Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
Új hozzászólás Aktív témák
-
randras
veterán
Ez most komoly? [link]
-
micu1
csendes tag
Kérek szépen egy nagy Piros Pontot http://hardverapro.hu/tag/pockhome.html kollégának a korrekt üzletért.
Gyors, precíz, megbízható, csak jót tudok mondani a vele történt üzleti tapasztalatomról. AAAAA+++++ -
Reco19
csendes tag
Hatalmas pirospontot neki: bombibmw
-
Dano26
tag
Nem ide akartam írni!
-
ke_ni
csendes tag
Sziasztok!
Kb 1 órája keresgélek, és nem találtam eddig olyan bejegyzést, hsz-t ami megválaszolná a kérdésem, és így inkább itt kérdezek, hogy a kérdésemre választ találjak.
Piros pont osztása csak akkor érvényes ha hirdetést linkelünk?
Pl: Fórumon valaki keres valamit, és én ráírok hogy nekem van eladó, és vagy fordítva.
Vissza ír/írok megtörténik az adás vétel, de nem volt konkrét hirdetés, és én szeretném viszonozni piros ponttal a bizniszt.
Ha a fórum hsz-t linkelem hirdetés helyett akkor érvényes a piros vagy nem?Köszi előre is a segítséget
Üdv -
-
kenwood3
addikt
Ez a topik is úgy fog járni mint a többi. Az userek egy része ide fogja írni, hogy kinek kér pirosat és, hogy miért. A bejegyzést véletlenül se fogják elolvasni
-
slimshady
senior tag
Ebben teljes mértékben igazad van, de valamilyen szinten elvárható. Sok fórumtárs viszont pusztán csak azért nem ad pirosat, mert nem tudja hogyan kell. Hát íme itt a lehetőség, hogy megtanulja. Én mindig küldök privit az üzletfélnek mikor küldtem neki priosat és jelzem azt is, hogy várom vissza is amennyiben ő is úgy érzi, hogy megérdemlem. Igyekszem is mindig úgy eljárni, de ha nem ad, hát nem ad.
-
slimshady
senior tag
válasz
Psychonaut #2 üzenetére
Köszönöm a hasznos észrevételt. Én sajnos eddig nem láttam azt. Most viszont bátran linkelhetem majd a saját bejegyzésemet.
-
Vakegérke
félisten
válasz
Thunderzolee #4 üzenetére
Szerintem semmi rosszat nem mondtam.
Köszönni sem muszáj, csak zokon veszi az ember, ha egyoldalú a dolog. Én is.
Azon viszont nem rágom a szám szélét, ha az üzletfél nem viszonozza piros pontos elismerésemet. -
-
Vakegérke
félisten
Akivel üzleteltem, minden esetben kapott tőlem piros pontot. Általában nem volt viszonzás. Nem érdekel.
Nem kötelező piros pontot adni.
-
Psychonaut
veterán
Van már ilyen bejegyzés.
-
Ez szép és jó, csak az a baj, hogy rá kell szólni az emberekre, hogy kapj pirosat, de az meg úgy nem az igazi, így pl nekem sincs sok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Konzol Screenshot
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vicces képek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest