik ennyire alul?
Bagyusz váltott, vagy leállt a fejlesztéssel? -
gooool
őstag
válasz AeSDé Team #49588 üzenetére
Nekem igazából amire kell megfelel, nem is csúnya, persze olykor felkúrja az agyam a fura multitasking (leginkább annak hiánya) a gyári rootolt 4.3-on, de ha csak használom akkor nem is érdekel annyira.
Főleg most, hogy totál kicserélték gariban a külsejét, így marad még egy darabig, meg amúgy is telített a piac.
Le is állt, meg váltott is, nemrég köszönt be azzal az utolsó frissítéssel és kész.Üdv, Balázs
-
fortune
tag
Sziasztok.
A következő a problémám.
Rootoltam a készüléket miden rendben zajlott. Utána sikeresen feltettem a CWM modot és full wipe-ot csináltam (dalvik cash, cash, factory date)
Feltettem [ezt] a rom-t plusz gapss-t is. Viszont miután rákatintottam arra hogy újraindulás a telefon nem kapcsol be :S Csak egy kisebb rezgést add de nem történik semmi.
Ilyenkor tudok csinálni még valamit vagy probálhatok keresni valami szervízt? -
AeSDé Team
őstag
Ma reggel megint megszivatott a telefonom és a kijelző felső 1cm-e nem volt jó. Talán megtaláltam a megoldást, beraktam a hűtőbe néhány percre kikapcsolva, zacskóban, hogy ne párásodjon, és kivétel után megvártam amíg felmelegszik. Bekapcsolás óta az érintőpanel megint teljes felületen funkcionál
Lehet hogy nagyon hülye ötlet és csak a véletlen műve, ha párszor még elromlik kiderítem. -
fortune
tag
válasz oliwire #49595 üzenetére
Köszönöm a segítséget Steve198310 kollégának. A telefon nem volt lemerülve csak valamiért nem voltam képes elindítani a telefont recoveryben, de már mintha éledezne.
A kérdésem az lenne még: milyen romot ajánlotok valamint telepítésre?
Valamint a linkelt ROM-t akartam telepíteni CWM és a wipe data/cash részt elég sokáig csinálta (40 perc kb) és telepítés után megkérdezte, hogy szeretném-e helyreállítani a CWM bootolását amire igent nyomtam és nem bootolt be.
Előre is köszi a segítséget.
Üdv![ Szerkesztve ]
-
Steve198310
őstag
válasz fortune #49596 üzenetére
Ha Xperia-s ROM-ot szeretnél akkor az ezt ajánlom. Elég faszán testre szabható Xposed segítségével is. Meg ha jól csinálod a telepítést akkor még gond mentes is lehet.
A többi ROM-mal el el voltam de sok volt a hiányosság. Meg sokszor fagyott is stb stb stb
-
gooool
őstag
Nálatok mennyit bír kb. az akksi?
Mielőtt elküldtem gariba is töltöttem minden nap, de azóta stand-by-ban is sokkal jobban merül, még Stamina módban is. Lassan rá kell kössek egy 12V-os Banner-t biztos ami biztos.Üdv, Balázs
-
Sordoran
addikt
válasz gooool #49599 üzenetére
Nem rég volt erről szó, kinek mennyit bír. Egyébként 4-5 óra kijelző idő normális (mérsékelt fényerő, szolid használat: böngészés, olvasás, chat stb.), ha jobban nyomod akkor a 3-4 óra, aktív játékkal full fényerőn a 1,5-2 óra se meglepő. Ezzel lehet mérni, milyen állapotban van az akksi, mert a készenlét nagyon eltérő, felhasználó függő. Függ attól aktív-e a wifi/mobilnet, milyen appok vannak fenn, azok futnak-e közben, szinkronizáció és így tovább. Nekem is egy napot bír ki már régóta. Ha szerviz után hirtelen esett az üzemidő, akkor lehet beragadt app okozza (szervizben mindig tolnak egy szoftver újrarakást, lehet még nem járatódott be), segíthet SD kártya lementése, majd formázása is (médiaszerver beragadásán segít).
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest