- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
Új hozzászólás Aktív témák
-
dibandi
csendes tag
sziasztok
überláma vagyok
ezt a kütyüt wifin lehet routerhez csatlakoztatni és onnan wifin elérni? -
joby
csendes tag
De jó volna egy tesztet is olvasni erről...
-
brumi1024
veterán
Nekem mondjuk pont jól jönne a wi-fi képessége, mert a kamrában van a falon a router(áthelyezni nem nagyon tudom, itt a modem, és szétbombázni nem akarom a falakat, a másik meg, hogyha az irodába menne akkor meg a ház több részén nem lenne jó a wifi, nagyon árnyékolnak a falak). Tudom-tudom nem a legszerencsésebb wifin megoldani ezt, de hát vagy ez, vagy a powerline eszközök.
-
Hina
aktív tag
Valóban, mire ezek eljutnak hozzánk a rengeteg kabzsi jutalék miatt az ár jelentősen megnő.
-
McDog
aktív tag
Szerintem használható egy dolog, de USB 3.0-ás csatlakozóval még jobban értékékelném a bővíthetőségét...
-
bteebi
veterán
Igen.
220 dollár nem lenne sok érte, de az itthoni árak valószínűleg jóval ütősebbek lesznek, úgyhogy szerintem (legalábbis eleinte) nem érné meg. A RAID hiányáért tényleg kár. Esetleg még az lehetne megoldás, ha az USB-re kötött winchesterrel tudna csinálni RAID-et, de szerintem biztos, hogy nem tud. -
Inzl
csendes tag
Az a baj, hogy egy lemezes. Oda 2T anyagom, ha elszáll? Inkább saját építésű RAID5-ös NAS doboz valami Atom-on.
-
Entryy
aktív tag
válasz
macilaci78 #4 üzenetére
Nem érted...
A közösségi oldalakra nem csak a saját backuppolt PCdről lehet feltölteni, sőt
Vannak erre kifejlesztve androidos wifis fényképezők, táblagépek, kamerás telefonok amikről a kép készítését követően azonnal feltöltheted őket a közösségi megfigyelő oldalakra, ahonnan a Central lementi és ha ellopják a telódat mondjuk pl külföldön, a posztolt képeid akkor is megmaradnak.Tudod:
Lehet nélküle élni, de nem érdemes! -
devast
addikt
válasz
killerjohn #3 üzenetére
-
atus72
őstag
válasz
macilaci78 #4 üzenetére
"Ezen megakadtam: Central a különféle közösségi oldalakról is lementeni az általunk feltöltött videókat, fényképeket"
Ezt a feature-t csak a Facebook generáció tagjai vehetik igénybe)
-
macilaci78
nagyúr
Szerintem sem drága a kategóriájában. A nem cserélhető HDD nekem kissé visszás. Nem csak bővíteni nem lehet, de hiba esetén a backupot is ellehetetleníti.
Ezen megakadtam: Central a különféle közösségi oldalakról is lementeni az általunk feltöltött videókat, fényképeket
Minek? Tehát amit a saját backupolt PC-mről felrakok netre, azt még beckapuolja netről? Minek? -
Nem rossz. Meglepően elviselhető az árazása.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A Central nem csak a helyi, hanem a közösségi oldalakon tárolt multimédiás állományaink lementésére is alkalmas.
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Melyik tápegységet vegyem?
- Filmvilág
- ASUS ROG Ally
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch 2
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- További aktív témák...
- Samsung, WD, Micron 2TB Gen4 NVMe SSD!
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Verbatim Vi5000 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - Eladó!
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Samsung 990 EVO Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X3D 64GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus GIGABYTE 850W
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Kártyafüggetlen, Kijelző enyhén beégve, Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest