Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT.hu témák
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mi történik egy netes csalás után?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hiányzik a gamer érzés
- eBay-es kütyük kis pénzért
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
titán
válasz Jim Tonic #15 üzenetére
Ez már nem igaz, csak egyszerűsített a cikkíró. Ott is megfő az étel, minden csak idő kérdése. Ott is emberek élnek, és nem esznek nyers kaját, sőt a Sous Vide-ban 50 °C-on is megnőmegfő.
Teljesen más mint a párolás. Itt az étel nem érintkezik sem vízzel (a vízgőz is víz), sem oxigénnel, és a hőmérséklet is tervezett, nem random. Párolás során van egy levegőhőmérséklet, ami úgy-ahogy szabályozható, de a vízgőz lecsapódása hűti az ételt, annak hőmérséklete nem tervezhető.
[ Szerkesztve ]
evDirect villanyautós töltőhálózat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Témaindító írás
Aktív témák
Új prémium hirdetések
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest