- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- weiss: Pant* rant
- Bezzeg annak idején...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Erre irtak regebben, hogy a postasnak nem feladata es kotelessege megvarogatni a levelek/csomagok kibontogatasat. Szoval atadja es sze la vi.
-
ScrapUnit
aktív tag
Örömmel jelethetem, hogy a legutóbbi eltűnést sikerült felgönygyölíteni és a kedves vásárló ajánlott levélként megkapja az eltűnt terméket. Fontos, hogy aki ilyen problémába ütközik, mint én, a budapesti elosztóközpontnál kell, hogy reklamáljon. Van egy raktáruk, ahol a csomagból kiesett és egyébdolgokat tárolják. A telefonszámot nem teszem közzé, de privátban bárkinek megadom. Minden esetben a vevőnek! kell panaszt tennie. Fontos az is, hogy legyen bizonyítható a fizetés (átutalás, számlakivonat) és a sérült doboz, boríték, stb. Próbálták ránk bizonyítani az eltűnést, de nekünk mindenről volt bizonyítékunk.
Érdemes reklamálni, az én esetemben ráadásul egy sima levélként küldött termékről van szó!
-
ScrapUnit
aktív tag
Volt egy 3. eset is, ezt nem írtam bele a cikkbe. Kb. 25km-ről jött volna egy kis csomag, amiben usb kábelek voltak. Egy ismerős küldte volna, mert csatlakozósérült pendrive-ra és más eszközökre szerettem volna ráforrasztani. Nagyjából 3-4 hónaja várom a csomagot és semmi nem jön a mai napig sem.
-
^Clown
addikt
Nekem egy negatív élményem van, egy könyvet adtak fel nekem, de nem érkezett meg soha. Nem nagy érték, de azért jobb lett volna, ha nem tűnik el.
-
ScrapUnit
aktív tag
Hello!
Üdv a klubban!
Igen én is így vagyok vele, remélem a gépébe belevág a villám, zárlatos lesz, stb., illetve ha fényképezőgépbe, GPS-be teszi a kártyát, akkor azt eltulajdonítják tőle!
Komolyan mondom felháborító, hogy még a legkisebb értéket is kiszedik a borítékból. Ha még egy alaplap, vagy más nagyobb méretű dolog tűnik el, azt megértem valahol. Szánalmas, hogy nekem kell törnöm azon magamat, hogy miként tudom a küldeményt sikeresen célba juttatni, ha a távolság esetleg akadályozza a személyes átvételt/átadást!
-
Engem is már ismernek a postán, de eddig amire emlékszem is az egy db küldemény volt ami eltűnt. Sima levélként ment és egy SE K6XX-es dobozban volt. Dec 22.-én indult és soha nem ért oda. Remélem azért elrontotta a cucc fesz szintjét és azzal tönkre is vágta a kedves rágcsáló.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Háztartási gépek
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EAFC 25
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest