- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
flash-
veterán
silverlight-ot tényleg magyarok találták fel?
-
Vladi
nagyúr
Köszönjük a cikket, bár azt kell mondanom, hogy a technológia napjai meg vannak számlálva.
-
törölt tag
-
Köszi! Este meg is csinálom - egyszer már megcsináltam egy másik eljárást, de nem igazán működött.
Amúgy a MS annyiban ludas a PH!TV-ben, hogy egyszerűen még a Moonlight nem támogatja a Silverlight minden verzsönjét. Nem is hiszem, hogy nagyon fogja, mert a Silverlight-ot már a MS se fejleszti.
-
törölt tag
én így néztem a focieb-t ubi alól
mondjuk chrome alá nekem istennek nem akart felmászni, ezért a fox lett a dedikált kliens az eb idejére -
F34R
nagyúr
Nekem így sem megy vele egy csomó oldal.
PH TV-nek is flash-re kellene állnia , valami vimeo vagy hasonó jobb channelre. -
yknarf
tag
-
hito
nagyúr
ARM verzió nincs, csak 32 és 64bit? Nem is lesz?
-
Taky
senior tag
Hasznos írás, köszi!
-
ViZion
félisten
Köszi a cikket -megcsináltam, amikor fórumba írtad, működik frankón
PH!TV-ért kát azért, kereshetnének valami mást igazán, vagy legalább adás után dobják fel YT-re, hamár oldaluk is van...FlekkeN: Már megjelenésekor is sokan kritizálták, hogy minek ez a miez
Persze mindenki azt hitte M$ majd jól megmutatja, mert van pénz és tudja "marketingelni"
Hiszen ismeritek, hogy hány M$ programozó kell kicserélni a kiégett fénycsövet az irodában? Semennyi, ez HW hiba... És hány M$ szakember? Semennyi, ezután a sötét lesz a szabvány...(angol eredetiben talán viccesebb, de azért a lényeg ott van...
)
Igazából nem nagy kár érte... -
FlekkeN
aktív tag
Köszi a cikket! Itt megjegyezném, hogy a moonlight fejlesztése befejeződött. A Silverlight nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket a Microsoft szerint és lehetséges, hogy az 5-ös verzió volt az utolsó. Továbbá az is valószínű, hogy Windows 8-as támogatás sem lesz, szóval bárki is támogatja is még ezt a technológiát kösse fel a gatyáját és hagyja el a süllyedő hajót.
-
gabo9201
senior tag
RTL Most vajon megy már? Egy bő fél éve próbáltam Ubuntu alatt ezzel a Moonlight Playerrel, de akkor még nem ment (Firefox-al)
-
-
gzbotii
nagyúr
Igy mar lehet nezni MA/PH!TV-t linux alol is
-
wetomi
aktív tag
És működik! Firefox és chrome esetén is. Köszönöm szépen! És meglepően egyszerű, mert eddig yastból telepítettem, de úgy nem működött, valószínűleg pont az ms codec hiánya miatt.
-
bizony hasznosnak
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest