- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Weareus
addikt
Tyű, én éppen most olvastam egy-két írást a kerti fóliàzásról, mikor megtaláltam ezt a blogot.
Erre...

Azé' kiírhattad 'vóna', hogy karbon...
-
opeter87
senior tag
köszi az írást

-
Szatyor95
senior tag
Belekezdeni ugyan nem merek, de köszönet az írásért, érdekes témát feszegetsz benne. Lehet jól fog még egyszer jönni.

-
kemotox
addikt
Elolvastam és kurtajó!!!
Nagyon tetszett(ek) az írás szakmaisága, a szakszavak. Mechanikai tisztítás, ridegség, stb. Kedden írtam technológia ZH-t, felelevenedtek az emlékek 
-
kemotox
addikt
Még nem olvastam el, majd mindjárt nekiállok csak előbb kajálnom kell, de így ránézésre annyit tudnék hozzáfűzni, hogy lehetne több kép... vagyis inkább úgy mondom, hogy kellenének képek is
Aztán mehetne címlaposnak is. -
seniman
veterán
Üdvözlök Mindenkit!
Ezúttal is szívesen várom a hozzászólásokat,észrevételeket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation Portal - Midnight Black - Garanciával
- Új ASUS RYZEN 5 7600X GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 512GB SSD NVIDIA RTX 3070TI 8Gb DDR6 750W TÁP 2ÉV GAR
- REDRAGON K530 TKL Draconic Compact RGB Red Switch
- ÚJ GAMER MAX PC CORE I5 14400F 16-32GB RAM 512GB SSD GAINWARD RTX 3070TI 8GB DDR6 750W-TÁP 2ÉV GAR!
- Samsung Z Fold 4 12/512GB garanciális + frissen szervizelt
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- 27% - BeQuiet! Pure Loop 2 FX 360mm Vízhűtés!
- NZXT KRAKEN Elite V2 240 RGB AIO Display White vízhűtő!
- Eladó Dell Latitude 7440 Új állapotban i7-1365U 32 GB DDR5 RAM 1TB SSD Dell pro support garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest