Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Safe Mode az agyban
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ScrapUnit
aktív tag
Örömmel jelethetem, hogy a legutóbbi eltűnést sikerült felgönygyölíteni és a kedves vásárló ajánlott levélként megkapja az eltűnt terméket. Fontos, hogy aki ilyen problémába ütközik, mint én, a budapesti elosztóközpontnál kell, hogy reklamáljon. Van egy raktáruk, ahol a csomagból kiesett és egyébdolgokat tárolják. A telefonszámot nem teszem közzé, de privátban bárkinek megadom. Minden esetben a vevőnek! kell panaszt tennie. Fontos az is, hogy legyen bizonyítható a fizetés (átutalás, számlakivonat) és a sérült doboz, boríték, stb. Próbálták ránk bizonyítani az eltűnést, de nekünk mindenről volt bizonyítékunk.
Érdemes reklamálni, az én esetemben ráadásul egy sima levélként küldött termékről van szó!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox 360 Slim 250GB Rgh 3.0 azonnali bootolás! + játékok, 1 év gar. 24 éve működő üzletből!
- Nintendo Switch OLED Mario Edition 21.1.0, 512GB MicroSD + Android + Atmosphere, 3 hó garanciával
- Xiaomi 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A51 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- új SteelSeries Arctis GameBuds fülhallgató
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3967
- iKing.Hu - OnePlus Nord 4 5G 16/512 GB Használt, karcmentes 3 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Érdemes reklamálni, az én esetemben ráadásul egy sima levélként küldött termékről van szó!