- kraftxld: Untappd lista
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zdanee
őstag
Azért a pontosítás végett a szándékos rongálást a Sonim sem szereti nagyon. Láttam olyat, hogy egy figurának nem tetszett, hogy megkopott a ház, de biztosra akart menni, ezért kalapáccsal beverte az üveget. A készülék házán belül van egy vékony műanyag száll, ha a telefon nagyot zakózik (kb 1.5-2m magasról), az mindig eltörik. Ebben nem volt eltörve, a Sonim visszautasította. Egy másik esetben egy katasztrófavédelmis srác vitt be egy betört kijelzős Sonimot, átment rajta a tűzoltó autó. Látszott a guminyom. Azt viszont szó nélkül cserélték. Vannak a házi barkácsmesterek is, láttam egy olyat, aki beleforrasztott(!) egy másik hangszórót, mert annak jobb a hangja. Attól is megvonták a garit. Ha megbontod a vízálló készülékházat, a gari egyből ugrik, ezt is meg tudják állapítani a szervizben.
-
zdanee
őstag
Amennyire tudom, ezt csak szolgáltatóknak adja el a Sonim és Mo-n egyik szolgáltató sem árulja a portékáikat. Szóval ezt max külföldről, függetlenítés után lehetne itthon használni. Legalábbis az európai importőr nekem ezt mondta, amikor pár hete rákérdeztem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 4
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- Windows 7
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Lexus, Toyota topik
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Blu-ray lejátszók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3389, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest