Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- weiss: Autó költségek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke: leslieke farmerzsebe
Új hozzászólás Aktív témák
-
randras
veterán
Ez most komoly? [link]
-
micu1
csendes tag
Kérek szépen egy nagy Piros Pontot http://hardverapro.hu/tag/pockhome.html kollégának a korrekt üzletért.
Gyors, precíz, megbízható, csak jót tudok mondani a vele történt üzleti tapasztalatomról. AAAAA+++++ -
Reco19
csendes tag
Hatalmas pirospontot neki: bombibmw
-
Dano26
tag
Nem ide akartam írni!
-
ke_ni
csendes tag
Sziasztok!
Kb 1 órája keresgélek, és nem találtam eddig olyan bejegyzést, hsz-t ami megválaszolná a kérdésem, és így inkább itt kérdezek, hogy a kérdésemre választ találjak.
Piros pont osztása csak akkor érvényes ha hirdetést linkelünk?
Pl: Fórumon valaki keres valamit, és én ráírok hogy nekem van eladó, és vagy fordítva.
Vissza ír/írok megtörténik az adás vétel, de nem volt konkrét hirdetés, és én szeretném viszonozni piros ponttal a bizniszt.
Ha a fórum hsz-t linkelem hirdetés helyett akkor érvényes a piros vagy nem?Köszi előre is a segítséget

Üdv -
-
kenwood3
addikt
Ez a topik is úgy fog járni mint a többi. Az userek egy része ide fogja írni, hogy kinek kér pirosat és, hogy miért. A bejegyzést véletlenül se fogják elolvasni

-
slimshady
senior tag
Ebben teljes mértékben igazad van, de valamilyen szinten elvárható. Sok fórumtárs viszont pusztán csak azért nem ad pirosat, mert nem tudja hogyan kell. Hát íme itt a lehetőség, hogy megtanulja. Én mindig küldök privit az üzletfélnek mikor küldtem neki priosat és jelzem azt is, hogy várom vissza is amennyiben ő is úgy érzi, hogy megérdemlem. Igyekszem is mindig úgy eljárni, de ha nem ad, hát nem ad.
-
slimshady
senior tag
válasz
Psychonaut
üzenetére
Köszönöm a hasznos észrevételt. Én sajnos eddig nem láttam azt. Most viszont bátran linkelhetem majd a saját bejegyzésemet.

-
Vakegérke
félisten
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Szerintem semmi rosszat nem mondtam.

Köszönni sem muszáj, csak zokon veszi az ember, ha egyoldalú a dolog. Én is.
Azon viszont nem rágom a szám szélét, ha az üzletfél nem viszonozza piros pontos elismerésemet. -
-
Vakegérke
félisten
Akivel üzleteltem, minden esetben kapott tőlem piros pontot. Általában nem volt viszonzás. Nem érdekel.
Nem kötelező piros pontot adni.
-
Psychonaut
veterán
Van már ilyen bejegyzés.
-
Ez szép és jó, csak az a baj, hogy rá kell szólni az emberekre, hogy kapj pirosat, de az meg úgy nem az igazi, így pl nekem sincs sok.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- One mobilszolgáltatások
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- weiss: Autó költségek
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- További aktív témák...
- Synology DS220+ kitűnő állapotban, + 4GB RAM, minden tartozékkal, dobozzal eladó!
- Focal Hadenys 1 hónapos
- IPhone 12 Pro 256GB gyári független gyári 91% akku megkímélt
- Plex szerverhez keresek gépet több HDD tárolóval , Áfás számlával
- Intel Core Ultra 7 265KF 20-Core - használt, garancia: 2028.11.17 Firstshop
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 Kérlek olvasd végig a hirdetést
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5330 - 13,3" touch, i5-1245U, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest