Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Skywalker: Revealed
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: A végtelenbe...
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddekany
nagyúr
"Mondjuk már jópárszor megmentette az életemet ez az instant gyógyítás a Skyrim-ban."
Na ja... és még hányféleképpen menthetnék meg az életedet a programozók... pl. a monszták épp infarktust vagy akár kirohanós-hasmenést kapnak mielőtt a halálos ütést bevinnék.
Amúgy ez olyan, hogy ha tudod hogy nincs instant gyógyulás, akkor kevésbé sodrod magad olyan szituációban, ahol csak az mentene meg. És az adrenalin jó dolog, én legalábbis szeretnék félni az ellenségtől, főleg ha már first-person nézet meg atmoszféra. Ezért nem értem, az Obli rajongók miért gondolják, hogy ez nekik így jó... vagy a készítők... de hát nagy cég szóval talán csak simán elsiklottak efelett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HP EliteBook 850 G7 (15.6") i7-10610U - Garancia, Akció!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Amúgy ez olyan, hogy ha tudod hogy nincs instant gyógyulás, akkor kevésbé sodrod magad olyan szituációban, ahol csak az mentene meg. És az adrenalin jó dolog, én legalábbis szeretnék félni az ellenségtől, főleg ha már first-person nézet meg atmoszféra. Ezért nem értem, az Obli rajongók miért gondolják, hogy ez nekik így jó... vagy a készítők... de hát nagy cég szóval talán csak simán elsiklottak efelett.