Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Koszi az infot, user agentet hasznalgattam, de most lattam,h a ff szepen inaktivva tette.
-
Szerintem olvass figyelmesebben.
A cikk a Nano családról szól, nem a uBlockról. A Nano körüli eseményekről olvashatsz a ghacksen, zdneten, a teljes nyomozás pedig megtalálható a GitHubon. Továbbá az írás nem boncolgatja, ki hogy járt a böngészőjével, mindenkinek szíve joga olyan böngészőt használni, amilyet akar.
-
winhate
őstag
A cikk hitelességét semmi nem támasztja alá.
Linkek nevek stb...Gondoltam kicsit utánanézek.
"Lényegesnek tartom megjegyezni, hogy ez alapvetően a Chrome kiterjesztést érintette, mivel a Firefox kiterjesztést már korábban átadta másnak."
Nanot nem használok ublock origin van. Én ott nem vettem észre coder váltást.uBlock Origin v1.30.6
Copyright (c) Raymond Hill 2014-presentEnnyit erről.
Aki meg "Krómót" használ az így járt.... -
Mondjuk ez komoly

-
-
-
Nemo1
tag
Én ma (2020.10.22) még azt látom, hogy nincs törölve....vagy keverem valami mással?
[https://chrome.google.com/webstore/detail/adblock-%E2%80%94-best-ad-blocker/gighmmpiobklfepjocnamgkkbiglidom?utm_source=chrome-ntp-icon] -
-
Köszönöm az olvashatósági visszajelzéseket, megpróbálok kezdeni vele valamit.
-
Ha valamit megvettél, keress is vele pénzt. Az már rajtad áll, milyen módon...
-
Borzalmas olvasni, kifolyik a szemem... nem is olvastam végig.
-
-
-
törölt tag
Fordítva még nem fordult elő véletlen?
-
Szuper. Ha jól értem, az ABP maradt a régi fejlesztőnél, abban - egyelőre - nincs ilyen kiskapu?
Új hozzászólás Aktív témák
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Sony WH-1000XM5 zajszűrős fejhallgató
- Asus ROG Delta II gamer fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest