Hirdetés
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
R3Dm4N
csendes tag
és még annyiban segitsmárxd hogy amit beraktál linket a (EZ SEGÍT) ezen az oldalon kiválastottam a telóm leszedtem de nemtom hogy micsináljak vele mert van IFS,SYSTEM, meg TPA és nemtom hogy ezeket hova másoljam vagy mi?
am bocsmár hogy ennyit kérdezek de télleg nemértek hozzá és nagyon érdekel eza flash moding vagy mi -
R3Dm4N
csendes tag
oksa kössz szépen
[I][/I] -
Blaze13
tag
Elromlani szerintem nem fog, de a gari biztos elvész(de ha kifüggetleníted akkor mind1)
ha valamit csak úgy kitörölnél...bár nem hiszem hogy megteszed;) akkor EZ SEGÍT
a flash menü feltételéhez meg segít EZMaximus_ : ha egy kicsit feljebb olvasol láthatod:
sajnálom de a pannonos szoft. tiltja a flash menü-t...
mind1 szerintem te is megpróbálhatod -
Maximus_
újonc
Üdv.:
Pannonos Sony Ericsson W300i-re lehet ilyen flash témát rakni?Aki megmondja annak előre is köszi.

-
R3Dm4N
csendes tag
meg hogyha kifüggetlenitem akkor tudom használni vele a flash menüt attól függetlenül hogy pannonos a kártya van benne?
-
R3Dm4N
csendes tag
de a telefon nemromlikel vagy ilyesmi? vagy nemlesz tőle valami baja hogy ezt fölrakomrá mert irták hogy a gari elveszik hogy ezmost hogyvan?
-
R3Dm4N
csendes tag
heló én most vettem egy s500i-t pannonosat és szeretnék rárakni flash menüt de nemmerem megcsinálni ezeket a telepitéseket mert nemtom hogy elrontja-e a telefont szal lécci segitsmár ebben hogy megmerjeme csinálni és hogy működnifog-e vagy hogy függetlenités kéne vagy mi? pls irj köszi előreis
-
Blaze13
tag
k800-on működik a flash menü????

-
EMO_Angel
újonc
nekem sem megy az összes flash menü csak ami kimondottan ehez a telefonhoz jó,
és betűtípust még nem változtattam, ahoz nekem is kéne segítség -
Blaze13
tag
Na van pár ami sikerült!!!!
orosz oldal
...de azért jó
A betűtípust már változtattad?
Ha igen tudnál segíteni? -
EMO_Angel
újonc
pedig én W910i-n teszteltem és elvileg jó K850-hez is

-
Blaze13
tag
K850i-n nem műxik a flash menü

-
EMO_Angel
újonc
Itt egy program amivel tudsz Flash menüt tenni a W910i és K850i mobilokba
-LINK:
http://www.mediafire.com/?n2wqei4zkml1. Kicsomagolod
2. Elindítod a USBFlash_driver\dpinst.exe fájlt ami telepíti a flash driver-t
3. Indítsd el az a2uploader-t
4. Kattints a filesystemtool-ra
5. Kapcsold le a telefont, az usb kábelt dugd a gépde de a lelefonba még ne!
Ezután tartsd nyomva a C gombot és dugd az USB kábelt a telefonba.
6. Várj míg a program megnyitja a telefont ( addig tartsd nyomva a C gombot )
7. A Flash menüket a tpa\preset\system\desktop\flash mappába tedd beHa NOD32 Vírusírtód van akkor állítsd le mert vírusnak észleli a programot.
-
békornél
csendes tag
ha független a telo és a firmware verzioszáma is stimmel akkor sztem minden további nelkul mukodik. cid52-nek kell lennie, 53-nál még nincs lehetőség (ha jol tudom).
-
Blaze13
tag
Sziasztok!
Nekem van egy k850i-m olvastam, hogy pár hónapja még nem lehetett flash menüt rátenni.
Az a kérdésem hogy változott -e most a helyzet, vagy még mindig várnom kell rá??

És hogy áll a k800i, meg a w580i?? -
békornél
csendes tag
up?
-
békornél
csendes tag
csak azt nem tudom hogy azok a jo kis indikatorok hogyan tunnek elo. nekem nem sikerult.
valaki otlet? -
békornél
csendes tag
-
Blaze13
tag
Megnéztem és télleg jók

-
békornél
csendes tag
-
békornél
csendes tag
egyebkent meg a prohardver w850i teszt hsz-eiben vannak okos dolgok, érdemes böngészgetni. de csak ha van türelmed mert több ezer hozzászolasrol van szo.
térerő és töltöttség mérők ikoncseréi meg efféle dolgok.
jo dolog az SE modding
-
békornél
csendes tag
törvénybe ütköző dologhoz kérsz segítséget nyilvános fórumon. ejnye
-
ToMeX
csendes tag
Hello Mindenkinek!
Nekem w300i-m (t-mobilos) van és kiszeretném flashelni (vagy mi...)
az XS++-ot már leszedtem.... de aszem kell még vmi progi...majd írjátok le h. mi és h. honnan lehet leszedni...
ja és h. hogy kell az egészet megcsinálni, mert nem nagyon vágom....
Előre is kössz! -
Blaze13
tag
Sziasztok!
Nekem van egy k850i-m olvastam, hogy pár hónapja még nem lehetett flash menüt rátenni.
Az a kérdésem hogy változott -e most a helyzet, vagy még mindig várnom kell rá??
És hogy áll a k800i, meg a w580i??Előre is köszi a válaszotokat!!

-
pubyka
újonc
Hy!
se w580i-m van flash menüt akartam rá tenni mindent ugy csináltam ahogy itt le van írva de nem működik: a téma jó de a menü nem tud valaki segíteni? -
pubyka
újonc
Hy!
Nekem se w580i-m van flash menüt akartam rá rakni ugy ahogy itt le van írva de nem működik egyikse.
a témák jók de a menük nem. tiud valaki segíteni? köcce -
Poxictron
csendes tag
Hali!
Én a pancifüggő CID53-as K530i telómat, W660i-re alakítottam, és megy fainul

-
ent
őstag
Köszönöm kedvességedet.
Többiek: sok-sok kérdés jött emailemre azzal kapcsolatosan, hogy miért is nem működik, miért fagy ki programocska.
A legtöbb esetben csak a gyárilag független készülék hiánya az ok. Tehát skacok, akinek nem gyárilag függelten telefonja van, az ne próbálkozzon a flashelés művészetével!
-
békornél
csendes tag
hasznos írásnak tűnik, van egy rakat konyvjezom a témában mindenféle oldalakrol de ez összefoglalja az egészet!
köszönöm -
Snowy_owl
őstag
Sziasztok!
Van egy k550i telóm és szeretnék flash menüt rakni rá. A legújabb szoft van rajta és Tré mobilos. Na most akkor én tudok rá tenni így is flash menüt?

-
evil29
újonc
hali
holnap akarok egy k800i-t venni, és sztem mindent elolvastam amit lehetett, de még mindig nem teljesen tiszta a kép, hogy TÉLLEG lehet a k800i-re valahogy flash menüket tenni??? Van itt valaki aki csinált ilyet és muxik minden?
http://logout.hu/iras/se_flash_menu.html [/L] - itt azt irják hogy lehet... ha jol értem
köszi az infot -
sadi1
csendes tag
válasz
poczabence
üzenetére
Oks! Köszi a tájékoztatást!

-
-
sadi1
csendes tag
És ha van egy T-mobilos w580i-m akkor sehogyse tudok rátenni flash menüt?

-
szszili
újonc
Nekem egy sony-ericsson w810i-m van! Fel is raktam a flash menut ra, ahogy itt le van irva! De csak a hatteret csereli ki, a menu ikonjai olyanok maradnak mint amilyenek voltak. Ha tud kerem segitsen valaki. Elore is koszonom........

-
nos akkor semmi 5let a W900-am hoz?
-
ThorsHUN
őstag
Ahoy!
w910i-m van. Kartyafuggetlen es 2 ev garis.
Mivel alapbol van beepitve 2 flashmenu tudja a flasht, de hogyan tudnek felrakni mas flashmenuket is.
Ahogy olvastam a korabbi hsz-okban, nem lehet megoldani a problemamat foleg nem garivesztessel.Jol vagy rosszul latom a helyzetet valaki okosabb kisegitene?

-
[MoRD]
csendes tag
Sziasztok,
Tapasztaltabb kolegak segitseget kérném.
Van egy K750i-s telom amin W800i-s soft van (R1AA008)Szeretnék több dolgot csinálni rajta:
-Soft frissites ujabbra, R1BC002-t ajanlottak
-Maradjon meg a W800i-s soft, fly mode miatt
-Flash menüt szeretnék majd rátenni
-Uj Camera drivert és VKP-t akarok majd rátenniVan egy DCU-60-as kábelem.
Amit tudni kell még a telorol hogy független, CID36-os és BROWN.
Eredetileg vodas volt.Annyi leirast olvastam mar hogy teljes képzavarban vagyok.
Mivel kellene kezdenem? Valahol olvastam hogy BROWN-ból RED-et kell csinalnom elöször.
-
ádyz
addikt
válasz
skylinelaca
üzenetére
Hát hogy gyári NoKiA, vagy T-Mobile-os.

-
hogy érted h eredeti szoft? nem függő gyárilag független ,egyedül szoftfrissítve volt!
-
ádyz
addikt
válasz
skylinelaca
üzenetére
Milyen szoftver van rajta?
Ez csak eredeti szoftverrel megy.
-
sziasztok! nekem W900 am van , minden ugyanúgy csináltam ahogy le van irva bemásoltam a flash file okat oda ahova kellett ott is voltak az eredeti 2 mellett. ahogy le van irva shutdown. teló be és az össze új témára azt irja h sérült. visszadugtam és mikor megint ahoz a mappához mentem ahol a flash fájlok vannak akkor csak az eredeti 2 volt ott. ez miért van?
-
vazzz
őstag
válasz
poczabence
üzenetére
Igazad van, sorry, nem jól emlékeztem.

-
ádyz
addikt
Megjegyzem, én a V630i-met frissítettem már SEUS-al, és maradt CID52-es.

Amúgy jó írás, gratula.
-
vazzz
őstag
Ha raksz rá egy R1BC002 w800 szoftot, akkor utána menni fog a flash menü, feltéve, ha cid49-es a telód.
ent: jó lett az írás
, én is gondolkoztam már, hogy írok egy blogot erről, de csak az tartott vissza, hogy majd mindenki nekiesik a telójának, de nincs tisztában az alapokkal sem, majd jön sírva, hogy papírnehezék lett a telefonjából. Más fórumok 70%-a is erről szól. Érdemes lenne megemlíteni, hogy semilyen felelősséget nem vállalsz a leírt dolgokért.... -
ent
őstag
válasz
poczabence
üzenetére
Előre is megköszönöm!!!

Kibővítjük Szerkesztők listájára. Thomaaasz már megvan.
-
poczabence
tag
@Vassili!
K750 nem támogatja a flash-t! Szóval nem tudsz rá flash menüket rakni, csak a főmenü ikonokat tudod megváltoztatni.
@Ent!
Majd megpróbálok valamit összehozni. Ha a más oldalakon érted pl. az SE-Portált is, akkor végülis az valamennyire az enyém is, hiszen ott egy szerkesztő voltam.

-
ent
őstag

-
Vassili
tag
akkor én most k750i re tudok flasht rakni ezzel az xs++ szal vagy nekem faral kell?? meg k750i hez való flash filet plusz témát tudsz linkelni??? mert akkor még most megcsinálom

Ja és az mennyiben gáz Ha T-mobilos a teló tehát kártyafüggő???

-
ent
őstag
Helyesbítek, W széria és a k770,t650,k850 kezeli. (az egyik fórumba egy k800 vagy k810 ről is írtak, meg is keresem vhol)
Szerk: A SEUS nem is azért kell, hogy frissítsd telefonodat (az írsát követve kell végezni a flash menü felrakását SE telefonra!!!) a flash menüvel kapcsolatosan!!! A SEUS biztosítja, hogy a pc dre fel legyen telepítve flashdrive. de köszönöm építő jellegű hszed, beteszek egy figyelmeztetőt.

-
ent
őstag
válasz
poczabence
üzenetére
Sajna nem volt időm rá. Illetve ha neked lenne szívesen venném. Küldj léci egy rövidke ismertetőt, illetve miért biztonságosabb. Negatív vélemény is vélemény. Le is írtam logoutba, várom fejlesztő PÜ ket.
Sőt, most már várom is tőled, hogy segíts bővíteni!!!!! De el ne feledd, nem a más oldalokon található íráoskra vagyok kíváncsi, mezei felhasználó szöveggel írd....
-
Tomaaasz
aktív tag
Jelenleg CSAK W szoftos telók, a K770, T650 és a K850 kezelik a flash menüket!
Egyéb K szériára, stb, NEM lehet flash menüket tenni!
A pannonos szoftot le lehet gyalulni.
SEUS-sal ne frissítsetek mert az CID52ből csinál CID53-mat.
Itt a lista amit a SEUS CID53ra frissít:
here is the list of phones that will be upgraded to cid53 with seus
K530c
K550i
K550iM
K610i
K618i
K770i
K790i
K800i
K810i
K818c
S500i
T650i
T658c
V630i
W580i
W610i
W660i
W710i
W830i
W850i
W880i
W888c
Z610i
Z710i
Amúgy szép írás!
-
poczabence
tag
Jó írás, grat!
Viszont a FAR+SEFP kombón kívül írhattál/linkelhettél volna a FAR+JDFlasher kombóról is. Ami szerintem jóval biztonságosabb, mint az SEFP.

-
p1-i n simán műköik egyébként..
a trés -szoftvert isrottam le anno
minden hibátlanul lezajlott -
Kephamos
addikt
W810i-n is működik a dolog? Ha jól tudom az én telefonomon most vannak flash menük, csak nem működnek, mert a témobil lebutította, mint állat. Lassan lejár a gari, úgyhogy lehet frissíteni lassacskán. Ha ezt végigcsinálom, akkor működni fog?

-
copin
őstag
Láttam már szebb menüket is.
ent Egy mod, vagy házigazda dönti el, mi lesz kiemelve.
-
ent
őstag
Elméletileg a brand, kártyafüggő telcsikhez nem okés. Előtte a törvény által büntetendő cselekedetet kellene végezned!
Utána ha megvan, akkor olvastam vmelyik fórumban, hogy a soft gombok funkcióját is meg lehet változtatni crackelés után. Majd megnézem mert erre másik progi kell.
-
kavicssli
addikt
tartsd nyomva a „c” billentyűt és NYOMVA TARTVE
Gratula az iráshoz! 
-
Ste
addikt
szolgáltató függő telóra gyri natúr szoft feltöltésével mi a helyzet?
tegnap próbálkoztam XS++-al, de nem akart összejönni a dolog
vagy beapcsolt a W880, vagy elindult az Usb, de kapcsolat nem volt. Igaz pannonos a teló, de gondoltam hátha.ha ezek még nem mennének, akkor pusztán annyi: a két szoft gombot (konkértan csak a jobb oldali Wap irritál) hogyan lehet megváltoztani? beállítások között erre nincs lehetőség
köszönöm a segítséget
-
ReFleXx
addikt
Ha most k750i-m van w800i softal akkor SEUS-ba mit valasszak ki (k750i/w800i)?
-
ent
őstag
válasz
Beowulf_78
üzenetére
Addig nesze egy kis érdekesség:

-
ent
őstag
válasz
Beowulf_78
üzenetére
Van másik megoldás is, hogy ne várj rá:
The only way you can flash K850/W910 is on Davinci team.
10 euro's for 1 flash.
-
ent
őstag
válasz
Beowulf_78
üzenetére
Még nem adtákki /csinálták meg a flashelős prgiját. Elméletileg van már, gyakorlatilag várni kell még.
Bővebben:
The K850 and W910 can't be modded yet as their new hardware platform and security isn't hacked.
Please do not post threads about:
* Changing the menu in K850/W910
* Adding flash menu's to K850/W910
* Patching the K850/W910
* Installing new fonts to K850/W910
* Using XS++, SETool2 Lite, FAR Manager or JDFlasher with K850/W910Because the answer will be NO!
Thank you.
-
ent
őstag
-
cannibal
senior tag
Akkor k750i-t is lehet cicomázni vele?
Esetleg van hozzá vmi ilyesmi téma amit meg lehet nézni mit lehet belőle kihozni? Érdekelne a dolg
-
ent
őstag
Köszi építő jellegű hszed. Javítottam, ileltve hozzá fűztem egy linket. Várom további megjegyzéseidet.
illetve mástól is.sok sok oldal foglalkozik valójában a kérdéssel. Ezért nem is szeretnék bemásolgatni mindent, a forrásoknál megtalálható a két link. Viszont a mezei felhasználókat sokszor nem érdeklik miért? hanem csak a hogyan?
szerk: K850i nek cid53 as "védelme" van.
-
Tomaaasz
aktív tag
válasz
Beowulf_78
üzenetére
Ha a K850 CID52-es akkor megy vele. A pannonos szoft. tiltja a flash menüt! Csak a vodás nem, és csak W-s telóval megy....!
-
Beowulf_78
addikt
Jó lett!
Bár még nem estem neki... 2 kérdés. S500i Pannon függőre is menne a dolog vagy tényleg csak független telóra lehet megcsinálni?
K850i-vel is működik vagy meg kell várni az XS++ új verzióját? 
-
Tomaaasz
aktív tag
A CID száma a telónak az a száma ami védi a teló szoft.-ját az ilyen piszkálgatások ellen. Ha SEUS-sal frisetessz az felnyomja CID53-ra...
-
ent
őstag
Elméletileg ha vmi bement az ki is tud jönni

unbranded telefon kell hozzá!
-
brumesz
aktív tag
k750től lefelé(tehát a régebbiek) nem kompatibilisek,a w300i pedig elvileg igen!
jó,mindenre kitérő írás,én anno k750et moddoltam meg,nem is kicsit,csak arra még iylen menük nem voltak
90% hogy ugrott...bár hallottam oylat hogy a szervizes fiúk cask mosolyogtak és megcsinálták ugyanúgy a telót!
-
TotO'
aktív tag
Szép írás! de ha jól gondolom akkor ezel ugrott a gari !?

Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy Tab S8 és Tab S8+ - méretvariációk egy témára
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mobil flották
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Plus 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 64GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium 256GB használt karcmentes 89% akku (405 ciklus) 6 hónap
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Yoga Book 9 13IMU9 notebook - Ultra7 155U 32GB DDR5 1TB SSD Intel Graphics W11
- iPhone 12 Pro 128GB 100% (3hónap garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

4-5 témát azért elmentettem mert azok kifejezetten pofásak voltak.