Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: A végtelenbe...
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Huma
addikt
Ezek miatt a dolgok miatt gondolom úgy, hogy az Elder Scroll sorozat lehetett volna hihetetlenül jó is ha nem k*rják el több idegesítő dologgal. Így viszont csak egy közepes-jó játék lett. Én egyik részt sem játszottam végig és sztem ezt sem fogom. Kalandozgatok benne, de szerintem hamar meg fogom unni. Számomra a Witcher 1 sokkal hangulatosabb volt. De még a Dragon Age 1 is.
A mostani játékokkal kapcsolatban pedig:
A kezelőfelületről és a játékmenetről az a véleményem, hogy lassan kinevelnek egy olyan generációt amely szinte csak konzolon játszik, mást nem is nagyon ismer. Ezáltal azt sem tudja, hogy mennyivel igényesebbre meg lehet csinálni egy PC-s játékot a konzollal szemben. Mivel nem tudja, hogy mi a jó ezért nem is hiányzik neki. Csak az olyanoknak hiányzik (mint pl én) aki a kezdetektől fogva PC-n játszik és hozzá van szokva a jóhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Precision 5570 27% 15.6" 4K UHD+ érintő i7-12800H RTX A2000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dali Oberon 5 - dió
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 141 Ciklus - 1+ év garancia - HUN
- Nintendo Switch Oled-ek Picofly chippel okosított Dual Boot Hekate Tinfoil CFW RP2040
- Iphone 15 pro - Natural 128GB - Karcmentes, 90% akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Playstation 4 Pro GoldHEN - 20db CSERÉLHETŐ PS4 játékkal (God of War, Cyberpunk és sok más)
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest