Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
MusicMan0808
újonc
Van nekem egy SE w995 telefonom ezzel az a2uploderel az a bajom ,hogy mikor rámegyek,hogy "FileSystem Tool" el indítom (telefon ki van kaocsolva) bedugom és a telefonon nyomom a c-t és nem történik semmi a telefon nem kapcsol be, az a2uploder keres a fehér mezőbe nem ír semmit. Ha valaki tud segíteni ?
-
M4DdoG
csendes tag
Sziasztok...
Elkezdtem ezt csinálni a w580i telefonomon már xs++ nál tartottam ahol rákellet dugni a telot ugy hogy C t nyomtam közbe , ez megis történt érzékelte telot utána következő lépéseket megcsináltam de nem mutatta a telo könyvtárát és leállítottam shutdown segitségével az egészet és lehuztam a telot , bekarom kapcsolni de nem kapcsol be nem csinál semmit :@@@@@@ MIT CSINÁLJAK???? Válaszokat előre is köszi
.... -
Gelien
újonc
hali!
van nekem egy w995i jelzésű teleketyerém, amit szeretnék feldobni egy szép flash témával.
ha valaki tudna nekem segíteni az jó lenne.
próbálkoztam kiszűrni a számomra hasznos infókat ez előző hozzászólásokból, de sajna nem jött össze.
Nagyon jól esne a kis lelkemnek, ha esetleg valaki e-mailben elküldené lépésről lépésre a teendőket...
ja és adna néhány jó tanácsot mivel enyhén szólva még amatőr sem vagyok ezen a téren
ide írjatok: gelien@freemail.hu
Köcce!!!

-
kocka0001
újonc
Énismegpróbáltam ezt a változtatást mert nagyon megszeretném változtatni a menü-met!
de mikor kijelölöm az FSX-et majd rányomok, hogy start SXF akkor disconekt-eli a telefont 
Miért van ez? A másikvariácionál meg nincsen bflash könyvtár
Van esetleg másmogya is ezt megcsinálni? Esetleg kártyafügőknek is van valami megoldás? nagyon jólenne 
Előre is kösz! -
kzotyoka
újonc
Sziasztok! Nekem az a problémám hogy w580-as telefonnal amit én már újratelepítettem nem tudom fleshelni! Próbáltam far managerrel ott nincs bflash menüpont az xs++ pedig errort ír ki és DB2020-as a teló! Kérlek segítsetek! A segítséget előre is köszönöm!
-
BLUE TORNADO
senior tag
Helló. Van egy T-Mobile-s Sony Ericsson W300i telóm. annyi baja van hogy nem kapcsol be de ha ráteszem a töltőre akkor aképernyő elkezd villogni és a telefon pedig rezegni. Ilyenkormi a baja?? Előre is köszi!
-
k770ii
újonc
hello
sony ericsson k770i-m van csak nem kártyafüggetlen
és akkor nemlehet flash menüt csinálni?vagy lehet kártyafüggő k770i-n flash menüt csinálni

-
viszkokv640
újonc
sziasztok
érdeklödni szeretnék hogy mien programmal lehet sony erycson v640i-t meg flash elni?és ha tudtok megdobnátok 1 linkel?
msn :tibike13@citromail.hu
és köszi !
-
szali007
csendes tag
Sziasztok!
Sajnos nekem nem működik ez a flash menüs a dolog, viszont elvileg kellene, hogy menjen.
Mind a 2 féle képen megpróbáltam: XS++ és FAR-ral is, sikerült is feltennem az sfw-ket és a thm-eket az adott mappájukba, viszont amikor kiválasztom a telefonon az adott témát, a flash menüt nem nyitja meg hozzá, csak maga a téma megy és a régi menü
K790-es a mobil, kártyafüggetlen (nem gyárilag)XS++ ezeket az adatokat írja ki csatlakoztatás után:
Baseband ID: 9900
Protocol Version: 3.1
Phone name detected!
Profiling SEMC phone...
Platform: DB2020
OTP CID: 49
EROM CID: 52
EROM Color: Red
IMEI: 35220601xxxxxx
Phone ID: K790
Region: CENT_EUROPE
CDA: CDA102568/2 R4A
Firmware Version: R1KG001
EROM: R3A016
Ready for operation!Kérlek benneteket, hogy aki tud az segítsen, mert ma kb 7 órát ezzel sz@rakodtam, és mégsem sikerült!
Előre is köszi! -
>Dragon>
tag
Helló.
Lenne 1 kérésem!
Aki ért ehez a flash téma bigyóhoz lenne olyan kedves és össze társítana nekem ezt a 2
fájlt hogy téma legyen belőle és csak fel keljen rakni a telcsire?
Nem értek sajnos hozzá és nem akarok h valami meghaljon a telcsin
és ezért valaki segítségét kérném légyszi!Előre is köszönöm!
-
Blaze13
tag
Szia!
az az igazság, hogy elég rég csináltam már ilyet, és velem még nem is történt ilyen
jó helyre tetted a thm és swf fájlokat?...
próbáld meg azt, hogy letörölöd őket, szedd le a telefont ne úgy ahogy elsőnek, hanem suttdown gomb alkalmazásával, majd kapcsold be a telefont és nézd meg működik-e...ha jó akkor majd segítek a továbbiakban...ha nem akkor nézek más megoldást
Sok sikert!
-
Avelius
csendes tag
Hello
Flash-eltem a t-mobile os w580i met életemben először elvileg sikerült is. És másoltam át thm eket és a hozzá tartozo swf eket. Közben valamit elnyomtam és amikor belehúztam a jobb oldali mezőbe a cuccokat utánna még uploadoltam is azokat még1x megilyedtem és lehúztam a telefont. Betettem a sim- és memória- kártyákat majd akksit is . Bekapcsoltam és bejött a se üdvözlő képernyő és az után se kép se billentyű fény se semmi nem történik! Ki be kapcsolgattam és semmit nem javult. Hogy tudnám visszaállítani?Segítsetek kérlek! -
mark0517
újonc
Hello most regisztráltam és uj vagyok de régota olvasom a forumot és valahogy nem tudom megolda ni hogy a t-mobilos w580i-re flash menüt rakjak és müködjön is megköszöném ha valaki tudna mondani egy boltot vagy akár ő is megtudná csinálni
-
menalcas
őstag
Hi all!
Anno hasonló leírással csináltam a függetlenitett d750esemre flesselhető w800 szoftot, most c702 esem van és ebben gyárilag van 3 olyan téma amiben be lehet már állitani hogy a hozzátartozó fless menü menjen most az érdekelne hogy honnan tudnék én még ilyen témát letölteni amiben gyárilag bele van épitve a más menü amit telefon el is fogad és használja is ?
-
kryss922
újonc
A Se W810i-met szeretném kicsit feltuningolni...(flash menü, driverek, és más hasonló dolgok...) ha van olyan aki ért ezekhez és tudna nekem segíteni akkor pls vegyen fel msn-en: kryss.moto@hotmail.com
-
Lackó100
csendes tag
Sziasztok!Teljesen uj vagyok itt és lenne egy nagy problémám!van egy k800i db2020 cid 52!!
egyik haverom azt mondta hogy tesz rá flash menüt !de valami nem sikerült mert nem kapcsol be és a pc sem látja.ha tudtok akkor segitsetek.elöre is köszi -
Bencw
csendes tag
kösz.de akkor most hogyan lehetne flashelni?
-
-
Bencw
csendes tag
ha frissíttettem a SEUS-szal akkor már nem lehet flash-elni?

-
albiii
csendes tag
qamaker-ral nem tudok patchet csinálni! :/ quick acces-ba megtaláltam a telfonom tipusához való vkp-fájlt! De amikor a qamaker-t ki akarom csomagolni hogy megkapjam az exe. fájlt vírust ír ki és nem engedi kicsomagolni!
mit tegyek? -
labuwx
tag
Mivel a k800-ban nem nem walkman van hanem csak sima MP, ezért a skint nem a "fájlrendszerből" olvassa ki, hanem a Firmware-ből, annak is egy GFX-nek elnevezett részéből. Erre két féle megoldás van: a FW-ben lecseréljük a képeket egy vkp-patchel, vagy felrakunk egy vkp-t ami a fájlrendszerből olvassa ki a képeket. Én az elsőt ajánlom, mert általában a gfx-vkp formályában jönnik ki a skinek és a képeket nem mellékelik hozzájuk.
A vkp felrakását itt találod.
Először érdemes egy quick access vkp-t felrakni így a többi felrakása már gyorsabban megy.Ui.: Az mp elrendezését(media layout) a k800 még a FW-ben tárolja ezért azt is vkp-val lehet megváltoztatni.
-
albiii
csendes tag
nagyon szépen köszönöm minden sikerült! Egy valamit szeretnék még!
a zene lejátszómat hogyan tudok megváltoztatni? 

-
labuwx
tag
Jav.: nem cid53 plug-in kell(nincs is olyan), hanem egy új verziójú Just Da Flasher plug-in.
A tpa\preset\system\menu-ben van a menu.ml fájl ez egy xml nyelvű fájl. Ebben van a menu struktúrája(a menupontok és azok tartalma) és a menupontokhoz tartozó ikonok elérési utvonala, az elrendezés nem. Neked 24 db (3x4 kiválasztott vagy nem) elérési utat kell megváltoztatnod(általában).
Ez egy k800 eredetijéből részlet:<element id="Camera">
<label type="name" textid="MENU_CYBERSHOT_TXT"/>
<icon pos="unselected" source="internal">DESKTOP_CAMERA_ICN</icon>
<icon pos="selected"source="internal">DESKTOP_CAMERA_SELECTED_ICN</icon>
<icon pos="shortcut" source="internal">RN_SHORTCUT_LIST_CAMERA_ICN</icon>
<link type="internal"/>
</element>Ez így fog kinézni:
<element id="Camera">
<label type="name" textid="MENU_CYBERSHOT_TXT"/>
<icon pos="unselected" source="file">camera_unselected.png</icon>
<icon pos="selected" source="file">camera_selected.png</icon>
<icon pos="shortcut" source="internal">RN_SHORTCUT_LIST_CAMERA_ICN</icon>
<link type="internal"/>
</element>Látható, hogy megváltozott a source="file"-ra ez azt jelenti, hogy most az ikonokat nem egy számodra egyelőre hozzáférhetetlen helyről, hanem a fájlrendszerből olvassa ki, az új ikonokat a tpa\preset\system\menu-be kell rakni.
Sajnos van egy olyan rossz szokásom, hogy mindig a bonyolultabb megoldással kezdem. Tehát van egy egyszerűbb is: valahonnan leszedsz k800-hoz módosító packot (ami áll egy menu.ml-ből és 24 ikonból általában)és azt bemásolod a tpa\preset\system\menu-be és felülírod a régi menu-ml-t az újjal.
A kapcsolódást leírhatnám, de már itt megtették helyettem, ha a kapcsolódás kész válaszd az ofs-t és onnan már menni fog.
-
albiii
csendes tag
Köszönöm szépen a válaszokat! Annyit még tesztek értem hogy leírjátok hogy lehet megváltoztatni a menü ikonjait?
előre is köszönöm! üdv... -
albiii
csendes tag
Sziasztok!
Kérlek segítsetek! K800i-m van cid53-mal és egy programmal sem tudom megoldani hogy tudjak flash menüket bele rakni! pls help

-
Bencw
csendes tag
helo
nekem nem müködik valami possible -t ir ki? -
Bencw
csendes tag
hello
akkor mivan ha a w580 azt jelzi az xs hogy CID53 ? akko nem lehet Flash-es a telóm?
-
se4ever2
aktív tag
Pannonos telót akkor még nemis lehet flashelni?
-
Hapciii
újonc
Hali!
Leszedtem az XS++ programot. Sikerült is feltennem a flash menüket. De a telefonom nem ismeri fel őket...
SE W580i
A CID védelme 52Mit csináljak? Segítsetek légyszi!
-
DHLexel
csendes tag
válasz
se4ever2
üzenetére
remélem tudtok segiteni. Van egy c905i kártyafüggetlen telo,de réges rég orange hálozatu volt. Na már most ettöl függetlenül rá tudom bökni az uj kártyafüggetlen softot-vagy az csak és kizárolag a gyári független telokra alkalmas? szerintem ez sok mindenkit érdekelne (tré-sek,pannon stb,) mer igy az update max R1DA032 cuccost rángatja le a telora. Ami nem rosz söt semmi gond vele, csak hát igy hiába rakok rá flash menut az ikonokat nem változtatja pedig a hozzá valo téma fájl is rajta van és tuti hogy jo helyre rakom
Mivel halottam olyan dolgokrol is pl:k850i hogy csak a gyári független kollekciokal lehet flash menüket fel pakolni rá...Remélem nem bonyolitottam tul a kérdést.
várom hozá értö szakember válaszát.
üdvui: a wifi mindenkinél gyengécske? vagy csak nálam?
-
se4ever2
aktív tag
Késöbb megprobáltam a FAR managerrel,de azzal se igazán muxik...minden megy csak nekem a cikkel elentétben nincsen bflash mappám.csak a másik kettö..

-
se4ever2
aktív tag
SEGITSETEK!
Hogyha a XS++ ban mikor csatlakoztatom a telót és az S500 mellett az van h DB2020 CID53,akkor nem tudom flashelni?
mert az FSX nem megy.. 
-
tDr1v3r
veterán
Húúúhh, eléggé meg vagytok kavarodva
K770 még mindig DB2020 (tehát NEM A2, így az uploader nem kezeli) és a CID53-at meg lehet JDFlasherrel csinálgatni/moddolgatni
-
csutee
újonc
Hűű de ha az Optimális CID 51 és nekem 53 van, márpedig tudomásom szerint az összes K770i 53-as van ellátva akkor nem kellene annál inkább működnie?
Nos Megpróbáltam ahogyan javasoltad, leszedtem a progit, majd végig mentem az utasításaidon, és ott akadtam el hogy másold be ide-meg oda, na de hova? Mert hogy én ennyit látok csak:
[link]

-
Blaze13
tag
-
csutee
újonc
Uhh az nem valami jó kezdet

De ha másnak ment akár nekem is mehetne...
- SE K770i- ről van szó
- Aztata nem tudom micsoda, erről dobok egy képet majd...
- Függetlenítés előtt Vodás volt a teló.nagyon örülnék ha sikerülne ezt megoldani, mert mióta függetlenítették a telót egy két dolog nem igazán tetszik benne...és ha lehetne váltani a menüt, hátha megoldódna...
itt a link:
[link]Köszi a segítségedet

-
Blaze13
tag
"...amit érdemes tudni a teló most volt SIM kártya függetlenítésen."
úgy tudom hogy csak olyan telefonok jók amik gyárilag fügetlenek....de azért még utána nézek...volt már akinek így is sikerült
amit még érdemes volna tudni:
-milyen telefon
-milyen CID védelme van a telefonnak?
-függetlenítés előtt melyik SIM-et fogatta el? -
csutee
újonc
Helló, nagyon jó a leírás. Én ugyan ezt az oldalt találtam meg csak angolul de ott még eddig sem jutottam el mint itt. Amiért viszont írok mikor kapcsolódtam a telóval az XS++-ra továbbá SFX Start-nál ezt írja ki és Disconnect-ál:
Sorry, your phone is NOT SUPPORTED
Error: FSX failed.
FSX Shutdown!
Kérdésem most hogyan tovább, amit érdemes tudni a teló most volt SIM kártya függetlenítésen.
Köszönöm a válaszokat!! -
Kloden
senior tag
Köszi!
Ismerem az oldalt, szedtem innen is menüket, de sajnos mindegyiknél más volt az ikonok elrendezése (pl. helymeghatározás helyett walkman meg ilyenek) és a menük neve sem magyar volt. Tudom, ezt meg lehet oldani további módosítgatásokkal.
Ide is feltettem a flash menüimet, data.hu meg egy *%#
-
Kloden
senior tag
Köszönöm, sikerült a gyári szoft feltétele, és a flash menük beizzítása is!

-
Kloden
senior tag
Na A2uploaderrel bemásoltam a megfelelő mappába a flash menüt. Aztán (lehet nem jól csináltam) bemásoltam a teló memóriájába a .thm témát, elvileg ebbe integráltam az .swf-et is. Beállítom és nincs flash menüm. Hol rontottam el?
Ilyet találtam a fórumban:
Olvasgattam kicsit és kiderült hogy van egy customize.xml fájl a telefonon amiben lehet egy olyan sor hogy disable flash.
Ki kellene törölnöm azt a sort a fájlból hogy működjön a flash menü. DE JDFlasher képtelen megnyitni, se kimásolni a telefonból . Az egyetlen dolog amit tud az a telefonra való másolás.
Kérdés: Hogyan szerkeszthetem a customize.xml-t a telefonomon? Mit kell tennem hogy JDFlasher értsen hozzá?
...
Nah siker van végre.
Ha valaki ugyanebben a cipőben járna annak leírom:4sharedről letöltöttem maint és fs-t cust packot is találtam valamerre(cent_europe) és JDflasherrel flasheltem az egész telefont(oflash és utána fölmásolni a main-t és az fs-t utána ofs\tpa\preset\customba bemásolni a cust pack fájljait) és kész. Máris van flash menü kb 5 perc az egészNa az utolsó bekezdésből egy szót sem értek
Az lehetne számomra a megoldás esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus PN50 mini pc /Ryzen 5 4500U(6 mag)/8GB/250GB/WIN11 PRO/
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7500F / RTX 4060 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Samsung Galaxy S10 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
....

Van esetleg másmogya is ezt megcsinálni? Esetleg kártyafügőknek is van valami megoldás? nagyon jólenne 
Az enyémnek is pont ez a baja. Nincs olyan menüpont, hogy bflash

, amikor felteszem a FAR segítségével az executor fájlt majd bekapcsolom a telefont és el kéne inditanom az executort azt írja hogy a "művelet inditása sikertelen" :/