- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- leslieke
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kókuszdió
nagyúr
-
Weareus
addikt
Hát persze hogy az. Az idegen azonosítása c. USA-beli dokumentumfilm is az volt, meg is volt nekem. Tudod miért hittem el?
Mert akartam hinni benne.
Aztán jó néhány évvel később bevallotta néhány egyetemista diák, hogy ők kreálták az egészet.
A hihető és a tény kategória az emberi mivolt külön dimenzióiba tartozik, ha szabad így fogalmazni.
Dávid Gyula a következőt monda:
- Attól, hogy most valaki(k) egyszer látott valamit, ami balra ment az égen, pirosan foszforeszkált, csészealj alakú volt, azzal nem lehet mit kezdeni. Ennyi infornáció van róla és kész. -
BITBOYS
addikt
Ez pl teljesen hihető: Fekete Lovag műhold

-
Weareus
addikt
-
Weareus
addikt
UFO = azonosítatlan repülő tárgy.
Eti = Földön kívüli értelmes létforma.
Ha figyeltél volna a hozzászólásom többi részére, akkor megértetted volna, hogy mit próbáltam meg vázolni, de sajnos (?) a hozzászólásom első részével sikerült kiakasztanom az ingerküszöbödet. Ez persze az én hibám is.
Most épp "itthon" vagyok, és pötyögés közben felpillantok a könyvespolcaim "Ufo"-s szekciójára.
A következő címeket látom:
- Budd Hopkins: Elveszett idő
- Budd Hopkins: Betolakodók
- Alfred Nahon: Földönkívüliek
- Whitley Strieber: Eggyéválás
- Whitley Steieber: Majestic
- Whitley Strieber: Átalakulás
- Jenny Randels: Eltérítések
- Hynek-Imbrogno-Pratt: Éjszakai ostrom
- Raymond E. Fowler: Figyelnek minket 1
- Raymond E. Fowler: Figyelnek minket 2
- Ellen Crystall: Csendes invázió
- Hargitai Károly: UFO Szuperjövő
- Marina Popovics: UFO tanú az űrből
- Charles Berlitz: A roswelli ufo-katasztrófa
Tudod mik ezek ma a szememben?
Pénz- és szenzációhajhász ponyvairodalom, szenny, mocsok, pöce.
Felmerülhet a kèrdés, hogy jó, de akkor mi a 'facér' vettem meg?
Életem egy korszaka volt, mèg az előtt, mielőtt megtanultam, hogy mi az az evidencia.
Hát ezek közül egyik sem az.
Vicces, de ezeket a könyveket ma kicsit többre tartom:
- Ég és Föld, kérdések könyve
- Edward Ashpole: A földönkívüli értelem kutatása
- Isaac Adimov: A Hold tragédiája
- Isaac Asimov: Robbanó NapokÉs hogy a kèrdésedre is válaszoljak:
Egyenesek nincsenek.
Ennek megértéséhez Albert Einstein Általános és speciális relativitáselméletét kell megérteni.A földönkívüli értelem természetesen létezik.
-
Eastman
addikt
-
dugynok
senior tag
Há`nézzé má`n rám! Szerinted?

-
Diokhan
addikt
-
totron
addikt
HAARP még nem volt. Valaki szőjje bele.
-
leslieke
Jómunkásember
Léteznek.
-
Diokhan
addikt
Na az ilyen "mert én azt mondtam" kommentektől borul el az agyam... Modnjuk arra külön kiváncsi lennék, hogy miért nincsenek egyenesek...?!
Nem tudom, miért csak most találtam meg ezt a beszélgetést, de akkor válaszolnék én is a kérdésre.
Igen, hiszek bennük. Nem azért, mert ufo az avatarom vagy mert X-Akták mániás vagyok, hanem azért, mert reménykedem, hogy nem az ember a legértelmesebb faj a világegyetemben.
Én úgy gondolom, hogy ha a földön kialakult az értelmes élet, akkor bárhol máshol is kialakulhatott. Lehet, hogy nagyon messze, lehet, hogy soha nem fogjuk megtudni, de az is lehet, hogy megtudjuk.Az ufó boncolásos videó a #10 HSZ-ben azért nem tűnik valódinak, mert szerintem túl humanoid.
Ezen kívül pont el tudom képzelni a kormányról, hogy azért engedte, hogy az a videó napvilágot lásson, mert így akarta, így akart félrevezetni mindenkit, vagy elhitetni, hogy ez történt.Ezen kívül pedig igen, hiszek bennük és szeretnék velük találkozni.A tavaly kijött Arrival (Érkezés) című film is nagyon tetszett erről a témáról, mert végre nem az volt benne a filmben, hogy milyen CGI effektekkel teletűzdelt harcjeleneteket tudunk csinálni, hanem pl arra döbbentett rá a film, hogy bármennyire is okosnak és civilizáltnak hiszi magát az ember, a nyelvünk még mindig iszonyat primitív.
Na egyelőre ennyi, szóval IGEN, hiszek. -
Weareus
addikt
-
Vangelis
félisten
Szerintem meg létezünk!
-
Weareus
addikt
Én nem hiszek az UFO-kban.
Hogy miért?
Mert nem és kész.
Nincsenek.
Miért?
Mert én azt mondtam.
Sőt, nem hogy nem hiszek: tudom, hogy nincsenek.
Hogy ETI-k vannak-e?
Nos, ez viszont elég valószínű.
Nem a téma "bulvárirodalmát" kell elolvasni, hanem tudományos igényű műveket.
(Én a bulvárt is elolvastam, régen nagy ufo-hívő voltam, de azóta történt egy s más...)
Nem hiszem, hogy fénynél gyorsabban lehet menni, nem hiszem, hogy a háromszög belső szögeinek összege 180 fok, nem hiszem el, hogy két pont között legrövidebb út az egyenes és még sorolhatnám.
Egyenesek nincsenek is amúgy.
Eh, mindegy, ez geometria.
Szóval földön kívüli értelmes élet?
Valószínűleg létezik.
Hogy el tudtak/tudnak-e jönni ide és itt repkednek?
Ezt nem hiszem. -
gyuri2008
veterán
Én is igen.
-
Raucher
tag
Németországban már napok óta UFO sztrájk van. Nem akarnak dolgozni.

Kell ennél erősebb bizonyíték? -
Dr. Romano
veterán
-
Crystalheart
őstag
-
danih
veterán
-
Chaser
legenda
De a "csillagkapuk" pl szabályzott féreglyukak is lehetnek. Végeredményben mind1 hogy hívjuk. Igazából már annyi technikát megismertünk az utóbbi csekély 100 évben amire még csak nem is gondolt senki, hogy azért azt be lehet látni rengeteg olyan dolog van még amiről halvány lila fogalmunk sincs.
-
Huma
addikt
-
Raucher
tag
Nem 10.000 év múlva akarok megérkezni a célhoz hanem max 1-2 év alatt.
Akkor keress féreglyukat. Bár azzal nem oda mész, ahova szeretnél, hanem oda, ahova visz.
A térhajlításban egyedül Uri Geller jeleskedik, de ő is csak egy kanál körül tudja hajlítani. Se messze, se közelre nem jutunk vele. Teret váltani, na az igen jó lenne. Főleg a bankok értéktermei tűnnek csábító térnek.Leginkább a csillagkapukkal jutnánk előbbre, mert csak a kaput kellene felfedezni, nem a technológiát. Sajnos, nekünk még a kapu megtalálása sem megy.

-
Huma
addikt
"Próbáljátok kitalálni melyik a legközelebbi bolygórendszer, ahol elméletileg élet lehetséges.
(Elég, ha baktérium szintű, nem kell magasan fejlett.) Utána egy számítást/saccolást végezzetek, mennyi energiát kell felhasználni, egy könnyű űrhajó oda-vissza útjához. Nem kell gyorsan, 20 év ide majd 20 év vissza, belefér egy élethosszba, legalább is miénkbe.Egy civilizációnak nagyon fejlettnek kell lennie, hogy ezt az energiamennyiséget elő tudja állítani. (A mai elképzeléseink szerint az antianyag hajtómű lenne a célravezető megoldás.)"
Ezt szerintem felesleges számolgatni. Nem ismerünk mindent. Nem tudhatjuk milyen módszerek létezhetnek térhajlításra/térváltásra/féreglyuk létrehozásra/stb.
Antianyag hajtómű meg hülyeség. Csillagközi utazásra alkalmatlan. Nem 10.000 év múlva akarok megérkezni a célhoz hanem max 1-2 év alatt.
-
danih
veterán
-
Huma
addikt
Ezt már más is mondta. Méghozzá élőben a szemembe.

(#42) Lenry:
Ezt én is így vélem. Kibebaszott nehéz lehetett egy piramist felépíteni, de nem volt lehetetlen. Hajlamosak vagyunk lebecsülni az ókori embereket pedig az akkori papok/bölcsek/filozófusok/stb simán lenyomtak volna agypárbajban egy mai műveltebbnek számító embert.(#46) D1Rect:
Miért ne öltek volna bele ennyit? Ma 1000x fejlettebbek vagyunk mégis iszonyatos összegeket ölünk a vallásokba. Ráadásul régen sokkal többet számított. Egy piramis státuszszimbólum volt. A birodalom dicsőségét hirdette. Az alattvalók és az összes ott megforduló külföldi ámuldozott és vitte hírét a fáraók dicsőségének. Ez rengeteget számított akkoriban. -
-secret-
Arcképgyáros
de ahogy elnézem, nem csak engem érdekel/t a téma.

-
Dr. Romano
veterán
-
-secret-
Arcképgyáros
nem-nem, hasonló 'filozófikus' témát!

-
Dr. Romano
veterán
-
-secret-
Arcképgyáros
-
Akos96
senior tag
Egyszer minden topik elvezet a csöcsökhöz (Szállóige verzsön: Minden topik csöcsökhöz vezet), ez is megtette, innen nincs tovább, kimerítettük az élien témát.

-
Chaser
legenda
-
Armahun
addikt
-
-secret-
Arcképgyáros
-
Chaser
legenda
-
Bjørgersson
félisten
-
-secret-
Arcképgyáros
-
Chaser
legenda
-
Raucher
tag
Földön kialakult az élet, hogy matematikai esélye konvergál a nullához, mégis itt vagyunk.
Pillanatnyilag nem tudjuk, hogy mennyi a valós esélye az életnek. Az életnek bizonyosan magasabb az esélye , mint a mi fejlettségünkig eljutott civilizációké. Időben amúgy sem kell egybeesnie a fejlettebb civilizációknak. Az is nagy kérdés, a magas fejlettség túlélhető, vagy kötelezően katasztrófába vezet.
Ezért nem is az a kérdés valójában, hogy létezik élet rajtunk kívül.
Inkább az, hogy létezik olyan élet, ami kommunikációs távolságban van tőlünk a a mi időszakunkban. Ha igen, akkor kellően fejlett a kommunikációhoz, vagy csak alacsonyabb szinten létezik még.Két szélsőséges lehetőség is él. Mi vagyunk az elsők. Mi vagyunk az utolsók. (Az ufó észleléseket felejtsük el egy pillanatra, ennél a pontnál. Amúgy mi lett a boszorkányokkal?)
-
Chaser
legenda
Tudok a nyújtott nyakról, lehet divat náluk, de lehet valamikor valakire hasonlítani akartak.
Egyébként ma ennek az a szerepe, ha asszonka' félrelép leveszik a nyakáról a pereceket és akkor annyi neki
A bányászásról csak annyit, filmet nem láttam. Ugyanakkor ott van egy lehetőség hogy 100%-ra igaz amit mondasz, de azt már nem támasztja alá semmi hogy ezt saját kútfejükből találták ki, vagy valaki megmondta nekik hogy ombrék, ezt így csináljátok. Igazából csillagászatból is elég durva szinten voltak, ahogy a mayák is. Kérdezem én, ha akkora koponyák voltak mi történt? Mért nem akkor fejlődött az emberiség óriásit? És mi történt itt az utóbbi 100 évben, de főleg 50-ben? 100 éve már azért eléggé felvilágosultak voltak az emberek, de ha azt mondod tv lesz bezárnak valszeg, pláne ha "lapos" tv
telefon...40 éve még elképzelhetetlennek tűnt a mobil, mára tömegcikk. Vagy a pc..hát izé. Ma többet tud egy 20k-s tablet mint anno több szobát elfoglaló több m3-nyi szuper számítógépek 50-60 évvel ezelőttről. Meg ott az űrtechnika, nanotechnika, genetika, atomenergia, fakkom tudja mi. Kicsit begyorsultak az események az elmúlt 100 évben. Lehet ez is mind sok véletlen egybeesése, minden lehet. Ugyanakkor pár száz éve még azt sem tudták elképzelni hogy a Föld gömbölyű lenne, mert ha az lenne akik alul élnek ugye leesnek. Elég sok dolog lehet még amit se te, se én, se szuper atomfizikusok sem tudnak még elképzelni sem. Ahogy a Biblia is mondja sokat sejtetően: " vannak dolgok még amik a ti elméteknek felfoghatatlanok ". És ez így is van jól. Ameddig nem mond valaki olyan tényeket, ami kizárná idegen értelmes lények létezését ugyanúgy lehetnek mint mi vagyunk. Eltekintve a vélt vagy valós "bizonyítékoktól", azokra én se alapozok, csak érdekesek mindent összevetve. Már az is annyi véletlen egybeesése hogy a Földön kialakult az élet, hogy matematikai esélye konvergál a nullához, mégis itt vagyunk. -
Raucher
tag
Szándékosan eltorzították a gyerekeket születésüktől fogva, hogy hasonlítsanak valakire/valamire.
Inkább divat lehetett. A fáraók divatja. Inkább az embertől elkülönülés és az isteni lét megerősítését szolgálta. De vannak más testrész torzító divatok is. Ma is él a nyaknyújtás divatja valamelyik törzsnél. (Majd kigooglizza az akit érdekel.) A nagy fülcimpájú ufókra akar hasonlítani a ma élő népesség egy része. Amikor a fülcimpába készült pici lyukat hatalmas karikává fejleszti. Vajon ezer év múlva, ebben is ufót látnak majd?Bizonyítsa be valaki hogy nincsenek "idegenek"
Ami nincs, azt nem lehet bizonyítani. A vant/volt lehetne bizonyítani, de azt sem egyszerű.A film elején volt egy repülőeszköz - madár szerű valami. Megépítették a nagyított mását és repült. Csoda? Nem az. Minden ehhez hasonló alakú valamit repülésre lehet kényszeríteni, ha elég erős hajtóművet szerelnek rá.
Te tudod, azt hogy egy soktonnás kőlapot hogyan lehet kibányászni az egybefüggő hegyből? Ráadásul nagyon egyenletes felülettel?
Vélhetően nem. Akkor az ufók lába, tette bele a kezét, a dologba?
Nem.
Enyhe kúpszögű lyukakat fúrtak a kőbe. A filmen is lehet látni ilyen eszközt.
Ezekbe kiszáradt, hasonló alakú farudat/rönköt vertek bele. majd elkezdték öntözni vízzel. Egy idő után elrepesztette a duzzadó fa, a kivágni szánt tömbrészt. A repedés felülete nagyon egyenletes. Sőt megmunkáló eszköz nyomait sem lehet látni rajta. (Még nagyítással sem.)
Ufó technológia? Nem, csak a józan ész logikus megoldása. -
SzlobiG
félisten
-
adyz.
aktív tag
nap mint nap alien-eket látok az utcán, szóval szerintem léteznek.

viccet félretéve, kizárt, hogy az univerzumban ne legyenek más értelmes lények.
-
Chaser
legenda
Simán lehetnek. Ha egy olyan értelmetlen faj, mint az emberiség létrejött, mért ne jöhetett volna létre akár egy értelmes faj is, vagy több? Gondoljunk csak bele, az utóbbi évtizedekben mennyit fejlődött a gépipar, IT, repülés, stb. Ez pedig az előtte levő történelmünknek annyira kicsi része, hogy én személy szerint nehezen tudom elképzelni hogy mindenféle külső behatás nélkül történt ez. Ott vannak a piramisok - tudom volt már róluk szó -. Oké, hogy talán megalomániás emberek is megépíttethették maguknak, talán. Olyan verziót is hallottam hogy azok helyén eredetileg vagy folyó vagy tavak voltak, így könnyebben megépíthették volna. Nekem igazából az egészből annyi ragadt meg, ahogy sok egyiptomi rajzon látható az elnyújtott emberszerű fej. Találtak is ilyen koponyákat, na nem idegenektől, emberektől. Szándékosan eltorzították a gyerekeket születésüktől fogva, hogy hasonlítsanak valakire/valamire. És hogy közlekednek? Passz. Legkézenfekvőbb olyan megoldással amit mi még csak lehet nem is sejtünk. Lehet valóban vannak "csillagkapuk", vagy egyéb kiskapuk amikről mi még nem tudunk - szerencsére -. Mi a céljuk? Lehet semmi, mert értelmesek. Az is lehet már kihaltak, de itt voltak. Az is lehet valamikor régen az egyik faj indította itt be az életet és visszajárnak néha szétnézni és csak egy project vagyunk a sok közül. Nem akarok senki lelkivilágát megsérteni, de a Bibliában levő sorok is simán leírhatnak egy idegen fajt és olyan történéseket amiket okoztak/okoznak. Talán 1-200 év múlva - vagy sokkal hamarabb - már olyan szintű technikánk lesz hogy a most még csak filmben látott transformersek napi használatban lesznek. Persze ha addig még lesz egyáltalán Föld. Tételezzük fel hogy lesz. Ha egy olyannal visszamennék 1-2000 évvel korábbra lehet hirtelen istennek hinnének engem is. És az is lennék. Nem időutazásról beszélek, mert azt valahogy nehezen tudom elképzelni. De egy tudatlan emberiség egy nála sokkal fejlettebb idegen fajt simán nézhetett istennek és ez sok mindent meg is magyarázna. Bizonyítsa be valaki hogy nincsenek "idegenek", csak úgy nem lehet mint azt, hogy 100% léteznek
Mindenesetre sok dolog van amit megmagyarázna a létezésük. -
elektrotank
aktív tag
Sok érdekes komment született

Rosszul írták... Chuck Norris nem hal meg... ez hülyeség... ugye? Szerintem nem a halál jön Chuck Norris-hoz, hogy végezzen vele, hanem Chuck Norris megy a halálhoz, hogy megölje.
Amúgy ha már ennél az 'idegen' témánál tartunk, nektek melyik ufós, űrlényes film, esetleg mesefilm vagy valami régebbi rajzfilm tetszett a legjobban?
Nekem a Paul, Függetlenség Napja... meg a Transformers első része, ha azokat a szuper traktorokat lehet annak nevezni

-
Иван
őstag
Ennél csak az lenne nagyobb poén, ha a kaposváriak kaphatnák csak meg. lakcím kártya szkennel menne a rang

-
Dr. Romano
veterán

Remélem a PH elgondolkodik egy kaposvári rang bevezetésén, ezzel tisztelegve a tetteik előtt!

-
Akos96
senior tag
Az semmi, a moszkvai metrót is ők ásták!
-
Иван
őstag
Valójában a kaposváriak sokkal nagyobb piramisokat építettek, csak a Mariana-árokba. Ezek az egyiptomi piramisok azok makettjei.
-
Dr. Romano
veterán
-
-secret-
Arcképgyáros
de ha már belementünk, szerintem az oroszok meg a 'vicces' ufók leszármazottjai

-
Akos96
senior tag
-
Иван
őstag
-
Raucher
tag
-
Иван
őstag
-
Raucher
tag
Ezek a rádióhullámokat gyűjtik be és analizálják a fény helyett.
Egyetlen pontból gyűjtik be a jeleket, tehát nem képet alkotnak.
Viszont amit látsz, az egyetlen berendezés. Közel azonos az érzékenysége mintha az illusztrációs látható nagy kör méretű lenne.Az a cukorsüveg eredete egyértelmű. A Ghostbusters filmben szereplő és folyamatosan növekvő cukorfigurának a kalapja pattant fel oda. A cilinder közepét beszívta a gravitáció, a maradék állt égitest körüli pályára.
-
Иван
őstag
-
-secret-
Arcképgyáros
inkább valami 'parabolák' vagy mi ezek... de jó kérdés
-
Bjørgersson
félisten
-
D1Rect
félisten
-
-secret-
Arcképgyáros
"A legtöbben nyilván már hallottak egy Nikola Tesla nevű tudósról. Az Ő tudományos munkája eredményezte a ma látható UFO-kat. Ő és Viktor Schauberger voltak az új repülő diszkek szülőatyjai."
"A legmegdöbbentőbb, hogy a glikolaldehid névre hallgató legegyszerűbb cukormolekulát nem egy bolygón, hanem egy fiatal csillag körül találták meg.
A csillagászokat is lenyűgöző, tőlünk négyszáz fényévre található fogást a chilei Atacama-sivatag ötezer méteres magasságában működő ALMA (Atacama Large Millimeter Array) rádiótávcső-rendszernek köszönhetjük."érdekes tények

-
Raucher
tag
-
-secret-
Arcképgyáros
na és a koreaiak nem ufók?

-
Armahun
addikt
Nem a japánok a földön kívüliek, hanem a kínaiak.
Azért vannak ilyen sokan, mert ők értek ide először.

-
Crystalheart
őstag
-
Dr. Romano
veterán
-
Иван
őstag
A Kaposváriak kibírják az 5000 fokot. Ők lehet onnan vannak.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Dr. Romano
veterán
-
Иван
őstag
Lehet a Sirisut a Harry Potter keresztapjára értik. ÉS a talárján éltünk mini-emerekként vagy valami.
-
Dr. Romano
veterán
Na szerinted mit érthet ufók alatt? Ha valaki így teszi fel a kérdést akkor nyilvánvaló hogy a kicsi zöld emberekre érti.
Nem kell in alálizálni, mert csúnya dolog, más leszel tőle
Egyébként ufók igen is léteznek. Az olvastam aZinterneten, hogy a parlament egy nagy űrhajó. Remélem a benne lévők minél hamarabb visszatérnek az anyabolygójukra.
Raucher
Az jó ha a Siriusról jöttünk mert tudtommal az egy csillag. Így már nem értem miért panaszkodik itt mindenki a 40 fokos melegre. -
Иван
őstag
Szerintem a japánok se nagyon értik meg a mi kultúrkörünket.
Mármint pl harcban. Náluk régen nem szúrtak hátba senkit. Az európai történelem meg kb. csak arról szól, ki hogyan b*szik ki a másikkal. Mi nem értjük őket, ők nem értenek minket.
Amúgy ez sok népről elmondható. Nyugati vs. indián, nyugati vs. indai. És variációi.
-
Bjørgersson
félisten
-
Crystalheart
őstag
-
Raucher
tag
A térugrás, még csak fikció. Talán lehetséges, talán nem.
De, ha az elsőt sikeresen hajtjuk végre, akkor felvesznek bennünket a szövetségbe.
-
Crystalheart
őstag
-
Raucher
tag
"mi földönkívüliek vagyunk" hülyesége, és nem vagyunk vele egyedül
Mások a földről származtatják magukat.
De mi földön kívüliek vagyunk. Be is tudom bizonyítani.
Honfoglaláskor bejött X magyar (100%) hígulás az eredetileg itt lakókkal, marad 80%.
Tatárjárás fogyás 20% betelepülés 30% Összesen 60% a magyar.
Török vendégszerepés fogyás 40%, betelepítés 50%. Összesen 35% magyar a lakosság aránya.
Osztrák hódoltság, kis harc, nagy harc, fogyás 50% Betelepítés 30%. Összesen 20% az eredeti magyar.
Kiegyezés, első és második nagy háború fogyás 50% betelepülés minimális. marad 10% a magyarok aránya.
Szovjet Imperializmus. Fogyás 10%, betelepülés nulla. Az eredeti betelepülő magyarok aránya nulla százalék.
Demokrácia. A betelepülők aránya 20%, a kitelepülők aránya 30%, megjelennek a kelta sámánok, akik a béta kvadránsból származnak.Ebből is jól látszik, mi mindannyian és kivétel nélkül a Szíriuszról jöttünk.
-
D1Rect
félisten
-
Akos96
senior tag
-
D1Rect
félisten
-
Akos96
senior tag
-
Иван
őstag
-
-secret-
Arcképgyáros
gondoltam, hogy nem annak szántad

-
Bjørgersson
félisten
-
Lengyi
aktív tag
-
-secret-
Arcképgyáros
"Az idegenek valószínűleg nem szén, hanem szilícium alapú élőlények, ellentétesen az általunk eddig ismert életformákkal. Képesek táplálékként a „bőrükön” keresztül felszívott fényt felhasználni, illetve azokat a vegyszereket elfogyasztani, amelyek az óriási szájukon keresztül juttatnak be szervezetükbe. Lehetséges az is, hogy a „beszédük” fényimpulzusú kommunikáció. Attól függetlenül, hogy medúzára emlékeztető az alakjuk, nem vízben, hanem egy Jupiter-szerű bolygó atmoszférájában élnek, ahol lebegve közlekednek."
-
Bjørgersson
félisten
-
-secret-
Arcképgyáros
lehet, hogy spenót alapúak

-
Akos96
senior tag
És ezek mért is csak az Egybesült Államokban történnek? Miért csak ott landolnak ufók, és miért csak ott titkolja őket látványosan a haditengerészet/hadsereg/random titkosszolgálat? Hisz ha a vulkániak megérkeznének békés planétánkra, merthogy elég érettek vagyunk erre, mért pont az USA-t keresik meg, és nem egy olyan helyet, ami még a zárójelentésükben is jól nézne ki?
Ez az oldal meg már a háttere és fejléce alapján is tudatta velem, hogy itt magas koncentrációjú bullshittel kell számolni.Mellesleg ahhoz képest, hogy ez egy viszonylag komolyan is vehető téma - van élet-e a Földön kívül - elég nagy fasságokat össze lehet hordani. Hülyeség tippelgetni, hogy szén vagy szilícium vagy tökömtudja alapúak, hogy fényt esznek vagy fasírtot, vagy épp hogy másfélszer akkorák, mint mi vagy felmegy rájuk az én télikabátom is. Amíg nem láttuk egymást, nem tudjuk meg. De szerintem ők is ezen agyalhatnak. Vajon fel tudják-e venni a csizmáinkat...
-
Raucher
tag
(#10) -secret-: és szerintetek az ufó boncolás
Csak hiteles lehet, hiszen a Palo & Pala Productions készítette.
(#50) Undoroid: ..volt szó a hatalmas méretű kőtömbökről, amit a jelenlegi technikai felkészültségünkkel is nehéz (inkább lehetetlen) a helyére mozgatni! ..
A linkelt filmben a megemelést mutatták, ami ma is nagyon körülményes. Ráadásul teljesen felesleges. Láttam már "dokumentum" filmet, ahol próbálkoztak hatalmas tömbök mozgatásával kézi erővel. Görgőrendszert ástak alá fából, amin már mozgatni lehetett a követ.
Feltaláltak egy egyszerű és kézenfekvő technikát. Annyi volt az észrevétel, hogy ezt nem lehet rabszolgákkal megvalósítani, mert nagyon összehangolt munkát igényel a dolgozóktól.Némi házi feladat az UFO hívőknek.
Próbáljátok kitalálni melyik a legközelebbi bolygórendszer, ahol elméletileg élet lehetséges.
(Elég, ha baktérium szintű, nem kell magasan fejlett.) Utána egy számítást/saccolást végezzetek, mennyi energiát kell felhasználni, egy könnyű űrhajó oda-vissza útjához. Nem kell gyorsan, 20 év ide majd 20 év vissza, belefér egy élethosszba, legalább is miénkbe.Egy civilizációnak nagyon fejlettnek kell lennie, hogy ezt az energiamennyiséget elő tudja állítani. (A mai elképzeléseink szerint az antianyag hajtómű lenne a célravezető megoldás.)
Aztán hagyják magukat lelőni. Nem tudnak lopakodó üzemmódban közlekedni, pedig mi már majdnem tudunk. Időnként embereket rabolnak el és adnak vissza, éveken keresztül, miközben egy egész várost vihetnének egyszerre.
Mondjuk cél az nincs. Időnként beavatkoznak egy kicsit, de nem segítenek vagy ártanak.Ja, és kiűzték a boszorkányokat. Még száz évvel ezelőtt is voltak boszorkányok. Sok ember látta őket, tehát bizonyosan voltak.
Aztán már csak az ufók maradtak.A linkelt film az nagyon jó! Évszázadokig köztünk éltek. Elláttak bennünket felesleges és nyomtalan technológiákkal. Aztán a kereszténység hajnalán kereket oldottak. De még egy repülőgépet sem hagytak ránk, csak a piramis erőműveket. Gondolom azt nem akarták magukkal vinni.
Igen, Tesla. Már nagyon vártam. Nélküle már rendes ufós összeesküvés elméletet sem lehet összehozni.
Hatalmas tornyokban, hatalmas energiákat most is szétsugárzunk. Az egyiket például Solti Nagyadónak hívják. Nagyjából 2MW teljesítménnyel sugároznak. A kisugárzott teljesítményt csak a közelében lehet(ne) energiatermelés céljából megcsapolni. -
Bjørgersson
félisten
-
8th
addikt
Hogyne hinnék. Legalább annyira mint a télapóban és húsvéti nyusziban.

-
D1Rect
félisten
-
Armahun
addikt
-
-secret-
Arcképgyáros
Patakival az élen

-
Bjørgersson
félisten
Persze hogy hiszek. Kizártnak tartom, hogy egy ekkora univerzumban egyedül mi legyünk "értelmes" lények.

-
-secret-
Arcképgyáros
-
Lengyi
aktív tag
Szerintem, ha már földönkívüliekről beszélgetünk, el kéne rugaszkodni az általunk megszokott és elképzelhető dolgoktól, mint például itt ez az anyag, mint a kő. Ki tudja ők mivel bírnak és lehet egy tejfölösdoboznyi "szuperanyagból" is képesek piramisokat és hasonlókat építeni, mint mi a köveinkből. Ergo miért ne hozhatták volna magukkal
persze ez is csak egy feltételezés 
-
D1Rect
félisten
-
Иван
őstag
-
Armahun
addikt
Azt nem találom, már nagyon rég láttam, de itt van helyette mikor elviszik a szobrot sétálni.

-
D1Rect
félisten
-
Undoroid
őstag
Láttam már pár hatalmas gépet! ITT is voltam gépet szerelni! A bal-felső sarokban látható géppel is volt már dolgom. A munka után felmentem a legtetejére szétnézni...jó sok lépcsőt kellett megmászni! A méreteiről elég annyit mondani, hogy mindössze 100L üzemanyag kell kb. 1Km út megtételéhez...Külön földmérőcsapat kell az irányzásához, ha arrébb akar menni! A harmadik szintjén van egy jól felszerelt műhely. Olyan, mint egy mozgó emeletes ház!

Biztos megvolt a módja, hisz' az eredménye megvan!

* * *
Иван!Mi másból dolgoztak volna? Netán hozott anyagból, aminek a megmunkálása végképp felejtős lett volna?
...ha már a tartósság volt a végcél." Amúgy meg nézzétek meg a "Csillagkapu" c. dokumentum sorozatot, abban van, hogy űrhajóknak voltak leszállópályáik. "
Dokumentum?
Szerintem az egy remek kis Sci-fi sorozat volt! 
-
Akos96
senior tag
-
kmisi99
addikt
Én hiszek az Unidentified Flying Objec ben. Ha felrepítek egy zacskót tele héliummal az máris ufo lesz.
-
-secret-
Arcképgyáros
-
D1Rect
félisten
-
-secret-
Arcképgyáros
'Az ufójelenségek kb. 15-20 %-a alapvetően nem ufójelenség, hanem természeti jelenség. A Biblia beszél arról, hogy az utolsó időkben, Lukács 21:11-ben "hatalmas jelek tünnek fel az égen." Nagyon sok olyan jelenséget is az ufójelenséghez sorolnak, amit még a tudomány nem tudott diagnosztizálni.'
-
D1Rect
félisten
Sztem a piramisokat emberek építették, viszont sokkal fejlettebbek voltak mint amit most feltételezünk róluk.
Még egy megalomániás vezértől is szokatlan lenne egy ekkora "kripta".
Nem mondom, hogy lehetetlen, csak logikátlan.(#56) Иван: Pedig a "kő" egy elég jó alapanyag.
Nagy mennyiségben rendelkezésre áll és elég jól bírja. -
Иван
őstag
JA, az ufók építették, de egy műanyag flakont se hagytak maguk mögött. HA olyan nagyon fejlettek, nem hiszem, hogy pont kő legyen az anyaghasználatuk. Sokkal inkább naquadah.
Amúgy meg nézzétek meg a "Csillagkapu" c. dokumentum sorozatot, abban van, hogy űrhajóknak voltak leszállópályáik.

-
Crystalheart
őstag
A Nagy Fal építésébe is milliók haltak bele, és az még csak nem is rabszolgatartó társadalom volt, csak... keleti.

Valószínűleg új embereket raboltak (akár feketéket is) és fogtak munkára. Ezt csinálták az aztékok is.
D1Rect: Épp azért mondtam az öntözőrendszert hogy nem csak haszontalan dolgokba öltek annyi energiát. De ha megnézed, a templomok, a palotáik mind monumentális építmények voltak. A fáraókat istennek vagy félistennek tartották, az uralkodók pedig valószínűleg gyakran életük fő műveként tekintettek a piramisokra. És ugyebár nem csak az ókorban voltak megalomániás vezérek, csak akkor nem feltétlenül szerelték le őket, mielőtt megvalósíthatták volna az elképzeléseiket...
Nem vetem el annak a lehetőségét, hogy földöntúli erők is közrejátszottak, de azért egyelőre valószínűbb, hogy emberek építették. Ha így volt, bizonyára különféle okos szerkezetekkel segítették a munkát - volt rá pár ezer évük, hogy feltalálják -, amelyek a piramisépítések, és egyáltalán a hatalmas kövekkel való építkezések felhagyása után fölöslegessé váltak, így nem maradtak fenn akkori formájukban.
-
D1Rect
félisten
-
KaiotEch
nagyúr
-
Armahun
addikt
-
D1Rect
félisten
-
Undoroid
őstag
" De a rabszolgatartó társadalmakban egy valami nagyon olcsó, az emberi erőforrás. "
Lenne itt még azért egy aprócska, de nem elhanyagolható dolog is: egy ilyen építmény felhúzása közben -mindenféle gép, védőfelszerelés nélkül- elég gyorsan elfogytak / elfogyhattak az emberek! Gondolom, hogy egy átlagos napon több száz ember is belehalt ebbe... Vajon ezt hogyan pótolták?

* * *
Visszatérve a videóra...
Az utolsó harmadban volt szó a hatalmas méretű kőtömbökről, amit a jelenlegi technikai felkészültségünkkel is nehéz (inkább lehetetlen) a helyére mozgatni!
Volt ott egy konkrét példa is: valami 100Tonna körüli -egybefüggő- kőtömböt a mostani gépeinkkel is 20+ db tudta volna csak megmozdítani! 
...tudomásom szerint ekkor még Chuck Norris nem élt és nem tudta volna ezt a körbeforgó rúgással elintézni...

-
D1Rect
félisten
Annyira azért nem olcsó, mert enni esznek.
1 rabszolga annyira nem sok, de százas-ezres nagyságrendben már sok.hint: a csatorna és öntözőrendszernek van hasznos funkciója.
-
Crystalheart
őstag
-
-secret-
Arcképgyáros
-
D1Rect
félisten
Lehetséges persze, hogy csak kripta.
De egy ilyen szinten fejlett nép nem hiszem, hogy ennyi energiát ölt volna egy sírhely elkészítésébe.(#45) -secret-: A good year ufót?
-
-secret-
Arcképgyáros
na és az olimpia megnyitóján ufót láttak?

-
Crystalheart
őstag
-
D1Rect
félisten
Oké, az egyiptomiak építették, de a pontos építtetőt nem tudjuk.
Az, hogy sírkamraként felhasználták szerintem nem egyenlő azzal, hogy ez volt a célja az építésének. Túl nagy meló pusztán egy kriptáért.Azt, hogyan építették szintén nem tudjuk.
Van rá pár egész életképes elképzelés a "húzgálják a köveket a rabszolgák"-on kívül. -
Lenry
félisten
őőőő.
de.
az egyiptomiak építették.
azért hogy a fáraóikat beletemessék.én készítettem a munkahelyemen az Gízai Piramisok 3D jelenetet, és akkor eléggé beleástam magam a témába, már csak érdeklődés miatt is, és több különböző forrás is elég logikusan elmagyarázta, hogy az égvilágon semmi rendkívüli nincs a piramisokban. mocskosul nehéz munka volt fölhúzni, de megoldható volt az akkori technikával is.
-
D1Rect
félisten
-
Lengyi
aktív tag
A piramisokról mit gondoltok? Sok legenda terjeng, hogy nem emberi lények építették, amit akár osztok én is mert elég nehezen kivitelezhető egy ilyen objektumot megépíteni még mai technológiával is.
-
KaiotEch
nagyúr
-
westcoastog
veterán
-
Undoroid
őstag
-
Huma
addikt
Mit értesz ufók alatt?
1: Idegen, fejlett lényeket valahol az univerzumban (a földön kívül)?
2: Azonosítatlan repülő tárgyakat?
3: A föld légterében röpködő csészealjakat?
4: A föld légterében röpködő csészealjakat amiket idegen lények vezetnek? -
Иван
őstag
-
Crystalheart
őstag
-
Armahun
addikt
Az egész ószövetség idegen lényekkel való kapcsolatról szól.
-
-secret-
Arcképgyáros
szóval akkor Te hiszel, vagy lehetségesnek tartod?

-
Crystalheart
őstag
Más dolog hinni a civilizált földönkívüliek létezésében, és más dolog lehetségesnek tartani.

-
Иван
őstag
-
k!nG
aktív tag
-
Иван
őstag
Attól függ előtte mit fogyasztottam és mennyit.
-
keIdor
titán
Hiszek a földönkívüli életben, egyszerűen kell legyen, annyi galaxis, csillag és azok körül keringő bolygó van, hogy kell legyen. Még itt a Naprendszerben is lehet, ott az Európa, Enceladus főesélyesnek, de a Mars, Titán sem zárható ki, sőt a Triton sem, ott is láttak már gejzíreket, ami akár víz is lehet, mint az Enceladus esetében.
3-4 milliárd éve a Vénusz és a Mars is olyan volt, mint a Föld, csak előbbi kettő "meghalt", a Föld nem. De azokon is volt folyékony víz. Ki tudja ma a Vénusz légkörében vagy a Mars talajának mélyén mi van, akár ott is lehet még primitív élet.
Én még abban is hiszek, hogy annak idején értelmes lények is jártak a Földön. Szinte minden kultúrában megtalálható egy adott időszakban olyan feljegyzés, hogy isteni lények jöttek az égből. Pont néhány hete volt erről egy jó műsor a TV-ben, talán pont a NatGeo-n.
Még egy érdekesség: Afrikában egy kultúra egy csillaghoz imádkozik minden nap. Egy csillaghoz, ami teljesen általánosnak tűnik innen nézve, beleolvad a többi közé. Ez a népcsoport már 2000 éve imádkozik ehhez a csillaghoz, mert szerintük őseik találkoztak lényekkel, akik onnan jöttek és pontosan leírták azt a bolygót ahonnan jöttek és az akörül a csillag körül kering. Ezt a bolygót nem rég fedezték fel, valamikor a '90-es években és tényleg ott van! Valamint szinte százalékra pontosan megegyezik a mérete, mint amit a népcsoport mondott. Kérdem én, egy afrikai szegény népcsoport honnan tud erről a bolygóról 2000 éve, amikor csak 2 évtizede fedeztük fel hivatalosan? Nekik semmijük sincs, nem hogy műszerek meg űrtávcső.
És 2000 éve tudnak róla.
Engem ez győzött meg arról, hogy jártak már itt. Másképp honnan tudnak róla? -
-secret-
Arcképgyáros
-
Nexuiz
tag
-
-secret-
Arcképgyáros
-
westcoastog
veterán
Hiszek, láttam is már nem egy furcsaságot amit ezzel összetudok hozni.

-
Nexuiz
tag
Ufókok bizony már köztünk élnek.

-
albert8
veterán
Tuti, hogy élnek még lények a földön kivül, de én nem UFO-nak nevezném.
-
elektrotank
aktív tag
Én hiszek. Túl csekély annak az esélye, hogy ne legyen a táguló univerzumban sehol sem élet rajtunk kívül, mindenesetre az hogy egyedül vagyunk, bent van a pakliban. Talán mi vagyunk az egyetlen civilizáció, akik ilyen fejletté váltak, vagy talán léteznek sokkal fejlettebb civilizációk is, csak nem tudunk róla. Ha azt vesszük, hogy a galaxisunk (Tejútrendszer) majdnem 100 ezer fényév átmérőjű (97 800 fényév) és, hogy az univerzumban több milliárdnyi galaxis (kb egyszáz milliárd) és ezekbe billiónyi csillag van, amelyek körül trilliónyi bolygó keringhet, iszonyat csekély azaz érték, amely megkérdőjelezi más élet létezését. Persze ebben a trilliónyi számban benne vannak a gázbolygók is stb... a kutatók pedig főleg a kőzetbolygókra hajtanak, így ez a szám valószínűleg kevesebb.
Viszont vannak azok, akik azt mondják, hogy a földönkívüliek már voltak itt nálunk és most is itt járnak. Vannak, hogy elrabolták őket, csináltak velük valamit, közösültek velük stb... Nos, abban hogy voltak itt, én személy szerint nem nagyon hiszek. Hiszen, ha egyszer azt mondják, hogy megtanítottak minket technológiákra stb... jó életük volt itt, az embereket dolgoztatták meg ilyenekről beszélnek, mi a fenéért mentek el? Miért nem tudunk velük kommunikálni? Hová mehettek? Volt okuk rá?? Talán elüldöztük őket? De ha el is üldöztük őket, miért ha Istenként tiszteltük őket?
Ha fejlettebb faj volt, valószínűleg ismerhették a rádiótechnológiát, a rádióhullámokat stb... így ha (esetleg) kommunikációra kerülne sor, úgymond a rádió nyelvén nagyjából megértenénk egymást, szerintem.Ami a földöntúli tárgyakat illeti, tehát repülő csészealjak meg ilyenek... hát... mindenesetre érdekesek ezek a jelenségek számomra, mint például a gabona körök.
Ezeket a tényeket nézve, szerintem még hiába is hiszünk a földönkívüli életben, még nem biztos, hogy létezik. Az űrtudományban hihetetlen fejlődést kell elérnünk, ahhoz, hogy nagy távolságokat szeljünk át, rövid idő alatt. Meg kell oldanunk a sugárzás elleni védelmet, na meg a mikrometeorotok... nem beszélve a fekete lyukakról, vagy egy idegen bolygón uralkodó szélsőséges körülményekről, mint például a gravitáció. Nagyon sok kérdésre meg kell találni a választ, és ha ezt vesszük, mennyi az ismeretlen, rájöhetünk, hogy még sehol sem tartunk az földönkívüli élet kutatásában. Amíg nincs bizonyíték a kezünkben, hogy egy bolygó úgymond 'halott', addig kijelenthetjük, hogy bármely bolygón lehet élet (Jupiter, Szaturnusz, Neptunusz) még ha a fizika közbe is vág, 50% az esély, hogy van. Az emberek úgy is az vizes bolygókat keresik. Szerintem, pont hogy nem kell ugyanazokat az életfeltételeket használni, mint ami a Földön van. Nem kell levegő, víz, fény stb az élethez, csak a mi szempontunkból. Mi ehhez alkalmazkodtunk. Lehet, hogy 'mások' pedig a sötétséghez, a rendkívüli hideghez, kietlen, oxigénmentes környezethez.
Mindenesetre, ha valaha eljön hozzánk egy idegen faj, a hipi-szupi csészealjával, akkor reméljük, hogy barátságosak lesznek, mint Paul

-
-secret-
Arcképgyáros
-
Eastman
addikt
-secret-, Te vagy a mi blikkünk.
-
Csepe
aktív tag
Nem

-
D1Rect
félisten
-
-secret-
Arcképgyáros
-
Lenry
félisten
-
-secret-
Arcképgyáros
-
Dluinet
nagyúr
-
Lenry
félisten
ja persze, ez pontosan így van. lehet, hogy annyira messze vannak, hogy mire ideérnek, kihalunk, vagy már ők haltak ki régen, vagy még csak épp most másznak ki az óceánjukból.
ez simán lehetséges.sőt, én ki szoktam egészíteni egy olyan teóriával is, hogy elképzelhető, hogy olyan síkon élnek, amit mi egyszerűen nem vagyunk képesek érzékelni. lehet, hogy nincs is testük, vagy ilyesmi, és ezért nem találkozunk velük.
nekem egyébként nagy vágyam másik értelmes civilizációval találkozni. nem úgy, hogy elrabolnak, hanem hogy ténylegesen kapcsolatba lépünk velük, idejönnek, odamegyünk és szép lassan a két világ megismeri egymást.
hatalmas dolog lenne egy teljesen új, teljesen ismeretlen világ.
kb mint mikor először mész bolyongani egy új RPG-ben.
az ilyenkor előjövő "jól hülyére háborúzzuk egymást" marhaságot most mellőzzük, ha kérhetem, és tételezzük föl, hogy mindkét civilizáció idejekorán belátja az esetleges háború értelmetlenségét.
-
D1Rect
félisten
-
-secret-
Arcképgyáros
-
Lenry
félisten
igen.
kizárt, hogy egyedül legyünk -
-secret-
Arcképgyáros
-
k!nG
aktív tag
En hiszek bennunk.. Ezert:

-
Akos96
senior tag
Hiszek az ufókban, hisz ha egy trabantajtót kilövünk egy jó nagy railgunból, és elrepül egy sűrűn lakott terület felett, akkor ott megugrik az azonosítatlan repülő objektum-észlelések száma. Amúgy a földönkívüli létformákban is hiszek valamilyen szinten, mert nem tudom elképzelni, hogy az ember a legértelmesebb élőlény az univerzumban. (egyesek szerint a Földön sem mi vagyunk az elsők, talán igazuk van)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Yettel topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos autók - motorok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 10500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Rampage SHIVA AeroCool 700W
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 10400 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Eladó egy poco f7 pro dobozában
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i5 7500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB DarkFlash DK352 Plus 500W
- Lenovo T14 Gen2 Ryzen 5650U - Refurbished - Garancia
- Lenovo 40B0 ThinkPad Thunderbolt 4 Workstation Dock (300W) (40B00300)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

persze ez is csak egy feltételezés