Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vamzi
senior tag
Hátha mást is érdekel, így ide írnám.
Mindenképpen célszerű érdeklődni rendelés előtt, hogy van-e raktáron, mert ha nincs, akkor aztán várhat az ember. Az első rendelésemmel én is így jártam. 2 hetet vártam, mire kértem a refundot, hogy rendelhessek egy másikat. De mivel úgy is egy másik táblát választottam volna akár vissza adják a pénzt, akár nem, így megegyeztem velük, hogy választok egy másik típust, a különbözet árát pedig leütöm. Tehát lényegében nem ezt fizettem ki, hanem egy Yinlips M907-t meg egy android tv boxot

Viszont másnap már el is postázták. A live chaten talán picit sokat kell váni, mire sorra kerül az ember, de mindenre van megoldásuk, teljesen rugalmasak, jó partnerek voltak az üzletben.
Szóval ajánlom őket.
Jajj igen, az kimaradt. Célszerű a hajnali órákban rájuk írni, mert náluk akkor van rendes munkaidő és a nappalos kollégák sokkal jobban értenek a dolgokhoz, mint az éjjeles kollégák. 9-kor nyitnak helyi idő szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Energiaital topic
- Autós topik
- Kutya topik
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Unreal Engine 5-re vált az Alien: Isolation folytatása
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- I7 2600K - RX 580 4Gb - 16Gb DDR3
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 10S 6/128GB szürke / 12 hónap jótállás
- iPhone 13 128Gb 100%(1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5520 FHD notebook - i7 7820HQ 16GB DDR4 256GB SSD M1200 4GB WIN11
- Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest