Új hozzászólás Aktív témák

• unrealnoise

senior tag

válasz Sub-ZeRo #22 üzenetére

Én ezzel tökéletesen tisztában vagyok, de azt ugye tudod, hogy a SHIFT 2-nek egy rFactor-os gmotor 2-es a fizikai motorja? :)

SHIFT 1 a készítők is bevallották, hogy kicsit arcade lett, nem lett igazi a fizika, de dolgoztak rajta, hogy tényleg úgy viselkedjenek ahogy kellene az aszfalton.

Jövőre meg jön az eső meg minden jóság, amit a gmotor3 (rFactor 2 szolgáltat) majd.

nekem megvan eredetiben a netkarPRO, GT legends meg az iracinget is toltam aktívan másfél évig, mégis azt mondom, hogy e bizony rohadt szórakoztató és jó gammának néz ki a hiányosságaival együtt is, melyekre aztán jövőre kapunk egy szép sebtapaszt. :)

ilyen cockpit view-ot még nem látott a világ, láttam videót, ahol a pilóta már akkor a kanyar csúcspontját "kereste" a tekintetével a kanyar előtt, amikor a kormány még "egyenesen" állt.
    Ha ez tényleg mindig így működik, akkor baszott nagy feeling lesz egy jobb fizikával (nem lesz csúcs, de tuti nem lesz codi F1-es meg GRID-es gagyizás). Ez lenne a csúcs look to apex autós játékok közt.

Ez a legvárósabb game az rF2 mögött, elő is rendeltem már. :)

Új hozzászólás Aktív témák