- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ForRedGlory
félisten
Annyit vettem észre (hogy eddig türelmetlen voltam) és nem vártam ki, hogy mi történik a karikázás után. Az összes tartalom fixen 30 másodperc után indul el. Olyan, mintha bufferelne... persze erre beállítás nincs, de simán lehet, hogy bug. Ráhagyom, majd javítják, egyelőre akkor használom az embyt, amin pöccre indul minden.
-
ugyes
senior tag
Akkor elméletileg mindent felkonvertál 24/192-re.
Havi 10USD (éves előrefizetésként) a másik verzió. 2-2,5 éve emelték meg 500-ról. Nekik a havi előfizetés a preferált, ezt írták.
Én előfizettem az örökéletre, az elég ingatag HUF/USD árfolyam miatt. Ez volt akkor a karácsonyi ajándékom....
Vettem egy RPI4-et, azon fut RoonBridge és abba kötöttem be a DAC-ot. Shield-en sem rossz a hang (Plex-szel hajtom), de a Roon jobban szól. -
tomp
félisten
330ms-ot kell beállítani szóval nem keveset.
Nincs erősítőm. Shield->TV->Soundbar az útvonal.
Érdekes, hogy van a Shield mellett egy Ugoos lejátszóm is, ott nem csúszik a hang. Lehet az automatikusan felismeri, hogy a fogadó eszköz felé mennyi az audio delay és úgy küldi mert amúgy nincs audio sync menüpont az Ugooson. -
Mezga Aladár
veterán
Eddig a hardver tudta a bitperfect lejátszást. Most nem tudom. Hétvégén feldobom a Sony médiacenter progiját hogy leellenőrizzem.
-
peti85
senior tag
Én is feltettem tegnap a frissítést a 2015-ös ShieldTV-re. Első induláskor kicsit darabosan működött (szaggatott) és nem működött a távirányító, gondoltam újra kell párosítani, de a TV-jével sem ment CEC-en. Telós SHIELD TV app-al egereztem a menüben, próbáltam párosítani, de nem ment. Újraindítottam kézzel az egészet és utána nem voltak ilyen gondok. A NAS megosztást sem kellett újra csatolni, Kodi és SmartTube működik. Leginkább ezeket használom. De majd ma este jobban letesztelem.
Azért durva hogy a 2015-ös hardverre kiadják a legújabb frissítéseket, le a kalappal. (Tudom hogy az új hardvere is szinte ugyan ez, de akkor is) -
Mezga Aladár
veterán
Ott van, hogy What's New. Hogy miért finnül (ránézésre
) azt nem tudom.
-
Saughassy
aktív tag
Akkor benéztem valamit, azt hittem van egy usb s dacod.ha az sincs akkor lehet streamer is, bár egy pi alapú megoldás olcsóbb, rugalmasabb és jovoallobb. Viszont első alkalommal kicsit pocsolni kell vele.
(Csak amikor az ismerős több energiát öl abba hogy a gyári Yamaha streamere a gyári appal végre tudja a gaplesst, akkor minden viszonylagossa válik.)
A távirányítóról nem tudok mit mondani, annyi zeném van, hogy azt csak mobilról lehet értelmesen kezelni. Vagy a Spotify connectet.
-
ugyes
senior tag
Igen, a gyorsmenüben az audiováltás kirakható.
Nekem nincs MQA képes dac-om, a Roon konvertálja, de az Shielden fut.
Az Android alapértelmezetten nem bitperfect és nem gapless. A normál Androidra vannak alkalmazások, amelyek mégis megoldják (pl. PlexAmp), de azok nem mennek fel alapból az Android TV-re, ahogy Mezga Aladár is írta.A Sony-val hasonló tapasztalataim vannak mint Mezga Aladárnak, de én hamarabb feladtam: már a gázos kezelésnél.
-
Mezga Aladár
veterán
-
Imi1981
veterán
Na ez nagyon jó hír! Remélem frissít rá. Így is használható de az mégiscsak jobb lenne. Amúgy nagyon tetszik ez a box és végre egy box amin úgy működik a kodi ahogy kell (szinte úgy mint a coreelec) . Nagyon elégedett vagyok vele. Először kicsit bonyolult volt a refresh rate beüzemelése de most már minden szuper.
A távirányító meg a legjobb amit eddig tv boxhoz kaptam! Szóval nem bántam meg, hogy megvettem. -
Imi1981
veterán
Ennek örülök! Jó a mi box s a konyhai kis tévére már ott használom. Nagy tévén van egy mecool km6 deluxe meg egy Apple-TV 4 hd. Mecool se rossz és apple tv se de kettőből kellene egyet gyúrni és úgy lenne jó és ezért veszem az nvidia shield tv - t. Ez gyors, mindenhol tud frekit váltani, jó képminőség és a kodi is hasonlóan működik mint coreelec alatt (a zoom funkció amit kérdeztem korábban) és chromecast is van szóval minden egyben. Ez kellett nekem már rég. Apple-TV is tetszik csak chromecast hiányzik belőle nagyon meg a távirányítója idegesítő egy idő után. Ez a nvidia shield tv mindenben tetszik eddig. Remélem majd mikor használom akkor is ez marad a véleményem.
-
intuicio
aktív tag
Juhuuu! Nagyon jó a cuccos amit küldtél. Mondjuk az én formám, hogy gondoltam reggel akkor lecsapok az Alzán levő Shield Pro-ra, erre Nem elérhető...
Tipikus. Éjjel még volt 2db... ha későbbiekben nem lesz Alzán Shield (semelyik magyar webshopba sincs már) akkor marad az Amazon rendelés (ott van még 99 db készleten) így nem égetően fontos az Extractor beszerzése. (bár Amazon webshopon 1db van raktáron)
szerk.: már 5 db van#1415 Tengri
Igen igazad van, pont ilyen kütyüre lesz szükségem.
-
Kroni1
veterán
Félre ne értsetek, én sem akarom kikapcsolni. De a kérdéses darabra azt írják, hogy 5-10 perc míg feláll a rendszer.. Ebből arra gondolok, hogy vagy sw vagy hardveres gondja van. És mivel csak 1 hó gari van rá ezért félek megvenni, nehogy fél éven belül elszálljon teljesen.
Amúgy én is vacilálok hogy sima vagy pro legyen, de első körben asszem vennék egy simát, és ha bejön akkor a nappaliba is cserélem a mi box-ot egy pro-ra, játszani ugyis ott szoktam. Szóval ha valaki a hengeres shield-et pro-ra upgrade-elné akkor itt a lehetőség, korrekt áron átveszem szívesen!
-
Kroni1
veterán
Köszi!
Még egy kérdés, ha már ezek szerint neked is az általam kiszemelt henger alakú van: Teljesen kikapcsolt állapotból mennyi idő alatt áll fel a rendszer? Találtam egy használtad igen jó áron, de azt mondják róla hogy kb. 5-10perc alatt áll fel ha nem standbyból, hanem kikapcsolt állapotból bootol. Ez vajon valami szoftverhiba lehet? Mert az egész topicban és más fórumon sem találtam erre utaló infót, sztem ezzel a példánnyal valami gebasz van..
Tegnap rávettem magam és nagyjából végignyálaztam a teljes topicot. Ahogy láttam volt itt pár topiktársunknak szenvedése a kadenciahelyes beállítással, de a lényeg h műxik, és ahogy nézem a nagy többség elégedetten használja.
-
tomp
félisten
Tegnap este megnéztem TCL TV-n ahol eddig szintén jól ment az Apple TV app és most itt is ugyan azt produkálja mint nálad a Shield TV-n! Kép megáll, hang megy tovább. De nekem a tv-t ki is akasztja mert kilépve még a TV adást sem hozza be.
Nemrég frissült az android rendszer. Előtte jó volt TV-n is.
De szerencsére Shield TV Pro-n hibamentes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest