Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
HuaweiU8500
senior tag
-
szimike79
őstag
válasz HuaweiU8500 #15951 üzenetére
Már láttam, egész jó kis cucc lesz.
Sony Xperia S 4.0.4 ICS --> Samsung Galaxy Note 3 --> S7 Edge-> S9+
-
dobobazsy
őstag
gpu megjelenítésnek van valami előnye/hátránya? mintha folyamatosabb lenne a menü mióta bekapcsoltam.
-
petymeg
addikt
Ez ugyanaz lenne? [link]
Én a V-t néztem ki magamnak, csak kivárok, hogy vannak e hibái, mint az S-nek volt a sárgulás.
Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
petymeg
addikt
-
HuaweiU8500
senior tag
válasz szimike79 #15956 üzenetére
Miben lesz jobb? A kamera kisebb, es nem is vizallo, es jo fel evvel kesobb jon mint a V. Raadasul az SP kozepkategorias lesz, a V sztem feljebb pozicionalt. Es az arlejtes miatt az arak is erdekesen alakulhatnak, mint pl XS vs. XP eseteben.
Motorola MCR 4800...... J5 (2016), Ulefone Power 2, Umi Plus, Oukitel K3, BV9500
-
szimike79
őstag
válasz HuaweiU8500 #15959 üzenetére
Azt aláírom nem csepp és porálló. Kameráról nincs infóm. Viszont a kijelző valamivel nagyobb lesz min 4,3", de készülékméret alig. Az adreno 320 is jobb mint a 225, Xperia Z ben is az van. A plusz 200 mHz nem sok, de az is számít. Memória nem tudom mennyi lesz. Ami viszont nem utolsó szempont, az Xperia SP esélyes, hogy hivatalosan is kapható lesz itthon, míg a V nem.
Az ár kérdéses lesz, mert a V nem lesz hivatalosan nálunk, így relatíve drága lesz. A Xperia SP-nél kérdéses, hogy milyen áron vezeti be a Sony. A kategória besorolása szerintem felső közép.[ Szerkesztve ]
-
toth87
tag
volna egy pár kérdésem tudnátok segíteni ?
többen is irták hogy kaptak az xperia s-hez bőrtokot,,,,sajna én nem (t-mobilos)
akkor irták páran azt az nfc-t tag-et vagy mit,,na én azt sem kaptam
volt aki irta hogy gyárilag van az s-en fólia,,,az enyémen is volt,de volt rajt valami instrukció a hátlap levételéröl,ugyhogy lekaptam,,,,
kaptam viszont mellé egy fóliát,amit fel is raktam,ha gyárilag is volt rajt akkor az enyémen most kettő lehet ?
irtak olyat is hogy kaptak törlökendőt,,,hát az enyém egy 3-5 cm-es kis valami sárga kendő
ha én szeretnék olyan nfc tag-et venni,azt lehet valahol ? és mit tud az ?
tudom hülye kérdések csak szeretnék képbe lenni,,,,bocs hogy ilyen láma vagyok köszi a segitséget előre is.
[ Szerkesztve ]
-
petipetya
nagyúr
válasz toth87 #15962 üzenetére
NFC:
Nekem most 4db van és a profilokat állítgatom át vele, mivel nekem szinte minden nap mindig más időben történik a felkelés, munka és lefekvés:
- 2db noname: Ezek többféle színben is kaphatóak, nekem a kulcscsomómon vannak. A fekete állítja át utcai profilra a telót, míg a narancs az otthonira (fontos a szín, így a komor fekete lett az utcai, míg a vidám narancs az otthoni - ezáltal nem kell gondolkodnom azon, hogy melyik-melyik).
- 2db Xperia: Ezeket is fel lehet kulcstartóként használni, de nekem a hozzáadott öntapadós cucc segítségével a fejem közelében van az éjjeliszekrényen. Egy sötétkétet és fehéret küldtek. Tudni kell, hogy az Xperia Smart Tag eleve be van programozva, ám ezt könnyedén felül lehet írni. Értelemszerűen a kék kapcsolja éjjeli profilra, míg a fehér reggel visszakapcsolja az otthoni profilba a telefont - mindehhez alig kell kinyújtanom a karomat.
A műveletek során a csengetés módja, fényerősség, wifi és mobilnet állítódik át. Érdemes tudni, hogy az nfc csak feloldott képernyőzár mellett működik (biztonsági funkció), így elkerülhető a véletlen átállítódás.
Mindezekben az NCF Task Launcher volt a segítségemre. Ebben azt is be lehet állítani, hogy repgép módban is bekapcsolva maradjon az nfc. Ez azért jó, mert az éjszakai mód repgép módba teszi a telót, ám reggel könnyedén visszakapcsolom a tag segítségével otthonira, mivel az nfc ugyanúgy aktív rajta.
"nincs rá lezsóidő"
-
Snike
aktív tag
Köszi a tippeket!
a böngészöben napközben 6-8 oldalt is megnyitok egyszerre,
másfelöl megfigyeltem, hogy újrainditásor több a memoria,viszont lenne egy újabb kérdésem:
program telepítésekor erre kér jogosultságot a program:ez micsoda, minek neki?
-telefon állapotának és azonosságának olvasása-köszönöm a válaszokat!
PS5, mert az jó! :)
-
Szendwich
tag
Valaki kiprobalta a Wisepilot for XPERIA-t, vagy rogton mindenki torolte?
-
oszy
veterán
az NCF Task Launcher-el írtad át a Xperia TAG-ot? mert nekem is van egy fekete és egy piros.
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
nillasd
csendes tag
Sziasztok!
Vettem 1 hete a fullhallgatot(sony mdr ex10) a telefonhoz es mar az elso perctol az volt az erzesem hogy eleg halk...aztan bedugtam egy 3gsbe es sokkal hangosabb a iphonba....nem tud valaki erre valami megoldast? -
szimike79
őstag
válasz toth87 #15978 üzenetére
T-s csomagban nincs bőrtok, se nfc tag. Csak HDMI kábel, és kijelzővédő fólia. A kijelzőn pedig a gyári utasításos alatt ott van a rendes kijelzővédő fólia, csak nagyon jól fel van rakva, alig észrevehető. Így most két fólia van a telódon.
-
rErEaT
senior tag
Ha valakit érdekel, sikerült beállítanom a böngészőt, hogy ne "desktop" ként sorolja be hanem androidos teló ként a KA25ben az alábbi link segítségével.
Előbb kiválasztod pl az iPhone-t vagy akármi mást és után megint az Android-ot és már működik is.
Nem tudom kinek segítek vele és kinek nem, de néha jól jöhet, vagy ha pl valaki KA romot akarja használni
[ Szerkesztve ]
-
rErEaT
senior tag
Téves!
Csak addig jó amíg böngészek, utána ha leállítom és újra bekapcsolom a böngészőt akkor megint visszaáll az eredeti szarra
-
asdf2
tag
XZXperience JB kinézet, és XTX dolgait tudja elvileg. UB&LB-re felmegy.
-
HuaweiU8500
senior tag
-
Geri89
aktív tag
sziasztok! ilyen mobil vásárlását tervezem, és lenne néhány kérdésem:
1. ha telenor függő készüléket veszek az jár vmi hátránnyal a függetlenhez képest?
2. a telenoros alapcsomag mit tartalmaz?
3. a teló akksija mennyire bírja? az itteni tesztben az üzemidőt eléggé lehúzták, az ICS-vel ez javult?
4. a gyári sw mennyire jó? úgyértem, hogy nagy hátrány a zárt bootloader?előre is köszi :-)
-
oszy
veterán
válasz Geri89 #15996 üzenetére
1. Szerintem nem jár igazi hátránnyal.
2. Telefon, töltő-adatkábel, hdmi kábel, papírok
3. 1 napot simán kibír. Persze használattól függ. gondolom ha egésznap wifi, bt meg nyomkodás a telefonáláson kívül, akkor lemerülhet hamarabb is.
4. Nekem minden gyári és nem tervezem babrálni majd más ad erre tippet!Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
asdf2
tag
válasz #03372544 #15998 üzenetére
Minden egyes alkalommal megcáfolom, hogy az enyém T-s függő, és fel lehetett oldani. Egyébként nem volt példa rá rajtam kívül, ha jól tudom, úgyhogy kernelt nem tudsz cserélni így. Érdemesebb neki függetlent venni, ha akarja piszkálni, bár csak annyit érdemes, hogy idle órajelet letolni. (Nálam 384MHz helyett 30MHz, +2 órát bírja.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemlámpa, zseblámpa
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Házimozi belépő szinten
- Kezdődik az új iPhone SE alkatrészeinek gyártása
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Iphone 15 Pro Max 256gb
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest