Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Inkább úgy szólna helyesen a mondat, hogy nincs olyan 125-ös ami ne tudná a 100-at átlépni röhögve.
A B jogsi után azonnal megcsináltam a B125 kiegészítőt, pontosan ezért, hogy vezethessek egy akkora motort amivel a kocsik ritmusa felvehető és biztonságosan közlekedhetünk (én is meg az autósok is mivel nem tartom fel őket). Ez ez a méret. Nem kell nagyobb, de kisebb pláne nem.[ Szerkesztve ]
-
energy4ever
addikt
Nem vagy naprakesz a temaban, az biztos!
125os siman tudja a 100-at. Nekem van GSX-R 125om, 11KW, tehat papiron is A1. 3asban eleri mar a 100-at, es van 3db sebesseg felfele meg! Teljesitmenyben a legjobb A1-es motor(ara is van, 1,4millio ft!)
Regi Aprilia RS125 2T akar 180at is megy...(igaz, az A2 mar, hiaba 125)
-
Somatom
veterán
Viccelsz? A fateromtól örökölt, 1972 -es, 125 -ös Trophy MZ is símán tudott 100 -at. A 125 -ös, négyütemű Aprilia Scarabeom úgy gyorsul 100 -ig, mint a villám. Olyan 140 -körül lehet a vége. Nem értek egyet azzal, hogy külön motoros képzés nélkül ilyen teljesítményű járműveket lehessen vezetni közúton.
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
ivana
Ármester
Teljesen mindegy, mész motorral és a nyerges szabályosan előz szerinted ez kellemes? Egy 125-ös motor meg azért viszi a 100-at.
Amúgy normálisabb helyeken 125-öst vezethetsz autó jogsival. Ez a B125 így magyar sajátosság. Van ahol részt kell venni egy egy napos oktatáson, de vizsga meg hasonlók nincsenek.
[ Szerkesztve ]
-
ivana
Ármester
Hagyományos kismotor jellegű járművek: "M2" kategória, annyi módosítással, hogy ugyanúgy biztosítás, forgalmi, műszaki vizsga, településen max 40km/h, településen kívül max 60km/h.
Mi a értelme lenne 50 alá korlátozni belterületen, csak feltartja a forgalmat. Én a kismotor kategóriát úgy ahogy van beszántanám. Vonatkozzon az rá, mint a 125-re és lehessen vezetni 125-öst B jogsival.
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Külpolitika
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Honda topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Robotporszívók
- 300 százalékkal emelné meg az árait az Arm
- Kiderült, hogy miért nem viszik az NVIDIA új AI-chipjeit
- További aktív témák...