- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Davey7
senior tag
hihtetlenek amugy... kovetem az xda-t is meg az SE support forumot.
Ha ekkora problema van,akkor miert varnak meg mindig a teljes 2.3.4-re,siman kiadhatnank egy 2.3.3-at amiben javitjak a "mikrofont",es aztan johetne 2.3.4.
De most neeeem,meg varhatunk min. 1 honapot mig megtudjuk,hogy mi lesz.Nekem ennyire, 1 het utan, egyik telefonom sem tetszett,csak ezzel a zajjal elbasszak az egeszet.
Plusz en neha hallom a kis cincegest telefonalas kozben is. Meg parszor van olyan,hogy ranezek a telefonra,a terero-bol csak 1 csik van,aztan 5 masodperc mulva mar fullon van a tereo. Ezt sem ertem....Szamomra ezek nelkul tokeletes telefon lenne, de en mar nem hiszem el,hogy manapsag miert nem tudnak egy telefont sem legyartani valami hiba nelkul... Egy modellt sem lattam meg aminek ne lett volna valami baja...
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xbox Series X|S
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mobil flották
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- iPhone topik
- További aktív témák...
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest