Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
waccamár
senior tag
Ahhh, tavasz végén újítottunk fel, ugyan ezen mindfuckoltam én is. Azóta is tele a tároló szeméttel.
Nekem a KK elküldte emailben a szemét megfizetéséről az igazolást ÉS még kitöltettem vele egy nyilatkozatot is, amit ALÁÍRT!
Megyek a szeméttelepre, mutatok mindent, mutatom az aláírt papírt, erre mondja a nő, hogy EZ NEM ÉRVÉNYES MERT NINCS LEPECSÉTELVE!
Whattafuck?
De mondom ott van aláírva.
Válasz: Na jó, de köztünk szólva, semeddig sem tart magának aláírni egy ilyet.
Mondtam neki, hogy bármilyen pecsétet legyártatok 5 perc alatt a legközelebbi írószerboltban, tehát attól sem lesz hitelesebb.
Ezt elfogadta, és beengedett
Hihetetlen gáz az egész rendszer, tényleg nem csodálom, hogy van olyan aki azt mondja, hogy fuckthisshit, és lerakja az erdőszélen.
Maradt egy csomó lom meg felújítási törmelék de a tárolóban van mert még fizetősen sem tudom leadni.
Hihetetlen.
Ja és vagy 8-an dolgoznak ezen a procedúrán is. 3-an a kapuban, 2-en a bódéban, 2-en mérnek, meg még lófrálnak emberek erre-arra. Abszolút nem hatékony.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Avagy egy lomtalanítás kálváriája.Idős nagynéném nyugdíjkiegészítésként kiadja a garázst. A szomszéd bérelte, de nemrég...
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- Asztrofotózás
- Egérpad topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Óvodások homokozója
- sziku69: Szólánc.
- Milyen TV-t vegyek?
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Eladó Cooler Master Masterliquid ML240L V2 RGB
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest