Hirdetés

2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#16) schawo válasza Jim Tonic (#15) üzenetére


schawo
titán

Ez már nem igaz, csak egyszerűsített a cikkíró. Ott is megfő az étel, minden csak idő kérdése. Ott is emberek élnek, és nem esznek nyers kaját, sőt a Sous Vide-ban 50 °C-on is megnőmegfő. :)

Teljesen más mint a párolás. Itt az étel nem érintkezik sem vízzel (a vízgőz is víz), sem oxigénnel, és a hőmérséklet is tervezett, nem random. Párolás során van egy levegőhőmérséklet, ami úgy-ahogy szabályozható, de a vízgőz lecsapódása hűti az ételt, annak hőmérséklete nem tervezhető.

[ Szerkesztve ]

evDirect villanyautós töltőhálózat

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.