Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- leslieke: leslieke farmerzsebe
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeneraL_XTX
veterán
Érdekes, nem is tudtam, hogy ez is egy "nvidia" game lesz, de legalább ez jól fut radeonokon is. Legalábbis eddig jól futott, hogy ezekután is jól fog-e, azt majd meglátjuk
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Batman témához: én nem értem a siránkozókat, én megvettem, igaz a botrány miatt igencsak nyomott áron (4500ft), de én voltam a legjobban meglepődne, hogy R9 290-el TÖKÉLETESEN játszható a játék, én még egy beakadással, droppal se találkoztam, még bekapcsolt gameworks effektek mellett se, igaz nem is buheráltam rajta semmit
Igaz nem a legszebb PC-s port amit életemben láttam, de tartja a fix 30fps-t szinte minen körülmények között. Egy AMD kártyával....
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932
- HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Igaz nem a legszebb PC-s port amit életemben láttam, de tartja a fix 30fps-t szinte minen körülmények között. Egy AMD kártyával....